Ja som si dnes bol vyzdvihnut BBB platnicky...ako bolo v komentoch pisane tak su bez zavlacky ale mam nejake odlozene kedze nemam ten pocit ze s platnami treba menit hned aj tu...tak som zvedavy na ich ucinnost a vydrz
Na druhý pokus sadla správna veľkosť 5.10 plus merač tlaku Topeak
Mozem ta poprosit o nejaky ,,rychlotest´´ toho Topeak tlakomeru? Presnost, konzistencia merania, ci neunika pri merani vzduch atd.
Mam ho v kosiku a behom vikendu chcem daco objednat. Najskor som chcel Schwalbe Airmax ale su na to rozpoluplne recenzie tak radsej priplatim.
Dakujem.
Ja ho mam tiez a som spokojny. Neviem ako odmerat ci je presny a v SMÚ som ho nemal. Je na galuskovy aj autoventil, hlava je otocna takze na displej vidis aj ked mas ventil v hornej alebo dolnej polohe. Vzduch neunika, len ked ho nasadzujes na galuskovy ventil tak trochu vzduchu odfukne, ale ten unik nieje ani 1psi. Po opatovnom nasadeni nameras rovnaku hodnotu. Tlak je zmerany okamzite po nasadeni ani nie do pol sekundy a hodnota ostava na displeji aj po odobrati z ventilku. Ked chces vypustat vzduch tak sa tlacidlom prepnes do druheho modu kde je hodnota tlaku zobrazovana v realnom case a dalsim tlacidlom na boku meraca mozes vypustat vzduch s kolesa na pozadovany tlak. Tlak zobrazuje v troch kednotkach (PSI, BAR, kg/cm2). Meriam s nim tlak na bajku aj aute.
Ja mam tiez topeak, a mozem len potvrdit co je pisane vyssie. porovnat ho nemam ako s druhym kedze mam len tento, ale u mna spokojnost a to ho mam uz vyse 2 roky. len doplnim ze meriam snim aj tlmice, tiez no problem. Meriam pred kazdym vyjazdom bezduse a bateria vydrzi tiez dlho. A ci meria s inymi trosku odlisne je podstate jedno, ked budes pouzivat iba svoj tak vies ake hodnoty mas zauzivane..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pan je platnickar pozeram...
Priniesla Ti gumy na SM systém?
Platničkár?
27.5 x 2.35
Mozem ta poprosit o nejaky ,,rychlotest´´ toho Topeak tlakomeru? Presnost, konzistencia merania, ci neunika pri merani vzduch atd.
Mam ho v kosiku a behom vikendu chcem daco objednat. Najskor som chcel Schwalbe Airmax ale su na to rozpoluplne recenzie tak radsej priplatim.
Dakujem.
A pardon za OT, kludne napis do spravy.