Ahoj
Da sa pouzit dynamo na bajk v naboji ako nabijacka ci uz mobil alebo gps? nasiel som na nete viacaj takychto nabojou s dynamom ale neviem ako to je co sa tika voltou ked sa rychlejsie slape a tak dik
Nokia ma resp. mala v ponuke priamo svoju nabijacku na mobil, vyhladaj si "nokia bicycle charge kit".
Takze urcite to ide a aj nejaky iny vyrobca hoci aj neznackovy ci "zlate slovenske rucicky" to dokazu.
Nikto nic ? to tu nikto nepouziva dynamo ?
takze nasiel som nake veci a ist to pojde len teraz niekoho kto nieco take uz ma ze ako to slape ci to stiha nabijat atak
Mám dynamo v náboji a elektricky nahrádza obyčajné staré dynamo, ale s tým, že má omnoho menší odpor, môžeš dať do obvodu vypínač a za jazdy vypnúť a zapnúť, je to tiché, vydrží okrem ponorenia(to som neskúšal) hádam všetko ako vlhko keď prší, blato, sneh, mráz atď. Klasické podmienky bicyklovania. Ani neváhaj, ak to chceš. Rozdiel je ale: dynama sú 6v/3watt(súčasne predné a zadné svetlo) alebo 6v/2.4watt. Nabíjačku zatiaľ k tomu nemám.
Sorrka nevšimol som si, v marci, že si reagoval, notif. mám vypnuté.. .
Hmm ak máš v okolí známeho elektrikára(môže byť hoc aj študent ešte) tak ti to v pohode spraví..
Potrebovať budeš- náboj(dynamo) 6V/3W, a elektrikár by mal spraviť regulátor..
Ak sú peniaze, skôr by som ale použil solárnu nabíjačku..
Forum sice stare, ale natrafil som nan, ked som hladal dynamo mobil/GPS nabijacku, pretoze pri niekolkodnovych turach (so spanim pod sirakom) mi bezna powerbanka nestacila. Na webe sa da sice kupit za cca 40€, ale to sa mi zdalo dost, tak som si vyrobil vlastnu. Staci pripojit na bezne dynamo (s nabojovym nemam otestovane). Takze ak by mal zaujem, nech sa ozve...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze urcite to ide a aj nejaky iny vyrobca hoci aj neznackovy ci "zlate slovenske rucicky" to dokazu.
takze nasiel som nake veci a ist to pojde len teraz niekoho kto nieco take uz ma ze ako to slape ci to stiha nabijat atak
http://www.notebookshop.sk/biologic-reecharge-dynamo-kit-nabijanie-z-dynama.html
http://ecoxgear.com/ecoxpower/
Hmm ak máš v okolí známeho elektrikára(môže byť hoc aj študent ešte) tak ti to v pohode spraví..
Potrebovať budeš- náboj(dynamo) 6V/3W, a elektrikár by mal spraviť regulátor..
Ak sú peniaze, skôr by som ale použil solárnu nabíjačku..