Ak niekto vygúgli seriózny návod ako ju odvzdušniť hoďte mi sem link. Za porozumenie ďakujem.
P.S. Ak ju niekto seriózne odvzdušnil a vie mi poradiť nech mi prosím napíše ss.
ďakujem chalanom z AGF že mi ju bezplatne odvzdušnili. Zároveň ale musím dodať že som si ju musel doodvzdušniť ešte sám pretože tam bolo málo kvapaliny v nádržke a páka prepadávala hlboko ku gripu. hmmm
Dúfam že už je definitívne po problémoch.
ďakujem chalanom z AGF že mi ju bezplatne odvzdušnili. Zároveň ale musím dodať že som si ju musel doodvzdušniť ešte sám pretože tam bolo málo kvapaliny v nádržke a páka prepadávala hlboko ku gripu. hmmm
Trápenia som nemal. To by už bolo so mnou velmi zlé ak by ma nasrala jedna brzdička. Voziť sa za ten čas bolo tak či tak na čom. /Ak by tak nebolo asi by som naozaj znervóznel./
Dudo Za nič ako správny obchodník ručiť nebudem ale ber ich! Dostaneš dokonale atraktívnu Turbiovskú cenu + bonus náhradné origoš platničky k tomu. hehe
Že sem si já nekúpil radšik XT. A to mám Lujsičky na dvoch bicyklof a ešte som investoval do SL kotúčikov. Dúfam že blbá situácia je za mnou.
P.S. Za všetko môže Dudo. Opakoval som po ňom skracovanie hadíc za účelom ušetrenia 3,5 gramu a lepšiemu estetickému dojmu. hehe
Mačka Haha tak si ju ucvikni, ale chvost si neskracuj. Blbo sa potom lezie po strome. hehe
Mačka vidím že máš ešte rezervy v odlahčovaní. Tak do tohóóóó hehe
Geroy Na Lujsu som sa čo sa týka účinnosti nesťažoval. Odrádzal ma môj problémik s odvzdušnením. To je to čo ma znechutilo. Jazdím ich na dvoch bikoch. na Na jednom mám 180/160 a na druhom 160/160.
Dúfam že to je už za mnou. hehe
Ak niekto vygúgli seriózny návod ako ju odvzdušniť hoďte mi sem link. Za porozumenie ďakujem.
P.S. Ak ju niekto seriózne odvzdušnil a vie mi poradiť nech mi prosím napíše ss.
nazdarek, mal som tiez dost velky problem s odvzdusnenim a na oboch brzdach sucasne. packa sa ohybala az ku gripu a ucinok brzdenia ziadny.
Do servisu sa mi s tym nechcelo a potrebne vybavenie na odvzdusnenie som nemal.
mozno sa vam moj postup nebude zdat spravny ale mne to pomohlo na 100 perc.
tak: najprv som si vyrobil provizorny lievicek z tej malej olejnicky, konkretne iba z tej nasady co sa nanu srobuje. olejovu vanicku som si ohol do vodorovnej polohy a odsroboval ten jeden najvacsi srob. do dieri som potom vlozil vyrobeny lievik a donho nalial mineralny olej. potom som brzdu ohol smerom nahor aby lahko vychadzal von vzduch a popri tom mackal packu. Tym sa vytlacal vzduch a namiesto neho sa dnu dostaval olej.
Ak je daka kritika tak budem vdacny za kazdu radu o inom postupe alebo chybe.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Raz ju ale pokorím! hehe
Ale si mal trápenia
dobre si sa pozeral? mozem si ju uz kupit?
Že sem si já nekúpil radšik XT. A to mám Lujsičky na dvoch bicyklof a ešte som investoval do SL kotúčikov. Dúfam že blbá situácia je za mnou.
P.S. Za všetko môže Dudo. Opakoval som po ňom skracovanie hadíc za účelom ušetrenia 3,5 gramu a lepšiemu estetickému dojmu. hehe
Mačka vidím že máš ešte rezervy v odlahčovaní. Tak do tohóóóó hehe
a to som predtym jazdil hayesi, avidy7, promaxy ..proste kadeco...
Turbi, s XTeckami sa Baty nedaju ani porovnavat, jazdil som jedno aj druhe a Baty su stokrat lepsie....
vpredu jazdim 203ku kotuc a aj v najprudsich zjazdoch, si pribrzdujem jednym prstom...
dorazne ale odporucam pevnu os pri viac ako 180ke kotuci...lebo aj na svojej citim ako ju trosku kruti pri extremnom brzdeni...
Dúfam že to je už za mnou. hehe
nazdarek, mal som tiez dost velky problem s odvzdusnenim a na oboch brzdach sucasne. packa sa ohybala az ku gripu a ucinok brzdenia ziadny.
Do servisu sa mi s tym nechcelo a potrebne vybavenie na odvzdusnenie som nemal.
mozno sa vam moj postup nebude zdat spravny ale mne to pomohlo na 100 perc.
tak: najprv som si vyrobil provizorny lievicek z tej malej olejnicky, konkretne iba z tej nasady co sa nanu srobuje. olejovu vanicku som si ohol do vodorovnej polohy a odsroboval ten jeden najvacsi srob. do dieri som potom vlozil vyrobeny lievik a donho nalial mineralny olej. potom som brzdu ohol smerom nahor aby lahko vychadzal von vzduch a popri tom mackal packu. Tym sa vytlacal vzduch a namiesto neho sa dnu dostaval olej.
Ak je daka kritika tak budem vdacny za kazdu radu o inom postupe alebo chybe.