chcem všetkým čo sa mi ešte chystajú zavolať či napísať či nebude povedať že bude,ved on je súčasťou toho "cyklofestu".Ozaj,čestné slovo.Ked si kliknete www.cyklofest.sk a posuniete sa dolu,pod cyklocestu zdravia,zbadáte to. dakujem za pozornosť.
Na maratóne som nebol, aj keď chalani od nás sa nejako nesťažovali, až na značenie, ale nedá sa mi vyjadriť ku tým predchádzajúcim asi 7mim stranám. Zopár ludí si tu nahnalo celkom pekný počet príspevkov riešil sa tu zaujímavý problém ohľadom saldi (dosť rýpavé príspevky), ktorý skončil v štýle veď ja nič, ja muzikant. Ano úsmevné. Spomínal sa tu pán Tarábek. Aj keď nemám ani šajn o tom kto to je, nedá mi nereagovať na ďalšieho aktívneho prispievatela
..a pan Tarabek asi na luke pretaca kolesom aby najazdil D
Neviem či sa niekedy zamýšlaš nad vecami, ktoré píšeš (lebo si ich tu napísal celkom dosť), ale skús sa zamyslieť nad týmto, čo si vypotil.
Tak včera som ťa spoznal až počas odjazdu, ale dosť som pochyboval, či tie bajky na streche ustoja tvoj štýl jazdy až do VT
no ono to je tak uz si na mna zvikly takze sa na streche drzia vsetkym cim mozu. ale ne inac jazdim "pomaly a bezpecne" maximalne 190 viac mi to auto neda
Na tomto mieste uz ta slecna v spodaroch bola davno odpojena od davu, takze tu uz mohol byt hocikto hocikde. Aj ked viem, ze to bolo pomiesane, tato fotka je ciste zavadzanie
Aký bude štart, to písal cyklofest na tretej strane tohto fóra. Každopádne mohli vytlačiť jednu A-4 z Wordu a dať to do tašiek, pretože pred štartom to z reproduktorov nemusel každý zaregistrovať a na fóre nie je každý od rána do večera . Predpokladal som, že po manifestačnej jazde / na ktorej by nemuselo byť vlastne nič zlého / to jednoducho zastavia a naostro odmávajú v troch vlnách. Keď "velenie" červených zakričalo slečne v spoďároch - "tak ich pusti", predpokladám, že to prekvapilo viacerých. Koľko modrých bolo medzi červenými sa môžeme len domnievať. Z tohto pohľadu vidím výsledky naozaj ako dosť diskutabilné.
Čo sa týka polemiky o nejakej samokontrole ubehnutých kilometrov. Vlani usporiadateľ pred štartom avizoval, že trať musel skrátiť na dvadsaťpäť kilometrov z dvadsiatich siedmich. Nakoniec to bolo horko, ťažko dvadsaťdva, takže tomuto by som nejakú váhu neprikladal. Na niektorých pretekoch sedí komp s rozpisom, niekde až tak veľmi nie.
Každopádne by som, na mieste usporiadateľa zvážil, koľko kabaretu znesie pretek ako taký.
Inak navrhujem diskvalifikovať všetkých z krátkej trasy čo boli pred posledným pretekárom s červeným číslom pri vjazde do Považskej Teplej
OK, tak ich teda podme diskvalifikovat. Mas navrh ako by sa to dalo vyriesit?? Inac, pocujte. ja som tu taky novsi, co keby sme si sem dali kazdy fotku z maratonu, aby sme vedeli, s kym sa bavime.. lebo ja vas nepoznam... teda dutchmana uz ano
predpokladám, že ked je niekto DSQ tak sa posúva poradie a automaticky aj body.....
precitala som si ako sa rataju body (doteraz som to naozaj nevedela) a mozem ta ubezpecit, ze sa mylis
LiviaZV
a čo tak podat oficialne protest vedeniu cyklomaratonu.
citat z organizacnych pravidiel: „Protesty sa predkladajú riaditeľovi preteku spolu so stanovenou finančnou čiastkou (určujú si ju organizátori preteku).“ Ja som to urobila bez toho, aby ma niekto vyzval, upozornil na to, na mala si to urobit ty a nie ja.
Ja toto uz neriesim, ale skusim nieco vymysliet na Stefanika, aby bol predsa len nejaky ten bod ci dva
ak by som mala za tento pretek ci uz 300 alebo 0 bodov, s tvojimi 809,85 bodmi sa naozaj uz nic nespravi.. naozaj neviem ako mozes ziskat dalsie dva-tri body za maratón v P.Bystrici. Ked na to pridem, dam ti vediet.
Nemam v kompetecii zasiahnut do vysledkovej listiny a prepisat moje body. Moj mail urceny organizatorovi Cyklofestu bol asi odignorovany a odpovede sa na nedockam..
No kedze si s tym zacala, bola by som rada, keby si to dokoncila. A nie najskor napisat odkaz pre mna hrubym velkym pismom a po par prispevkov napisat neries to.
