Jany33 Máš ovládanie lankom alebo kvapalinou? Vidla je zamknutá iba v určitom malom rozsahu, skús zmeniť napnutie lanka. Niekedy pomôže aj uvoľnenie, ak skončí točítko až za správnou polohou.
Jany33 Máš ovládanie lankom alebo kvapalinou? Vidla je zamknutá iba v určitom malom rozsahu, skús zmeniť napnutie lanka. Niekedy pomôže aj uvoľnenie, ak skončí točítko až za správnou polohou.
No musím povedať ze bike sim max. Spoko akurát som sa trochu zľakol co robí sid po uzamknuti.. Nemal som otom znalosť.. Zatiaľ sim msl len dva výjazdy.. Odpor som necítil.. Dam tomu šancu aj na závody maratóny.. Uvidíme..
Poznač si na korunku miesto kde je červík ak máš teraz páčku v polohe zamknuté.
Potom nájdi polohu kde je vidlica skutočne zamknutá a označ na korunke miesto kde je červík. O vzdialenosť medzi dvoma značkami musíš zmeniť miesto uchytenia lanka.
Poznač si na korunku miesto kde je červík ak máš teraz páčku v polohe zamknuté.
Potom nájdi polohu kde je vidlica skutočne zamknutá a označ na korunke miesto kde je červík. O vzdialenosť medzi dvoma značkami musíš zmeniť miesto uchytenia lanka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No musím povedať ze bike sim max. Spoko akurát som sa trochu zľakol co robí sid po uzamknuti.. Nemal som otom znalosť.. Zatiaľ sim msl len dva výjazdy.. Odpor som necítil.. Dam tomu šancu aj na závody maratóny.. Uvidíme..
Našiel som! Ešte defakto som zistil že musím nafúkať na svoju váhu! Ďakujem za reakciu
Takže ďalší postup?
Vercajg mam ')
Ďakujem za pomoc.. Vyšlo to..
Tak som dal dole gumičku zamkou a previezol.. Mam to na 80"procent.. Váhu mam 108..je to ok?
Tiež tak centak hore.. Nebudem špekulovať odnesiem do servisu
Nejdem otvarat nove vlakno.
Chcem kupit bajk so SID Select+
Dnes som v obchode s bajkami na taku zatlacil a zdala sa mi moc tuha… ako leby tam bola nejaka sutour vidla.
Nemate niekto v Presove (a okolie) taku vidlu, ze by som sa zastavil porozpravat o skusenostiach?
Dakujem
Nejdem otvarat nove vlakno.
Chcem kupit bajk so SID Select+
Dnes som v obchode s bajkami na taku zatlacil a zdala sa mi moc tuha… ako leby tam bola nejaka sutour vidla.
Nemate niekto v Presove (a okolie) taku vidlu, ze by som sa zastavil porozpravat o skusenostiach?
Dakujem
Ako to myslis ze tuha?Ze tam bol odtrh?
samozrejme po kupe aj olej treba doplnit