posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 6. 5. 2012 o 23:52
nejde o to koľko má kto najazdených km, abo či organizuje nejaký maratón, fórum je tu na to aby sa organizátor dozvedel, čo si o akcii myslia tí čo sa ho účastnia, aj na ten najlepší maratón sa dá nadávať, ale ak prevažujú negatívne ohlasy nad tými pozitívnymi, niečo asi nebude v poriadku. stačí si prelúskať témy o iných maratónoch a hľadať inšpiráciu.
??? o zrušení členstva PB v Cyklomaratóne sa dozvedám až teraz, my sme mu ho určite nezrušili, podobné záležitosti rieši len valné zhromaždenie OZ CM (to sa schádza po sezóne, resp. ak správna rada alebo tretina členov nezvolá mimoriadne VZ v priebehu sezóny) a tam sa riešia veci s chladnou hlavou. Ak tak urobil organizátor preteku sám (na čo má v zmysle stanov právo), tak mi to ako predsedovi OZ CM zabudol či už ústne ale hlavne písomne oznámiť.
Mne osobne (to sa nevyjadrujem ako funkcionár, ale ako baiker) sa hlavne prestáva páčiť, že na oprávnenú kritiku baikerov (na, ktorú majú právo) sa tu začína vyťahovať nejaké pokutovanie políciou a pod.
Ivan Zemko - predseda OZ CM
K organizátorovi - síce sa nepoznáme osobne, ale viem že sa snaží pomáhať športu, podporuje materiálne viacero športovcov. Nemyslím, že tento maratón malo byť pre neho zlaté kura alebo niečo podobné. Je proste nadšenec, mal pre niečo zápal, škoda len že si odhryzol viac ako vládal prehltnúť. Neobhajujem ho, ani sa mu nedivým že sa zatiaľ nedokázal k všetkému vyjadriť, ale pravdupovediac mi ho je aj ľúto.
Katko sa snažil tomuto predísť a tému po tej prvotnej spŕške zamkol a dočkal sa tohoto:
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=16431&start=0
Takže každá minca má vždy dve strany.
Keď som začínal, takto sa písalo o Zelenej stope v Banskej Bystrici. Kde-kto vravel, že ho tam už neuvidia. Ja som šiel a páčilo sa mi. Bol som o rok znovu a pôjdem i teraz, ak v zdraví dožijem. Takmer po všetkých stránkach čo do kvality má ten pretek stúpajúcu tendenciu. To isté prajem i usporiadateľom v Považskej Bystrici. Nech sa poučia a nedajú znechutiť.
kritiky bolo dost. ak ste niekto fotil tak to hodte niekam a sem s linkom.
zatial len saldi a ja sme dali foto. tak sup sup
Inak neviete, kde su dalsie fotos z tohoto maratonu?
Inak neviete, kde su dalsie fotos z tohoto maratonu?
A ešte jedna
Tak o tejto viem