Hi, mam tesco bike Tiger Harrier ..je celkom schopny ale momentalne ho mam komplet rozobraty a naskytla sa otazka: Pouzit z neho ram a kupit novu vidlu (Duro) a par novych veciciek? ..alebo si kupit novy ram a osadzovat az ten..?
no. este pred tym ako si tu z teba zacnu strielat:
ano radsej si kup novy ram (samozrejme nie tesco ale nieco kvalitnejsie) a na neho si potom postupne dokupuj nove veci (ak nemas peniaze na kupu vsetkeho naraz)
Ale ten ram sa mi nezda zly .. je to Alu a ma aj vymenitelnu patku prehadzovacky..
btw. mam doma aj jeden Cr-mo ram Rock Machine.. tak neviem, ja radsej lahsi Alu
No výborne.... tak ho čo najrýchlejšie vymeň... lebo už čoskoro tu bude príspevkov a......
Vážne 100% ľudí na tomto fóre ti povie to isté.
Ešte niečo, prečo si myslíš že ten Alu rám je lahší ako ten cr-mo
No ved mne sa zdal..ked boli obidva bike poskladane skusal som ich a ten Rock Machine sa mi zdal dost tazsi.. ale ved uvidime povazim len ramy co to spravi
No ved mne sa zdal..ked boli obidva bike poskladane skusal som ich a ten Rock Machine sa mi zdal dost tazsi.. ale ved uvidime povazim len ramy co to spravi
Ak sa ti vsak zdal tazsi vtedy, ked boli osadene komponentami, moze to byt predsa sposobene tym, ze na RM si mal tazsie. Skus odvazit samotne ramy, potom sa ukaze.
No teraz som bol pozriet ten RM,.. to uz je dost stary ram.. tak asi 1997 a potreboval by asi prestriekat a tak..
..myslite ze kvalita ramu toho "tesco" olpranu bude az taka zla?
No teraz som bol pozriet ten RM,.. to uz je dost stary ram.. tak asi 1997 a potreboval by asi prestriekat a tak..
Bude na hovno, pokiaľ máš ten RM v slušnom stave tak si ho daj streknúť, určite to bude lepšia voľba ako vylepšoven Tesco bike
Ak tám bude nejaká hrdza tak predpokladám že bude len povrchová čo sa dá pekne ošetriť. Samozrejme pokiaľ si ho nemal niekde vonku na záhrade
Bude na hovno, pokiaľ máš ten RM v slušnom stave tak si ho daj streknúť, určite to bude lepšia voľba ako vylepšoven Tesco bike
Ak tám bude nejaká hrdza tak predpokladám že bude len povrchová čo sa dá pekne ošetriť. Samozrejme pokiaľ si ho nemal niekde vonku na záhrade
No ma par miest osuchanych bowdenami a tak.. a nie nebol v zahrade, je garazovany .ale neviem ci mi bude sediet jeho geometria, pretoze ma dost dlhu vazu.. a je to 19" a doteraz som jazdil na tom olpranovi a ten ma 21" ;-D
no okej ..uz som sa rozhodol.. poskladam s5 ten olpran a budem na nom este chvilu jazdit a popritom skladat komplet novy bike, zacnem ramom..nieco taketo co poviete?
Code:
Predam xc/am ram kona caldera, velkost 17 + sedlovka a hlavko. Ram je jazdeny pol roka, nie je parasknuty ani preliaceny, zopar skrabancov. Cena 2700sk + dohoda.
no okej ..uz som sa rozhodol.. poskladam s5 ten olpran a budem na nom este chvilu jazdit a popritom skladat komplet novy bike, zacnem ramom..nieco taketo co poviete?
Code:
Predam xc/am ram kona caldera, velkost 17 + sedlovka a hlavko. Ram je jazdeny pol roka, nie je parasknuty ani preliaceny, zopar skrabancov. Cena 2700sk + dohoda.
Cena: 2700,- Sk
najprv si zisti akú veľkosť lebo čo som tu čítal tak tu spomínaš 21, 19, a teraz 17. 17 jazdím ja a to mám 170 cm tak neviem, neviem Máš 185+ vyššie takže pochybujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ano radsej si kup novy ram (samozrejme nie tesco ale nieco kvalitnejsie) a na neho si potom postupne dokupuj nove veci (ak nemas peniaze na kupu vsetkeho naraz)
No výborne.... tak ho čo najrýchlejšie vymeň... lebo už čoskoro tu bude príspevkov a......
Vážne
Ak sa ti vsak zdal tazsi vtedy, ked boli osadene komponentami, moze to byt predsa sposobene tym, ze na RM si mal tazsie. Skus odvazit samotne ramy, potom sa ukaze.
hej
ZAVER: alebo RM alobo su kúp nový rám
ZAVER: alebo RM alobo su kúp nový rám
najprv si zisti akú veľkosť lebo čo som tu čítal tak tu spomínaš 21, 19, a teraz 17. 17 jazdím ja a to mám 170 cm tak neviem, neviem
...no ak mas 185 tak naj by bola 20