chcem všetkým čo sa mi ešte chystajú zavolať či napísať či nebude povedať že bude,ved on je súčasťou toho "cyklofestu".Ozaj,čestné slovo.Ked si kliknete www.cyklofest.sk a posuniete sa dolu,pod cyklocestu zdravia,zbadáte to. dakujem za pozornosť.
Len tak zo zaujímavosti, kolko máš tento rok natočených km, keď bikuješ stále? Ono zase nemôžeš hneď hádzať všetkých do jedného vreca. Fórum je tu na to aby sa vyjadrovali aj názory. Aj ty si ho vyjadrila.
najviac ma teší, že si si založila nové konto že - lola alias belinda14
nejde o to koľko má kto najazdených km, abo či organizuje nejaký maratón, fórum je tu na to aby sa organizátor dozvedel, čo si o akcii myslia tí čo sa ho účastnia, aj na ten najlepší maratón sa dá nadávať, ale ak prevažujú negatívne ohlasy nad tými pozitívnymi, niečo asi nebude v poriadku. stačí si prelúskať témy o iných maratónoch a hľadať inšpiráciu.
Prečo jednoducho nedokážete pochopiť, že to nevyšlo tak ako ste chceli, myšlienka to bola určite dobrá, s tým sa stotožňujem, ale nedočkal som sa žiadnej odpovede typu "áno, berieme na vedomie, mrzí nás to, mohlo to byť tak, či onak..." Hlava do piesku, kašleme na vašu sériu...to je jediné čo som si mal doteraz možnosť prečítať.
LULA, pozri, ja som tiez hned v prvom prispevku povedal, ze ja som s maratonom velmi spokojny. ale zase povedal som aj nejake veci co mohli byt podla mojho nazoru lepsie. a urobil som to len preto, aby mali organizatori inspiraciu, co zlepsovat. ty keby si bola organizatorka, ako by si zlepsila svoj maraton, keby ti to nenapisali ucastnici, ze co sa im pacilo-nepacilo, hm?? podla mna toto forum im len pomaha.. kritika nemoze byt vzdy len pozitivna
šport klub už od nedele nieje členom cyklomaratonu zrušil svoje členstvo-dôvody tu môžete potom zverejniť.p.Ivan.to ešte neviete?
??? o zrušení členstva PB v Cyklomaratóne sa dozvedám až teraz, my sme mu ho určite nezrušili, podobné záležitosti rieši len valné zhromaždenie OZ CM (to sa schádza po sezóne, resp. ak správna rada alebo tretina členov nezvolá mimoriadne VZ v priebehu sezóny) a tam sa riešia veci s chladnou hlavou. Ak tak urobil organizátor preteku sám (na čo má v zmysle stanov právo), tak mi to ako predsedovi OZ CM zabudol či už ústne ale hlavne písomne oznámiť.
Mne osobne (to sa nevyjadrujem ako funkcionár, ale ako baiker) sa hlavne prestáva páčiť, že na oprávnenú kritiku baikerov (na, ktorú majú právo) sa tu začína vyťahovať nejaké pokutovanie políciou a pod.
Inak, riešia sa tu v podstate len negatíva. Ale napríklad ja som človek, čo sa snaží položiť veci na váhu a spočítať aj klady aj zápory. Kopec ľudí v cieli sa smialo, bavilo sa. Nechce sa mi veriť, že v tom momente nemali z maratónu aj dobrý zážitok. Ja som sa tam bavil. Isto, boli aj zlé veci, ale celkovo to určite nehodnotím zle. Určite som strávil deň zmysluplnejšie ako keby som bol sám na cestnom tréningu a prišiel celý dojatý z neohľaduplných vodičov a pod. Na zlom treba nájsť aj niečo dobré, prípadne sa poučiť.
K organizátorovi - síce sa nepoznáme osobne, ale viem že sa snaží pomáhať športu, podporuje materiálne viacero športovcov. Nemyslím, že tento maratón malo byť pre neho zlaté kura alebo niečo podobné. Je proste nadšenec, mal pre niečo zápal, škoda len že si odhryzol viac ako vládal prehltnúť. Neobhajujem ho, ani sa mu nedivým že sa zatiaľ nedokázal k všetkému vyjadriť, ale pravdupovediac mi ho je aj ľúto.