Inac, pocujte. ja som tu taky novsi, co keby sme si sem dali kazdy fotku z maratonu, aby sme vedeli, s kym sa bavime.. lebo ja vas nepoznam... teda dutchmana uz ano
Ja už som svojou prispel pár strán dozadu, ak chceš fotky musíš sa predstaviť aj sám
Saldi, ja velmi dobre viem (nie od vcera ani od predvcera) ako sa podavaju protesty a ako sa rataju body Prave preto som !ZO SRANDY! napisala, ze to skusim na prveho z kratkej a potom na rusov - ak by mi slo o body, kedze body sa rataju podla casu prveho pretekara na trase a straty dalsich za nim...
No a ze si to Ty, co si prisla predo mnou, som sa dozvedela od niektorych ludi pri odchode z pretekov, hoci som pred tym pocula (od tvojich znamych mimochodom!!), ze vraj stvrtu maju diskvalifikovat (ja som nezistovala, ktora bola stvrta). Som Ti pisala, ze ja som Ta nepoznala podla civilneho mena, ale len ako Saldi, vsak sme sa spolu v sobotu bavili, ak sa pamatas...
No a ze by som pocitovala nejaku krivdu, ako tu niektori pisali, hmm, to asi nie... len mi slo akosi o princip a nezmienila som sa ani slovom o tom, ze si to spravila umyselne vsetci myslim vieme, ake bolo znacenie. ja sama som sa niekolko krat vracala, resp. som pockala, ci ide niekto za mnou, ked som dlho nevidela ziadnu faborku, znacku ap...
A to ze som to tu uz nechcela riesit, neznamena ze pcham hlavu do piesku, len mi bolo jasne, ze tym uz otravujem dalsich foristov... a ked som to ja zacala, rada by som to aj ukoncila - tu na fore. Vsak vidime sa snad v Partizanskom, tak hodime rec z ocu do ocu a neotravim s tym ostatnych...
hawk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem či sa niekedy zamýšlaš nad vecami, ktoré píšeš (lebo si ich tu napísal celkom dosť), ale skús sa zamyslieť nad týmto, čo si vypotil.
Tak včera som ťa spoznal až počas odjazdu, ale dosť som pochyboval, či tie bajky na streche ustoja tvoj štýl jazdy až do VT
no ono to je tak uz si na mna zvikly
http://www.katesport.sk/povazska2008/Pi ... C00661.JPG
Na tomto mieste uz ta slecna v spodaroch bola davno odpojena od davu, takze tu uz mohol byt hocikto hocikde. Aj ked viem, ze to bolo pomiesane, tato fotka je ciste zavadzanie
Iba jeden vôl
Čo sa týka polemiky o nejakej samokontrole ubehnutých kilometrov. Vlani usporiadateľ pred štartom avizoval, že trať musel skrátiť na dvadsaťpäť kilometrov z dvadsiatich siedmich. Nakoniec to bolo horko, ťažko dvadsaťdva, takže tomuto by som nejakú váhu neprikladal. Na niektorých pretekoch sedí komp s rozpisom, niekde až tak veľmi nie.
Každopádne by som, na mieste usporiadateľa zvážil, koľko kabaretu znesie pretek ako taký.
takých s číslom je tam viacej ...
Inak navrhujem diskvalifikovať všetkých z krátkej trasy čo boli pred posledným pretekárom s červeným číslom pri vjazde do Považskej Teplej
OK, tak ich teda podme diskvalifikovat.
a čo tak podat oficialne protest vedeniu cyklomaratonu.
Nemam v kompetecii zasiahnut do vysledkovej listiny a prepisat moje body. Moj mail urceny organizatorovi Cyklofestu bol asi odignorovany a odpovede sa na nedockam..
No kedze si s tym zacala, bola by som rada, keby si to dokoncila. A nie najskor napisat odkaz pre mna hrubym velkym pismom a po par prispevkov napisat neries to.
Mas pravdu. Kto to oznami Rusom??
Ja už som svojou prispel pár strán dozadu, ak chceš fotky musíš sa predstaviť aj sám
Mas pravdu. Kto to oznami Rusom??
v dnešnej dobe
Veď su majstri sveta, nejako by to rozdýchali
No a ze si to Ty, co si prisla predo mnou, som sa dozvedela od niektorych ludi pri odchode z pretekov, hoci som pred tym pocula (od tvojich znamych mimochodom!!), ze vraj stvrtu maju diskvalifikovat (ja som nezistovala, ktora bola stvrta). Som Ti pisala, ze ja som Ta nepoznala podla civilneho mena, ale len ako Saldi, vsak sme sa spolu v sobotu bavili, ak sa pamatas...
No a ze by som pocitovala nejaku krivdu, ako tu niektori pisali, hmm, to asi nie... len mi slo akosi o princip
A to ze som to tu uz nechcela riesit, neznamena ze pcham hlavu do piesku, len mi bolo jasne, ze tym uz otravujem dalsich foristov... a ked som to ja zacala, rada by som to aj ukoncila - tu na fore. Vsak vidime sa snad v Partizanskom, tak hodime rec z ocu do ocu
hawk
Matt, mozme nieco vymysliet
A berem Ta za slovo s tou fire water!