Nové plášte, oba mali byť verzie Graphene 2.0, ale akosi Mtbiker poslal nesprávnu verziu aj keď podľa stránky produktu to mal byť rovnaký typ ako Barzo, takže nahadzovanie sa ešte nekoná a čakam na odpoveď ako to poriešiť.
Polo: co? Olej ?? no to snad nie ... inak povedane .. ako tak poriadne spravili vidlicu, co by malo byt default, nazvali to ultimate, pytaju za to urcite vela eee, a aj tak je to rocksrot, ktory o rok bude treba menit, lebo debon-air 2, alebo whatever. No, nevadi, furt lepsie ako Fox ..
Objednával som ju na základe recenzií, tak som dal na chalanov, čo o nej písali celkom kladne . Máš osobnú skúsenosť?
Ano mam skúsenosť pokazila sa mi 2dni či kolko po zaručnej dobe. Vlasne oba uz haprovala ovela skor len vždy sa potom nejak chytla a išla. Problem u nej je v tom T- cku na konci v tom plastovom kryte na tej striebornej matici co sa srubuje na ventil su 2 o- ringi a oni za zničia dost rychlo a je po pumpe. Ten rozmer tych o-kružkou je tiež taký špecifický vychzda to na 9x1mm čo nieje najľahšie zohnať a aj tie sa raz dva zničia. Najlepšie je kupiť pumpu ktorá nemá to T na konci.
O.k., vďaka za inf. Nadšenie troška opadlo 😉. Aj chalan nad tebou píše, že veľmi neposlúžila. Vyberal som ju na základe komentárov tu na shope. Ak padne, kúpim druhú. Meniť sa mi to veľmi nechce. Zasa s tým opletačky.
Polo: RS oleje robi Maxima uz dlho, tak to bude daky marketingovy trik, charge som nasiel nieco s testom https://www.worldwidecyclery.com/blogs/worldwide-cyclery-blog/rockshox-charger-2-1-rc2-damper-upgrade-kit-rider-review .. gufera mi u RS nikdy neprisli zle, prave naopak .. problem mohol byt v toleraciach, to neporiesi ani skf. Keby do RS montovali avalanche patrony, tak potom by to mohlo byt ultimate , no nic, mozem dalej spokojne pripravovat fix este mojej starej Pike .. dikes za infos.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
RockShox Pike RCT3 Debon Air 27.5 - 160mm - Charger 2 - Tapered - Maxle Ultimate - 15x110mm Boost - 2019 - diffusion black.
SYNTACE Spacer Set.
Ale mala na tento súčasný rám nesprávny Offset...
Camelbak Podium (dufam ze som konecne nasiel flasu bez zapachu)
a MTB dresy pre manzelku a seba usite na mieru
https://fanzone.sk/kategoria-produktu/cyklo/cyklo-dresy-mtb/
Ta pumpa ti veru dlho nevydrži max 1rok, pri mensom používaní max 2 roky.
https://www.maximausa.com/product/plush/
Ultimate ma charger 2.1, t.j. tesnenia od SKF a horespomenuty olej, tot vsio
Objednával som ju na základe recenzií, tak som dal na chalanov, čo o nej písali celkom kladne
Ano mam skúsenosť pokazila sa mi 2dni či kolko po zaručnej dobe. Vlasne oba uz haprovala ovela skor len vždy sa potom nejak chytla a išla. Problem u nej je v tom T- cku na konci v tom plastovom kryte na tej striebornej matici co sa srubuje na ventil su 2 o- ringi a oni za zničia dost rychlo a je po pumpe. Ten rozmer tych o-kružkou je tiež taký špecifický vychzda to na 9x1mm čo nieje najľahšie zohnať a aj tie sa raz dva zničia. Najlepšie je kupiť pumpu ktorá nemá to T na konci.