Takze vec sa ma tak ci si mam s tym lamat hlavu, resp. ak hej cim to moze byt (pistea aj ak je to ok). Dodam ze kazeta je nova takze zrejme len nabojom - ale ten sa mi nezda nejak mimo os (je mozne ze je trochu od osi odchyleny len orech ?)
Este dodam ze pri jazde to nie je vobec badatelne (len ked sa na biku v kludovom stave rychlo roztoci koleso) a nesposobuje ziadne problemy (aspon som zatial nepostrehol) aj ked by asi aj mohlo (napr suchanie retaze o vacsi pastorok)
a fakt to nijako nevadi..teda pri jazde to necitit..ale ci to nevadi..ci sa mi nemoze stat ze niekde mimo civilizacie sa mi rozpadne naboj v dosledku toho 8ckoveho pohybu?
Naboj sa ti nerozpadne. Radsej sa boj, ze odtrhnes prehadzovac, to je aspon trochu realne.
Uz to neries a spavaj pokojne
Btw. okrem spominaneho neskodneho "plavania" pri volnobehu moze mat kazeta aj bocnu volu - pohyb v smere osi kolesa. Mala vola je bezna, ale ked je vacsia, da sa to poriesit redukciou podloziek ako tu uz niekto spominal.
Takze som to cele "vykuchal" - dotiahol orech 12mm imbusom z vnutra,
(uhresil som sa, lebo 12mm imbus-dlhy o 21.30hod. problem zohnat, ked v sade nie je), no a ked som to dal vsetko spat, tak sa kazeta prestala vlnit.
Mozno Ti to pomoze ...