dnes zo synom 28km , nad Tr.Bohuslavicami po zelenej značke na vyhliadku Hájnica je nový prístrešok , ohnisko , dvojkríž .Penzión Žákovic ma nove zvieratka
Dnes som zanechal pachovu stopu na:
Phyton (krasne upraveny)
Lastura
Modry Cachticky (srdcovka)
Prvykrat na Holubke bez piva, straaasne vela ludi...
Plesivec od hradu niekto slape v sedle? Asi som sratschka...
Dnes som zanechal pachovu stopu na:
Phyton (krasne upraveny)
Lastura
aaa takze dnes bolo asi mokro... uf ulavilo sa mi...
romanx dufam ze nie na vsetkych troch trailoch s krpcom pesi... to by si ma nasr.l citil som sa "jemnunko" unaveny... ale krasny den dnes bol
Človek tadiaľ chvíľu nejde a potom sa nestíha čudovať Natiahnutý parádny nový koberec na Starej Myjave od SKI-landu až hore po križovatku na starú vojenskú cestu. Som zvedavý ako dlho vydrží pri tej ťažbe. Dá sa očakávať aj hustejšia premávka ako doteraz. Pre mňa ako MTBáka zmiešané pocity. Aj keď sa aspoň šlapalo dobre nahore. V opačnom smere som sa ale vždy tešil na "zjazd" ako ma tam dobre vytrasie. Takže len pre info, už je tento úsek zjazdný nie len pre horské bicykle. Uvidíme kam a či to ešte potiahnu.
Keby to potiahli aspon na Poriadie tak by som to mal celkom fajnovy okruh na podvecerne jazdy na cestaku, ale mam pocit ze tak ako to je tak to aj zostane
ja mam velmi zle pocity z tychto lesnych asfaltov - lebo viem ako vyzeraju tie stare a to je to najhorsie na jazdenie. takze to tazbari za rok dva robiju a potom sa dlhe roky nebude dat po tom jazdit. keby ju spravili strkovu tak no problem.
Tak jasné ani mne to moc nevonia, ked idem na mtb a vsade sú taketo asfaltky, ale ked uz ich robia tak nech to aj niekde zacina a aj konci napr.: od priehrady stara myjava je ta asfaltka uz taka nijaka, ale novu spravia az od parkoviska pri vleku a ukoncia ju uplne nezmyselne na tej krizovatke, keby to potiahli uz aspon na to Poriadie nech to ma nejaky zmysel, druha taka asfaltka je tiez na Poriadi ale najskor sa k nej musim dostat po strkovej a hrbolatej ceste, aby som nakoniec zistil, ze po cca 1,5km konci a zase som na totalne rozbitej ceste
ja by som isiel z Mesta na Javorinu. po hrebeni Javoriny na Kubikuv vrch a po modrej( pekna hrebenovka) az za Vrbovce na hranicu. tam sa napojis na cervenu ktora ide az do Skalice. je to asi 70km/2000v.m. naklikat trasu na cykloserver by som vedel az poobede ak budes chciet.
tu som to naklikal http://www.cykloserver.cz/f/5264273978/. do Vrboviec to mam prejdene. dalej uz len podla mapy, ale malo byt ok. ak nemas chut ist na Javorinu cez Turu po znackach, mozes ist z Mesta asfaltkou smer na Strani a odbocit vlavo cez Hrubu Stranu a tadial na Javorinu. to je na tebe.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ja podla mna nejazdim vobec,skor sa smatlem a padam
Phyton (krasne upraveny)
Lastura
Phyton (krasne upraveny)
Lastura
Heh, dnes sme tam boli s prckom na turistike.
aaa takze dnes bolo asi mokro... uf ulavilo sa mi...
romanx dufam ze nie na vsetkych troch trailoch s krpcom pesi... to by si ma nasr.l
Bol som trochu pospominat na mladost stravenu u babicky na kopaniciach....
Ďakujem
Ak by ti to nerobilo problém, tak by bolo super keby si to naklikal.. zajtra ráno ideme takže pohoda
Ak by ti to nerobilo problém, tak by bolo super keby si to naklikal.. zajtra ráno ideme takže pohoda
Daj vediet ako bolo. Chcem to íst v Sobotu ale len po kamenné Vráta a potom na Starú Myjavu to zvrtnut