Ja som vcera nad Mnichovou stretol dvoch v ciapkach, bundach a dlhych gatiach... Na Garmine 23°C ja spoteny v letnom. Dost ludi sa oblieka podla kalendara a nie podla teplomera.
Konečne som boj pozrieť na Hoľazni. Trasu som šiel ako Jaiub. A keď už bolo tak parádne počasie, tak som zbehol zo Zliechova na Homôlku po červenej. Až na ďúrku v zadnom kolese, ktorú som hľadal cez 1/2 hodiny, bolo super.
Caute,
Mohol by mi niekto z lokalnych schvalit trasu ,pripadne vylepšiť? 🙂
Celkom ma zaujima usek PB-Miksova, je to bezpecne ci sa da tej hlavnej nejak vyhnut?
Díky
cesta na Machnac z Tr. Teplic. je to tam riadene semaforom. kto nieje dupac nestihne interval a ked sa z hora rutia auta je tazke sa obist. ja som mal dnes uz nakupene a nestihol som to - len par metrov ale nikto nebol ochotny cakat ani sekundu a pustili sa proti mne
Uz som tade isiel, to pokracuju s tym, kde na jesen skoncili a opravuju ten pruh az hore. Svietilo mi 10s do konca zelenej a prve auta oproti az tesne pred koncom
hej pokracuju - momentalne robia cely najstrmsi usek - som zvedavy dokedy. lebo ma sa rekonstruovat cela cesta od Teplej az po Dezerice tusim. cize budu robit aj druhu stranu kopca - ta uz je vazne na salat.
som hlavne zvedavy ako dlho im bude cela tato rekonstrukcia trvat. snad sa dozijem konca len nedavno robili kratky usek za Tr. Jastrabim smer Svinna a robili ho teda poriadne dlho.
PS: ked ides hore a na semafore mas 5 minut cas - paradne vychladnes a potom ta cakaju bomby do toho najstrmsieho aby si stihol limit
hej ty. no vidam tam vela cyklistov co ledva idu hore. ja som mal 150km v nohach a na par sekund som to nestihol. rekreacny cyklista to nestihne urcite. a ked ta este dobehne auto zozadu tiez je to take ... pratat sa medzi tie tabule.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mohol by mi niekto z lokalnych schvalit trasu ,pripadne vylepšiť? 🙂
Celkom ma zaujima usek PB-Miksova, je to bezpecne ci sa da tej hlavnej nejak vyhnut?
Díky
som hlavne zvedavy ako dlho im bude cela tato rekonstrukcia trvat. snad sa dozijem konca
PS: ked ides hore a na semafore mas 5 minut cas - paradne vychladnes a potom ta cakaju bomby do toho najstrmsieho aby si stihol limit