Velmi dobre to drzi mimo cesty, konecne nemam pocit ze mi to niekde uleti ako s Vittorkami. Su mensie a aj tensie tak na kamenoch trosku opatrnejsie, ale uz viem ze ich opat obujem ked ich zjazdim
Zdravím vás. Kúpil som si gravel GT grade expert a na bajku boli 37 plaste a nakoľko teraz v lete chcem jazdiť cestu, bude v pohode keď tam dám 28 plaste na cestu? Ďakujem
podla teba nie podla vyrobcu ano ...je to natebe, rozmyslam co sa tak moze stat, asi velmi teoreticky sa ti v zakrute moze zhodit/vyzut plast ale mozno sa mylim.
podla teba nie podla vyrobcu ano ...je to natebe, rozmyslam co sa tak moze stat, asi velmi teoreticky sa ti v zakrute moze zhodit/vyzut plast ale mozno sa mylim.
No veď práve ??? a pri mojej váhe 95 kíl ?? ale ráfik sa nemôže poškodiť respektíve skriviť nie?
to skor nie, ide o to ze plast by mal byt sirsi ako vonkajsia sirka rafiku. ty to mas 1:1, raz som to tak jazdil asi 200km a nemal som z toho vobec dobry pocit, radsej som dal o 3mm sirsie plaste, rozdiel to bol velky, mozes ist do 32mm uplne v klude, je rozdiel 37 gravel plaste a 32 hladke sliky, tam je rozdiel odporu minimalny (v porovnani s 28c), nic v zlom ale vacsi odpor kladie telo jazdca
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bicykel je vo vyrobe kontaktujte svojho predajcu aby ho co najskor ziadal na dodanie. Dakujeme
Čakači moji milí, dočkali sme sa
Dojmy?
Bicykel je vo vyrobe kontaktujte svojho predajcu aby ho co najskor ziadal na dodanie. Dakujeme
Čakači moji milí, dočkali sme sa
a týka sa to aj 2.0 nevieš...
bol som dnes v predajni a telefonoval vedúci na myjavu, že stále skladajú, takže teoreticky by mal byť ten môj 2.0 na budúci týždeň...
takže stále ich robia 2.0 aj 3.0 akurát tie sú už len čisto pre tých čo si objednali, dvojky a jednotky by teoreticky ešte mali byť...
inak v predajni visel jeden voľný Koyuk 1.0 560ka ak by niekto chcel
No pozeram na to práve. Tak snáď to nebudem moc veľký problém, keď na tom budem jazdiť.
No veď práve ??? a pri mojej váhe 95 kíl ?? ale ráfik sa nemôže poškodiť respektíve skriviť nie?
https://www.youtube.com/watch?v=MFnOCTDgCXU