otazka: v com je lepsi ten Ultimate model od debon-air ?
Nič v zlom, ale rozoberáte tu veci ako zmena offsetu o 1mm či oleja ktoré ak vôbec rozoberajú poprední jazdci s osobou čo jazdí ak vôbec jazdí gro výjazdov po hrádzi:)
Nič v zlom, ale rozoberáte tu veci ako zmena offsetu o 1mm či oleja ktoré ak vôbec rozoberajú poprední jazdci s osobou čo jazdí ak vôbec jazdí gro výjazdov po hrádzi:)
ja som sa len normalne opytal, v com je rozdiel, pretoze som to nevedel a predpokladal som, ze ludia tuna uz budu vediet co a ako, teda lepsie ako snorit po nete, teda ziadnu suvislost s hradzou tu nie je
ja som lucke polozil otazku preco kupila Pike RTC3 ked uz mala Pike ultimate, ktory je top v rade pike . Lto to uz zacal technicky rozoberat, nezabudol si kopnut do foxu )).
Musel som, lebo mam dva fox tlmice na xc bajku, co ich teraz jazdim a je to des /a za tie roky v mojom okoli dtto/. Nic to nevydrzi,aj v krabici to skape, atd. .. hlavne som uz alergicky na boostvalve, co vydrzi, len ked sa s tym nejazdi. Nevravim, ze nie su aj dobre Fox tlmice/vidlice, ale vela ich nie je. Uz sa blizi postarka s Manitou mcLeod, tak som zvedavy, co to bude zac.
Musel som, lebo mam dva fox tlmice na xc bajku, co ich teraz jazdim a je to des /a za tie roky v mojom okoli dtto/. Nic to nevydrzi,aj v krabici to skape, atd. .. hlavne som uz alergicky na boostvalve, co vydrzi, len ked sa s tym nejazdi. Nevravim, ze nie su aj dobre Fox tlmice/vidlice, ale vela ich nie je. Uz sa blizi postarka s Manitou mcLeod, tak som zvedavy, co to bude zac.
Ja napr. Jazdim zasadne fox, ale moj novy bicykel bude mat velmi pravdepodobne vyrobky od firmy intend ?
Som zvedavy na tvoj nazor nan, tak sa potom podel. Idealne niekde, kde to uvidim
No a hlavne som začal v zime snoriť akú značku kúpiť a plný internet ako ľudia čo mali RS,Fox,KS a neviem aké značky a často neboli spokojní a potom skúsili BikeYoke a vraj ďaleko najlepšia a hlavne funguje. Vyberal som hlavne podľa feedbacku od užívateľov teda. Drahá ako svet, tak dúfam, že nesklame No a ešte katko schválil moju voľbu a on veľa číta a má prehľad
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ten bike sa viac ako na hradzu nedostane.....
ja som sa len normalne opytal, v com je rozdiel, pretoze som to nevedel a predpokladal som, ze ludia tuna uz budu vediet co a ako, teda lepsie ako snorit po nete, teda ziadnu suvislost s hradzou tu nie je
fixska:
ja som lucke polozil otazku preco kupila Pike RTC3 ked uz mala Pike ultimate, ktory je top v rade pike
Ja napr. Jazdim zasadne fox, ale moj novy bicykel bude mat velmi pravdepodobne vyrobky od firmy intend ?
Som zvedavy na tvoj nazor nan, tak sa potom podel. Idealne niekde, kde to uvidim