ahojte, v tomto odvetvi komponentov sa vobec nevyznam, preto by som si radsej chcel nechat poradit. Potreboval by som spolahlivy cyklocomputer, ktory by zaznamenaval:
- rychlost
- prejdene km
- nadmorsku vysku(stacilo by max min), ale keby zaznamenal aj profil bolo by ok
- a mozno aj sklon terenu
dajte nejake typy, ani nie uplne lacne a ani uplne drahe
dik
Keď to nebude fungovať, tak zase posuniem ďalej a nič závažné sa nedeje - ľuďom je*e a predávajú sa za neskutočné ceny - 10€ za vyskúšanie je ok
mohli by ste mi prosim poradit s vyberom cyclocomputera? Moje poziadavky:
- pouzitie MTB/gravel
- standardny cyclocomputer(aktualna rychlost, prejdena vzdialenost, teplota a pod)
- zaznam GPS - naj, ak by mal naviac samostatny senzor rychlosti(nielen vypocet z GPS signalu)
- moznost pouzit na dvoch bikoch
- prenos dat do mobilu najlepsie bezdrotovo(NFC/bluetooth/..), kabel je akceptovatelny
- NEPOTREBUJEM navigaciu, snimace kadencie, tepu a pod., nemam ani potencial to v buducnosti pouzit
Nejake tipy na konkretne modely?
Vdaka!
mohli by ste mi prosim poradit s vyberom cyclocomputera? Moje poziadavky:
- pouzitie MTB/gravel
- standardny cyclocomputer(aktualna rychlost, prejdena vzdialenost, teplota a pod)
- zaznam GPS
- naj, ak by mal naviac samostatny senzor rychlosti(nielen vypocet z GPS signalu)
- moznost pouzit na dvoch bikoch
- prenos dat do mobilu najlepsie bezdrotovo(NFC/bluetooth/..), kabel je akceptovatelny
- NEPOTREBUJEM navigaciu, snimace kadencie, tepu a pod., nemam ani potencial to v buducnosti pouzit
Nejake tipy na konkretne modely?
Vdaka!
Ahoj, hodinky na riadítka si nezvažoval? Na tento účel by to nebol zlý nápad.
Zatial teda tipy:
Sigma Rox 11
Garmin Edge 130
pozeral som este na Polar M460 a celkom ma zujali aj nove modely Lezyne, najviac Lezyne Macro Easy GPS
Ten za cenu 80$ vyzera byt idealny. Nejake skusenosti so znackou? pripadne, vie niekto povedat ktory z tychto je najlepsia volba v pomere cena vs vykon?
Mal som ho kym mi ho neukradli.
Teraz ma aj nizsiu cenu. A myslim ze bude aj novy model onedlho.
toto to uz bolo viackrat spominane, za tu cenu to je dobry deal a splna vsetky poziadavky...ale pohladaj nejaky z EU skladu, nech dlho necakas...senzory k nemu tiez vies dokupit z Ciny za par €
nema niekto skusenost s modelmi Lezyne:
Lezyne Macro Easy GPS
Lezyne Micro GPS
Lezyne Super PRO GPS