elpha kupil som z tunajsieho bazaru mt-400 za 40 zhodene z noveho biku, takze to riesim cez tie adaptery. Mozno v zime budem riesit estetickejsie riesenie. Teraz chceme hlavne jazdit.
nedá, sú to... ja som chcel, že si aj priplatím, ak mi dajú rám z Koyuk 3.0 a diely z 2.0 (naozaj tam nie je rozdiel v prevodoch), sám by som si ho aj poskladal, nech s tým nemajú robotu, aj sme tam písali, že ak mi ho budú montovať, tak nech tam dajú namiesto 11-34 kazetu 11-36 ktorá je taká istá, aj stojí rovnako a montujú ju na iný model, takže ju majú po ruke...
no čo myslíš, mám tam 36z... no nemám... nad tým teraz dumám, že či to rovno nevymeniť, skúšal som, retiazky je tam dosť na maxime aj viac ako 2 články...
S tou 11-36 v zadu a 46-30 v predu budeš v kopcoch nezastaviteľný!!! Ja mám teraz 46-30 v predu a 11-34 vzadu a je to 👍. Pekne zo sedla väčšinu stúpaní dám v teréne by som však bral aj 36 vzadu.
A len tak mimochodom mne sa najviac pozdáva farebné Koyuk 3.0
P3P nedá sa. Že to že vraj majú presne vyrátané. Ako rám je pri všetkých modeloch rovnaký, tak nechápem, kde je problém. Ale tak ich obchodná politika Chcel som od nich druhú sadu kolies, že kúpim, bez biku. Nedá sa ani to, lebo že im potom ostane rám bez kolies... Že vraj...
Tak farba je vec vkusu... táto vojenská zelená je celkom zaujímavá...
No a zatiaľ som to len tak zbežne popozeral, najprv bude treba všetko naštelovať, nastaviť...
A potom bude aj správna foto ?
Ja som pôvodne ako trnavák chcel červeno-čírneho 3.0, ale 200€ za jeden prevod navyše a pritom s rovnakým rozsahom, im fakt nedám...
Tiež som si všimol vyššiu cenu o 200 euro ale asi to je kvoli tomu že Koyuk 3.0 má prešmykač a prehadzovačku GRX 810 a Koyuk 2.0 má tieto súčiastky GRX 400 navyše Koyuk 3.0 má aj brzdy GRX 600 a Koyuk 2.0 GRX 400. Čo som čítal tak je v týchto sadách hlavne rozdiel v hmotnosti takže preto si asi CTM účtuje vyššiu cenu za Koyuk 3.0 podľa mňa to nie je kvoli prevodom.
Veď jasné, ale načo mi bude 2x11 voči 2x10 keď rozsah kazety je 11-34 na to by mi stačila aj 9-rychlostna kazeta... teraz mám 3x9 a odstupňované mi stačí, nepotrebujem to po jednom zube...
Rozdiel vo váhe bajkov uvádzajú 10,7 voči 10,6... to pri mojej mamiláckej váhe nehrá rolu...
No ništ dnes sa tomu kuknem na zub...
trošku ma prekvapila predná prehadzovačka, ako keby na 2x treba preradiť aj zhadzuje s akýmsi medzistupňom... to tak ma byť? Zadná pekne čo klik to kolečko
Chcel by som sa spýtať. V poslednom čase som si všimol pukanie, resp. niečo ako vrzganie v stredovom zložení, je to Sora na Koyuku. Nerobí to vždy. Keď do toho silnejšie tlačím, ide pekne, pokiaľ mám ľahšie prevody a flakam to, vtedy to začne robiť, aj keď nie vždy. Nejaký tip, čo by to mohlo byť? Ako napadlo ma, že možno nejaký bordel sa do toho dostal... Kľuky nevyzerajú byť uvoľnené. Zase zbytočne to rozoberať sa mi nechce, nemám na to ani náradie, musel by som kvôli tomu do obchodu. Ale neskutočne to ma irituje a zase nechcem riskovať, že si tam niečo zničim.
asi najskor spina, pravdepodobne to staci len rozobrat vycistit namazat a vozit dalej. ak chces niekedy buduci tyzden ti mozem pozicat kluc na hollowtechII, nemusis kupovat a zvladnes to aj sam doma ak si pozries nejake instruktazne video.
nedá, sú to... ja som chcel, že si aj priplatím, ak mi dajú rám z Koyuk 3.0 a diely z 2.0 (naozaj tam nie je rozdiel v prevodoch), sám by som si ho aj poskladal, nech s tým nemajú robotu, aj sme tam písali, že ak mi ho budú montovať, tak nech tam dajú namiesto 11-34 kazetu 11-36 ktorá je taká istá, aj stojí rovnako a montujú ju na iný model, takže ju majú po ruke...
no čo myslíš, mám tam 36z... no nemám... nad tým teraz dumám, že či to rovno nevymeniť, skúšal som, retiazky je tam dosť na maxime aj viac ako 2 články...
ahoj, len maly navrh co sa tyka kazety : na Shimano GRX 400 pasuje aj 10 -rychlostna 11-42 kazeta. Bez pridavania akychkolvek adapterov, len pridanim par clankov retaze a nastavenim B- skrutky. radi bezchybne , pouzivam to uz vyse 1000 km .
kazeta stoji zhruba rovnako ako 11-36.
A v kopcoch je to dost citit tych 6 zubov navyse...
Od minulého leta mi robí spoločnosť tento gravel S-works Diverge. Skladal som to po súčiastkach. Od vtedy som na cesťáku sedel asi 2x )) To pruženie v predstavci je super, netrpia tak zápästia. Pôvodné gumy Schwalbe G-one 40-622 som na jar menil za Panaracer GravelKing 40-622. Sú rýchlejšie na asfalte, tie G-one mali dosť veľký valivý odpor na ceste. V teréne rozdiel nabadám. Prevody vpredu 48/32( mám aj prevodníky na výmenu 40/36) vzadu 11-34. Rozmýšlam vyskúšať kazetu 11-40, len neviem či to zvládne ramienko prehadzovačky. Riadítka majú sklon 16st, výborný úchop v teréne. Kolesá HUNT gravel carbon.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
proste dnes je streda...
No a zatiaľ som to len tak zbežne popozeral, najprv bude treba všetko naštelovať, nastaviť...
A potom bude aj správna foto 😎
Ja som pôvodne ako trnavák chcel červeno-čírneho 3.0, ale 200€ za jeden prevod navyše a pritom s rovnakým rozsahom, im fakt nedám...
Neda sa to u vyrobcu nakombinovat? Farebne z 1.0 a ohadzany dvojkou?
A len tak mimochodom mne sa najviac pozdáva farebné Koyuk 3.0
A potom bude aj správna foto ?
Rozdiel vo váhe bajkov uvádzajú 10,7 voči 10,6... to pri mojej mamiláckej váhe nehrá rolu...
No ništ dnes sa tomu kuknem na zub...
trošku ma prekvapila predná prehadzovačka, ako keby na 2x treba preradiť aj zhadzuje s akýmsi medzistupňom... to tak ma byť? Zadná pekne čo klik to kolečko
ahoj, len maly navrh co sa tyka kazety : na Shimano GRX 400 pasuje aj 10 -rychlostna 11-42 kazeta. Bez pridavania akychkolvek adapterov, len pridanim par clankov retaze a nastavenim B- skrutky. radi bezchybne , pouzivam to uz vyse 1000 km .
kazeta stoji zhruba rovnako ako 11-36.
A v kopcoch je to dost citit tych 6 zubov navyse...