chcem všetkým čo sa mi ešte chystajú zavolať či napísať či nebude povedať že bude,ved on je súčasťou toho "cyklofestu".Ozaj,čestné slovo.Ked si kliknete www.cyklofest.sk a posuniete sa dolu,pod cyklocestu zdravia,zbadáte to. dakujem za pozornosť.
Minuly rok som tam bol a bolo to lepsie, hlavne co sa startu tyka a mam pocit, ze aj obcerstvovacky boli lepsie...ale je zase prava, ze minuly rok tam bolo aj menej ludi.
nuz, myslim si ze nema zmysel opakovat uz spominane, taktiez sa pripajam skor k negativnej kritike foristov, nakolko mi z tohto maratonu neostal taky ten pocit , taky .. no ved viete, ked pridete do ciela a ze jeej, hura zvladol som to, zajazdil som si a pod. esteze som stretol mile zname tvare .. proste to bol chaos, a masaker, ale aj tak beriem ze sa organizator snazil a odviedol kus prace, len asi sam nevedel, ze ake podujatie vlastne chce organizovat.. a mozno sme to nevedeli my, ze do coho ideme
dobre: kulturny program, velky priestor, zabezpecena sucinnost s policiou, vela organizatorov (aj ked neefektivne rozdelenych), tombola, medaile pre vitazov, "osviezujuca" sprcha
na margo spominaneho "ospravedlnenia", ze bolo vela pretekarov, citali ste ich stranku ?
"Predpokladaný počet súťažiacich: 700
Predpokladaný počet divákov v cieli: 800"
neviem s akym poctom teda naozaj pocitali....
a taktiez aj mna napadla myslienka, co by robili v pripade dazda... obavam sa ze tych urazov na tych korenoch a kamenoch by bolo naozaj vela..
no drzim palce do buducna , snad si organizator nieco z tych komentarov odnesie
Sice som nestartovala, ale presla som po trati maratonu do povazskej...a mozem zhodnotit, nielen z pocutia, ale aj na zaklade vlastneho usudku, ze organizacia bola absolutne nezvladnuta....k startu sa ani nevyjadrujem
napriklad na trati...na mieste ako sa zjazd do Kostelca pretinal s asfaltkou stal chlapik, co hlasil pretekarom, ci mozu prejst, cize ci nejde po ceste auto, prip. nieco ine, aby nedoslo ku kolizii...po chvilke chlapik odisiel a nechal tam cca 6rocne decka, aby to ustrazili ...coho nasledkom zrejme bola zrazka p.Jankovica s autom (2. v kategorii). Mal stastie, ze on do auta a nie ono do neho...ale aj tak. Absolutne nezodpovedne, nezabezpecne, skoda slov...
Suma sumarum, nelutujem, ze som nesla...ale inak prijemna spolocnost, teda samozrejme hlavne imroman
bol to moj prvy maraton tak ho skusim zhodnotit. start nic moc, strasne vela ludi po kope, ledva sa to hybalo. znacenie otras, raz som pobludil a vela krat som nevedel kade idem, len som sa pytal pretekarov okolo mna, ci idem stale po modrej. ale musim ich aj pochvalit-gulas bol skvely
Sice som nebol, ale prave na moju ciernu listinu na zaklade vasich dnesnych skusenosti pribudol k Zelenej stope (odporucam precitat aj komentare), na ktorej som tiez nikdy nebol, druhy maraton, ktoreho sa neplanujem nikdy zucastnit. Je tolko dalsich a urcite lepsie organizacne zvladnutych pretekov, ze aj tak si musim vyberat...
Sice som nebol, ale prave na moju ciernu listinu na zaklade vasich dnesnych skusenosti pribudol k Zelenej stope (odporucam precitat aj komentare), na ktorej som tiez nikdy nebol, druhy maraton, ktoreho sa neplanujem nikdy zucastnit. Je tolko dalsich a urcite lepsie organizacne zvladnutych pretekov, ze aj tak si musim vyberat...
neviem co mas proti zelenej sstope minuly rok to boll perfektny aj znacenie bolo minuly rok dobre dobre pretek tak neviem co ho odsuidzuju seci ale to ne nic druha vec start absolutna kok mai nas oddelit aspon po 5 minutach ale co uz trat celkom na nic same rigole po lukach to sa neda odpustit sice je to maraton ale co je vela to je vela aspon ze v tombole som adco vytahol tricko kellys a zimna ciapka
no zda sa, že organizátor mal velké IDEÁLY...
ale vysledok tomu ani trošku nezodpovedal škoda...
