Ahoj.
Prosím Vás, má niekto skúsenosti z Bryton Rider 50? Neviem sa dopátrať čí a ako sa dajú vkladať mapy aj keď mán DVD na ich obnovu. Cez ich terajší web a komunikačný software to neje možné.
Ďakujem.
Rusit nema co, vozim iba mobil v zadnom vrecku, obcas ani ten nie. Pas je origo bryton co bol ku gps. Pas aj naslinim pri obliekani, tiez ziadna zmena, mozno trochu horsie ked nie. Mne je divne, ze to vzdy robi kratko po zaciatku vyjazdu, ako hovorim 5-10 max 20 min. Par krat to vypadne, 2-3x, musim ho bud odtiahnut od tela a naskoci, alebo po nejakej minutke nabehne sam. Potom sa to uz vacsinou neopakuje. Takto je to skoro pravidelne. Obcas to vsak robi aj v priebehu celeho vyjazdu. Akoze bezne by mi to nevadilo, aj ked by sa to samozrejme nemalo diat, ale najviac mi to leze na nervy ked sa chystam zacat nejaky interval, zrovna po tych 10-20min zahriatia ked zacnem zvysovat tempo, a gps ukazuje zaseknutu hodnotu, 240 alebo vobec nic, ...
Vozím len to, čo aj pred tým so Suuntami, rovnaké senzory, mobil vzadu v drese... Svetlo vpredu nie je, tiež len vzadu, rovnaké... Pás je otestovaný na inom zariadení, frčí v pohode...
Dnes, a vlastne kazdy den mi to stale robi, vynimocne ide cely cas ok, pas oprany, baterka nova, pamat premazana. Ci naslinim ci nie ziadny rozdiel. Musim pas odtiahnut od tela aby znova naskocil, alebo cakat aby nabehol sam, vacsinou to trva tak 3-5min. Co si vsimam tak to najcastejsie robi pri zmene tempa, ked pridavam a zacinam interval alebo naopak koncim a zvolnim. Myslite ze je to dovod na reklamaciu?
Ahojte, používa niekto na brytone 310 snímače rýchlosti a kadencie? Potrebujem vedieť či zapisuje dáta lebo neviem čo sa stalo ale dlho mi načítava gps signál (1 hodina, aj na druhý deň tak dlho trvá) momentálne sa mi nechce kúpiť nový tachometer.
zblbnuty zaznam - tak toto mi uz raz spravil ( len vtedy poloha vo fitku nebola vobec - malo par kb) . pred jazdou ho zapnem, na displeji mam hodiny, vysku a teplotu a cely den neriesim. na tuto stranu ho neprepinam - no budem si musiet zvyknut aspon na zaciatku. zrovna dnes to spravit nemusel.
fit mal velkost tak tam bola aj poloha. cez https://www.gpsvisualizer.com/convert_input som spravil GPX a da sa zobrazit. tentokrat oprava cez http://garmin.kiesewetter.nl/ nesla spravit. obcas ked mi nejde nahrat fit na stravu tak mi oprava cez tu stranku pomoze - okrem teploty ostanu udaje nezmenene.
Mne manželkin Bryton pokazí súbor pravidelne čo 5-10 jazdu. Opravujem cez fit file tools, tak skús ešte tam (v podstate neopravujem, len akože "mením typ zariadenia", lebo tá položka mi je ukradnutá). Až na tieto chyby je to fajn zariadenie, no práve preto pozerám po niečom inom. Stať sa mi to po takej jazde... No nezávidím.
Aha tak je to. No hrudný pás nepotrebujem, pohľadám kombináciu, kde ponúkajú len sensor kadencie.
Prípadne fungovalo by to, ak by som kúpil sensor rýchlisti od iného výrobcu? Dokázal by sa pripojiť na zariadenie cez Ant+ normálne fungovať? Má niekto takúto skúsenosť napr. aj pri iných modeloch od Brytonu?
Ja pouzivam Bryton Rider 530 uz cca 1 rok a kupoval som ho cez bike24.
Vydrz baterie uplne topka. Pri uplnom nabiti po 200km vyjazde sa indikator stavu baterie ani len trochu nezmensil. A to pri pouzivani vsetkych senzorov okrem wattmetra a Di2. V manualovej knizke je pisana vydrz baterie az 38hod.
Obcas zvykne aj blbnut, ze sa nechce pripojit na wifi alebo nechce dat jazdu na stravu. Vtedy ho staci resetovat a potom je opat vsetko ok.
A co je upne cle zle je ta navigacia. Mapy tam ziadne nainstalovane nie su. Treba si trasu naklikat na pc alebo v ich bryton apke a potom to poslat do zariadenia. Ale absolutne sa podla toho navigovania neda riadit. Ked je treba navigaciu radsej pouzivam mobil.
