posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 6. 5. 2012 o 23:52
predpokladám, že ked je niekto DSQ tak sa posúva poradie a automaticky aj body.....
ALEBO sa mýlim ??
vies, obcas sa mi stalo ze na maratone ( na Slovensku...na dlhych tratiach ) boli take rozdieli medzi bikermi ze aj keby si nieco skratim a ziskam 15 min tak som stale na tom istom mieste
...inak riesite tu na styroch stranach taku vec ktora by ma vobec netrapila...a to mi niekedy niektori "nadavali" do zavodaka
taktiez mi nesedi aby saldi mala vo vysledku DSQ ...co znamena diskvalifikaciu, pretoze to sa robi hlavne vtedy ak clovek nieco svojou vinou *****myslim ze po vsetkych prispevkoch co som si tu precital je chyba na strane organizatora...takze ja by som skor dal DSQ organizatorom tohto preteku
tak jasne znacenie hlavna chyba..plny suhlas nebolo by keby bolo poriadne teda zaidne pochybnosti. nik tu nehovori umyselne neumyslene. to je dlasia rovina!taktak
a este zaujimave k teme aj k organizacii a k rieseniam co tu preberame
http://www.cyklomaraton.sk/modules.php? ... topic&t=95
ALEBO sa mýlim ??
vies, obcas sa mi stalo ze na maratone ( na Slovensku...na dlhych tratiach ) boli take rozdieli medzi bikermi ze aj keby si nieco skratim a ziskam 15 min tak som stale na tom istom mieste
...inak riesite tu na styroch stranach taku vec ktora by ma vobec netrapila...a to mi niekedy niektori "nadavali" do zavodaka
taktiez mi nesedi aby saldi mala vo vysledku DSQ ...co znamena diskvalifikaciu, pretoze to sa robi hlavne vtedy ak clovek nieco svojou vinou *****myslim ze po vsetkych prispevkoch co som si tu precital je chyba na strane organizatora...takze ja by som skor dal DSQ organizatorom tohto preteku
a k dsq ked pretekar neprejde kontrolami je dsq vsade vo svete..zial je to tak o vine nevine sa nik nebavi DSQ znamna diskvalifikovany - nezaratavany (nie ze je odrbavac:)
dalsi rok sa tomuto maratonu vyhnem ak nebude v serii. pre mna absolutne jasne riesenie tohto handicapu.
tento rok nevyriesim tak ako nevyriesim/neriesim handicap ktory vdaka startu mali spolujazdci z teamu ktorym slo o bednu. organizator to domrvil takze sa s tym zmierim a neriesim.
skakanie do krikov NESPOMINAJ. co ked sa toho niekto chyti a fakt to spravi? vezmes si na zodpovednost ze si mu vnukol tuto genialnu myslienku?
ALEBO sa mýlim ??
mylis
tento rok nevyriesim tak ako nevyriesim/neriesim handicap ktory vdaka startu mali spolujazdci z teamu ktorym slo o bednu. organizator to domrvil takze sa s tym zmierim a neriesim.
skakanie do krikov NESPOMINAJ. co ked sa toho niekto chyti a fakt to spravi? vezmes si na zodpovednost ze si mu vnukol tuto genialnu myslienku?
a
ani na Maratone nie si sam.. jazdi s Tebou HARMASAN .P to vies startak niekedy meska
Hmm, odporucam na "prestudovanie" dnes uz tu raz spominany prispevok na inom fore
http://www.cyklomaraton.sk/modules.php? ... topic&t=95
My, ktorí sme v zdravi dosli, mozme byt radi
A LISO, co sa Ti v porovnani s ostatnymi maratonmi tak velmi pacilo, co ako bola ta s*****?
Nerozumiem tvojmu jednostrannému pohľadu na vec. Ja som bol tento rok na troch a minulý rok na ôsmych maratónoch, ale takýto zmätok som nikde nezažil
Bavime sa o tom istom maratone?
http://www.katesport.sk/povazska2008/Pi ... C01078.JPG
Dury, uz vies, preco mi to vcera tak slapalo? Uz od TN ma nahanali, ale potom zabludili na trati, takze som ich striasol
svoj nazor na tento maraton som tu uz napisal.
dutch: no vidis, sledovali ta lebo si isiel prilis rychlo,.. a este si ich aj striasol.. kolko koni sa v tebe skryva ?
dudo: veru skoda, ze si sa nezucastnil, mohol si dostat naspat "pozicanu" rychlospojku (novu)
Bol by som rád, keby ľudia, ktorí majú na starosti Cyklomaratónsku MTB sériu, nemyslím konkrétnu organizáciu jednotlivých maratónov, ale tých ktorí majú na starosti rozhodovanie o tom, ktorý maratón zaradiť do série a ktorý nie, aby si určili určité podmienky, ktoré jednotlivé maratónske akcie musia splniť a aké služby pre nás účastníkov musia poskytovať. A jednoducho byť nekompromisný, aj za cenu menšieho počtu maratónov v sérii.
NIE nechcem zatracovať teraz Považský MTB Maraton, podľa príspevkov na fóre súdim, že tam bolo naozaj veľa nedostatkov, ale dal by som organizátorom ešte šancu, určite je to krásna trať aj keď som tam nebol. Dúfam, že sa organizátori poučia z vlastných chýb a na budúci rok bude celý maratón organizovaný na vyššej úrovni ako tento rok.
A už prestante špiniť na maratón Zelená Stopa SNP. To čo sa tam stalo v roku 2005 je naozaj hrozné a myslím si, že organizátor sa poučil. (!! nie som z BB a ani nič ma s týmto mestom nespája!!) Od vtedy už veľa vody pretieklo dole Hronom a aj organizácia Zelenej Stopy SNP sa zmenila k lepšiemu. Podľa mňa je to pekná trať v krásnej prírode. Je len škoda, že mesto BB sa trošku viac neangažuje pri organizácii tejto akcie. Zrejme im je ukradnutý šport a turizmus v ich meste.