zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
ako pozeram, tak plast bez EXO ochrany bocnice. tak preto.
maxxis bez exa som mal vpredu... dosť nachylný na rez ostrým kamenom, ked je viac nafukaný... už taku chybu nerobím- všetko len s EXO ale aj ten sa dá u nas na sklennej struske zo zlievarne rozčesnuť
ale tu sme sa bavili o Giante. Kolesá prídu aj s nahodeným ventilkom "bez duší" a mlieko je vo fľaštičkách. (viď. foto na predchádzajúcej strane) Samozrejme som si nalial svoje osvedčené ale predajca ti ho tam má pred predajom naliať.
Latexový tesniaci tmel pre bezdušové kolesá vyvinutý na predchádzanie defektov. Pre Giant tento tmel vyrába firma Stan 's NoTubes, to zaručuje bezchybnú funkciu a spoľahlivosť. Objem 59 ml.
predsa tmel.
odporucam Joe's Elite Racer
Skúste mi s tym poradiť keďže som bezdusaky ešte nemal a neviem presne čo treba robiť v takomto prípade.