V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Po spravnosti by mal byt ten text este rozsireny, aby to naozaj sedelo. Konkretne "suhlasim / paci sa mi to" a "nesuhlasim / nepaci sa mi to".
Napr. vo vtipkarovi, vysnivanej zenskej, alebo galerii bajkov asi nikto pacikom nevyjadruje suhlas, ale to, ze sa mu vtip / zena / bajk paci. A naopak ak niekto niekomu poradi vhodny typ vidlice, tak tym pacikom vyjadruje clovek suhlas s tou radou a nie to, ze sa mu paci ta vidlica.
Terajsie popisky akurat vytvaraju pochybnosti ci to mam kliknut abo nie.
Vektor Aké skripty púšťaš voči tomuto fóru?
ja som to ziadal uz asi pred dvoma rokmi
Vzdy ked docitam temy, musim scrollovat hore naspat na oblubene
Bolo mi povedane, ze to chcem iba ja.
1. takto pridana fotka do temy nie je povazovana za prispevok vo fore, user moze mat X prispevkov vo fore s fotkami cez sekciu FOTO a pocet prispevkov bude mat stale 0
2. cez sekciu FOTO je mozne pridat prispevok / fotku aj do zamknutej temy
Ak ma toto byt krok vpred,tak ja uz ozaj neviem o co Vam vlastne ide.?
Znechutit uz cele forum na komplet?
Neviem hladat v shope,ani vo forach.Nic mi nenajde nikde... No fuck taka robota