Keď som začínal, takto sa písalo o Zelenej stope v Banskej Bystrici. Kde-kto vravel, že ho tam už neuvidia. Ja som šiel a páčilo sa mi. Bol som o rok znovu a pôjdem i teraz, ak v zdraví dožijem. Takmer po všetkých stránkach čo do kvality má ten pretek stúpajúcu tendenciu. To isté prajem i usporiadateľom v Považskej Bystrici. Nech sa poučia a nedajú znechutiť.
more ludia dik sum ta sak uz klud ani sa vobec necudujem ze na tuto temu dal Katko lock. sak to sa uz neda citat furt to iste dookola keby ze sa takato tema vyskytne na nasej klubovej stanke tak nielen ze dostane lock ale zmizne s povrchu sveta a este k tomu zakladatel demokratickej temy by si musel zasluzit zrusenie banu na jeho ip-cku. ale dobre kaslat na to. a inac skoda ze PB vystupily zo zdruzenia, trat sa mi paci tie skaly ma donutily spomalit a pozerat sa nemohol som sa proste hnat dalej musel som si napast oci na rok by som rad tento maraton isiel zase ak este bude
Teraz som dohovoril so zraneným pretekárom Ivanom Jankovičom, ktorý mal tvrdú zrážku s autom. Koleno má zašité a má na celom tele odreniny a pomliaždeniny. Prvú noc od bolesti nespal, tetaz je to už lepšie, dnes to trochu rozchodil. Nálada sa mu zlepšila, volalo mu domov kopec ľudí, bajkerov, organizátor, aj z organizačného výboru zo série. Dostane sa z toho, ale pár pretekov si určite nezajazdí. VŠETKÝCH VÁS POZDRAVUJE!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nejde o to koľko má kto najazdených km, abo či organizuje nejaký maratón, fórum je tu na to aby sa organizátor dozvedel, čo si o akcii myslia tí čo sa ho účastnia, aj na ten najlepší maratón sa dá nadávať, ale ak prevažujú negatívne ohlasy nad tými pozitívnymi, niečo asi nebude v poriadku. stačí si prelúskať témy o iných maratónoch a hľadať inšpiráciu.
??? o zrušení členstva PB v Cyklomaratóne sa dozvedám až teraz, my sme mu ho určite nezrušili, podobné záležitosti rieši len valné zhromaždenie OZ CM (to sa schádza po sezóne, resp. ak správna rada alebo tretina členov nezvolá mimoriadne VZ v priebehu sezóny) a tam sa riešia veci s chladnou hlavou. Ak tak urobil organizátor preteku sám (na čo má v zmysle stanov právo), tak mi to ako predsedovi OZ CM zabudol či už ústne ale hlavne písomne oznámiť.
Mne osobne (to sa nevyjadrujem ako funkcionár, ale ako baiker) sa hlavne prestáva páčiť, že na oprávnenú kritiku baikerov (na, ktorú majú právo) sa tu začína vyťahovať nejaké pokutovanie políciou a pod.
Ivan Zemko - predseda OZ CM
K organizátorovi - síce sa nepoznáme osobne, ale viem že sa snaží pomáhať športu, podporuje materiálne viacero športovcov. Nemyslím, že tento maratón malo byť pre neho zlaté kura alebo niečo podobné. Je proste nadšenec, mal pre niečo zápal, škoda len že si odhryzol viac ako vládal prehltnúť. Neobhajujem ho, ani sa mu nedivým že sa zatiaľ nedokázal k všetkému vyjadriť, ale pravdupovediac mi ho je aj ľúto.
Katko sa snažil tomuto predísť a tému po tej prvotnej spŕške zamkol a dočkal sa tohoto:
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=16431&start=0
Takže každá minca má vždy dve strany.
Keď som začínal, takto sa písalo o Zelenej stope v Banskej Bystrici. Kde-kto vravel, že ho tam už neuvidia. Ja som šiel a páčilo sa mi. Bol som o rok znovu a pôjdem i teraz, ak v zdraví dožijem. Takmer po všetkých stránkach čo do kvality má ten pretek stúpajúcu tendenciu. To isté prajem i usporiadateľom v Považskej Bystrici. Nech sa poučia a nedajú znechutiť.
kritiky bolo dost. ak ste niekto fotil tak to hodte niekam a sem s linkom.
zatial len saldi a ja sme dali foto. tak sup sup
Inak neviete, kde su dalsie fotos z tohoto maratonu?
Inak neviete, kde su dalsie fotos z tohoto maratonu?
A ešte jedna
Tak o tejto viem