Ale celkovy dojem je super, paci sa mi aj to modre podsvietenie. To sa aktivuje automaticky, ako sa zacne stmievat. Len ta navigacia je uplna katastrofa.
dzuro85 Bryton Rider 530 som mal dva roky a v zasade som bol tiez spokojny. Navigacia pomocou tej ciarky nebola nic moc a preto sa jeden clen fora hecol a urobil apku, kde si vies na body na trase dopisat vlastne poznamky, ktore ti potom Bryton ukazuje. Bolo to bmedzene na par znakov, takze som pouzival napriklad taketo:
kruh-2 - druhy vyjazd z kruhacu
Y-right - krizovatka v tvare Y, odboc vpravo
atd, pointu snad kazdy chape, tiez si tam vies poznacit kde je obchod, benzinka a podobne. Jasne, stale to nie je mapa a potrebujes si to dopredu pripravit, ale v porovnani s nic nehovoriacou ciarou je to mega rozdiel. https://www.mtbiker.sk/forum/post1366423.html#p1366423
Link z jeho postu uz nefunguje, tu je nazdielany odo mna. Udrziavajte si to pri zivote aj pre dalsich uzivatelov, ja uz Bryton nemam, s laskou spominam https://drive.google.com/file/d/1_Wp5UI7-Etbo_-x5wiElGVEdTbHixjGO/view?usp=sharing
Ahojte ,jazdi niekto bryton 860? Mam starši edge 1000 od garminu a pomaly pozeram po niečom novšiom a celkom mi padol do oka ten 860 ,ca 100e lacnejši ako novši edge 1030 ,bundle verzia.Chcem niečo vacšie ,slepy som na maly displej a navigacia je doležita,dost jazdim aj v zahraniči(hlavne cestak)
skusim na rychlo - pouziva niekto funkciu pocitania kôl? mam rider 310 ale asi to bude obdobne aj u inych. nemam to uz kde vyskusat - vedel by mi niekto zrozumitelne napisat ako na to?
Myslis ako ze za jazdy si odkliknes hlavnym tlacitkom nove kolo a zacne ti od toho momentu pocitat cas, km a pod. od nuly? Ja to vyuzivam pravidelne pri treningu, odklikavam si tym intervaly/pauzy a nasledne si viem doma analyzovat vykon a cas jednotlivych usekov. Popripade pri jazdeni na drahe si stopovat cas a ostatne udaje/vykon a pod. jednotlivych kol. Pri netreningovom jazdeni si to viem predstavit trebars na meranie urcitej vzdialenosti ktora by ma zaujmala, oznacenie nejakeho miesta ktore si chcem zapamatat a pod...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit je to Bryton 10
fit mal velkost tak tam bola aj poloha. cez https://www.gpsvisualizer.com/convert_input som spravil GPX a da sa zobrazit. tentokrat oprava cez http://garmin.kiesewetter.nl/ nesla spravit. obcas ked mi nejde nahrat fit na stravu tak mi oprava cez tu stranku pomoze - okrem teploty ostanu udaje nezmenene.
ale radsej to poriadne pozri v popise ...
Prípadne fungovalo by to, ak by som kúpil sensor rýchlisti od iného výrobcu? Dokázal by sa pripojiť na zariadenie cez Ant+ normálne fungovať? Má niekto takúto skúsenosť napr. aj pri iných modeloch od Brytonu?
Vedel by si poradiť aj nejaký overený, čo spoľahlivo funguje? Či je to jedno?
len dodacia doba okolo 2 mesiacov
Vydrz baterie uplne topka. Pri uplnom nabiti po 200km vyjazde sa indikator stavu baterie ani len trochu nezmensil. A to pri pouzivani vsetkych senzorov okrem wattmetra a Di2. V manualovej knizke je pisana vydrz baterie az 38hod.
Obcas zvykne aj blbnut, ze sa nechce pripojit na wifi alebo nechce dat jazdu na stravu. Vtedy ho staci resetovat a potom je opat vsetko ok.
A co je upne cle zle je ta navigacia. Mapy tam ziadne nainstalovane nie su. Treba si trasu naklikat na pc alebo v ich bryton apke a potom to poslat do zariadenia. Ale absolutne sa podla toho navigovania neda riadit. Ked je treba navigaciu radsej pouzivam mobil.
Ale celkovy dojem je super, paci sa mi aj to modre podsvietenie. To sa aktivuje automaticky, ako sa zacne stmievat. Len ta navigacia je uplna katastrofa.
kruh-2 - druhy vyjazd z kruhacu
Y-right - krizovatka v tvare Y, odboc vpravo
atd, pointu snad kazdy chape, tiez si tam vies poznacit kde je obchod, benzinka a podobne. Jasne, stale to nie je mapa a potrebujes si to dopredu pripravit, ale v porovnani s nic nehovoriacou ciarou je to mega rozdiel.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1366423.html#p1366423
Link z jeho postu uz nefunguje, tu je nazdielany odo mna. Udrziavajte si to pri zivote aj pre dalsich uzivatelov, ja uz Bryton nemam, s laskou spominam
https://drive.google.com/file/d/1_Wp5UI7-Etbo_-x5wiElGVEdTbHixjGO/view?usp=sharing