okrem toho, že som cca 15 min zakufroval
ale to je asi LEN moj problém
vedenie cyklomaratonu by MALO minimálne zdvihnut prst !!! a p. Jankovič mal samozrejme stát na bedni na mieste z ktorého ho "zostrelil" ...... ORGANIZÁTOR...samozrejme aj s bodmi do série
ináč ani ten spííííker nebol až taká veľká výhra, a o "bielej medvedici"
čo značne neuspešne organizovala štart...radšj pomlčim
okrem iných lahodok som napriklad predbiehal DVOCH bez prilieb !!! (na 60.tke)
Este z tej lucky som volal matt-ovi, ze odstupujem, cakal som od neho pohladenie duse a obrovsky sucit, a on mi odpovedal: "No parada, mas z toho drahovy special ".
nic ine ma v tej chvily nenapdlo, sry kamo ( to tak dopadne ked ma zobudis z poobedneho spanku ) ...len uz ma postupne zacinaju srat tie Shitmano vyrobky
myslim, ze viem, ale tiez viem, ze mas dobre nasliapnute, aby sa ti to v blizkej buducnosti podarilo, aj ked budem sa branit
neviem na com si dnes fical, ale fakt si tie kopce slapal nejak neprirodzene rychlo, potom sa necuduj, ze strhavas orech..
tak k organizacii bolo povedane dost, sa radsej nevynadrim.
na trat, na moj vkus asi dost vela asfaltu, predsa by to mal byt mtb maraton
no a jedneho skoro vitaza dam
inac ostatne foto co sa mi podarilo nafotit tot tu http://*****saweb.google.com/konnky/Mara ... kaBystrica
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len v skratke:
zle: prezentacia (nepriravene nabalene igelitky), socialne zariadenia, start, rozbita trat - miestami naozaj nebezpecna, znacenie, obcerstvovacky
dobre: kulturny program, velky priestor, zabezpecena sucinnost s policiou, vela organizatorov (aj ked neefektivne rozdelenych), tombola, medaile pre vitazov, "osviezujuca" sprcha
na margo spominaneho "ospravedlnenia", ze bolo vela pretekarov, citali ste ich stranku ?
"Predpokladaný počet súťažiacich: 700
Predpokladaný počet divákov v cieli: 800"
neviem s akym poctom teda naozaj pocitali....
a taktiez aj mna napadla myslienka, co by robili v pripade dazda... obavam sa ze tych urazov na tych korenoch a kamenoch by bolo naozaj vela..
no drzim palce do buducna , snad si organizator nieco z tych komentarov odnesie
napriklad na trati...na mieste ako sa zjazd do Kostelca pretinal s asfaltkou stal chlapik, co hlasil pretekarom, ci mozu prejst, cize ci nejde po ceste auto, prip. nieco ine, aby nedoslo ku kolizii...po chvilke chlapik odisiel a nechal tam cca 6rocne decka, aby to ustrazili
Suma sumarum, nelutujem, ze som nesla...ale inak prijemna spolocnost, teda samozrejme hlavne imroman
Okrem dobrej trate tam nebolo nic dobre...
Organizacia na 4 pismena,
alebo na dve veci...
Fakt skoda toho startu, mozno by to bola
aj prva Päťka
Uz sa tesim do Partizanskeho na super trať
FOTKY kde inde ak nie na: http://www.katesport.sk/povazska2008
pozerajte, hľadajte, trénujte
ale vysledok tomu ani trošku nezodpovedal
škoda...
okrem toho, že som cca 15 min zakufroval
ale to je asi LEN moj problém
vedenie cyklomaratonu by MALO minimálne zdvihnut prst !!!
a p. Jankovič mal samozrejme stát na bedni na mieste z ktorého ho "zostrelil" ...... ORGANIZÁTOR...samozrejme aj s bodmi do série
ináč ani ten spííííker nebol až taká veľká výhra, a o "bielej medvedici"
čo značne neuspešne organizovala štart...radšj pomlčim
okrem iných lahodok som napriklad predbiehal DVOCH bez prilieb !!! (na 60.tke)
jezus: ze spominas tu zelenu stopu, vies kto tu v P.Bystrici vyhral dlhu trat ?
Nastastie pracujem s technikou, takze si nerobim iluzie o nepokazitelnosti akychkolvek, aj drahych vyrobkov. V pohode, dame to dohromady
Dury, urcite vies co ma mrzi najviac
Uz som si pozrel...
myslim, ze viem, ale tiez viem, ze mas dobre nasliapnute, aby sa ti to v blizkej buducnosti podarilo, aj ked budem sa branit
neviem na com si dnes fical, ale fakt si tie kopce slapal nejak neprirodzene rychlo, potom sa necuduj, ze strhavas orech..
na trat, na moj vkus asi dost vela asfaltu, predsa by to mal byt mtb maraton
no a jedneho skoro vitaza dam
inac ostatne foto co sa mi podarilo nafotit tot tu
http://*****saweb.google.com/konnky/Mara ... kaBystrica