Tiež rýchla otazočka, dá sa gravelom na 37 gumach ísť smolenice jahodnik driny záruby smolenice? Alebo je to na MTBčko...
madbugie, kopec Zaruby si neviem predstavit vyjst/aj zist by to asi dost bolelo... na graveli
ale da sa sa gravelom skvelo ist cyklocestou 5217 zo Smolenic do rozcestia "Pod Veterlinom", a odtial sa vratit spat cez Jahodnik do Smolenic kompletne skoronovou asfaltkou 2201.
alebo pokracovat z "Pod Veterlinom" na Bukovu 047-kou a vratit sa cez Bukovu po statnej ceste do Smolenic.
3-tia alternativa (podla mna najlepsia) je pokracovat z "Pod Veterlinom" 047-kou na "Cervena hora", "Mon Repos", "Amonova luka" , na Kubalovu, vyhnut sa Klokocu (kedze bicykle tam nesmu ) po znacenej btw krasnej cykloceste az do sedla "Uhliska" . a odtial opatrne zozjazdovat dolu stale po 047 . napojit sa na 2204a udolim Parnej peknou cisto gravelovou cestou na Majdan a nasledne cez Losonec do Smolenic.
Znacenie napr na mapy.cz/outdoor verzia mapy.
Toto mam overene , v tychto smeroch som to presiel na 40 mm pneu na graveli, 37 mm urcite neurobi ten rozdiel...
Záruby na graveli? Určite nie! Občas tam chodievam vídavam tam aj ľudí na horských bicykloch ale je to veľmi ťažké celú trasu určite nikto neprejde na horskom bicykli. Môj názor je že to je totálna blbosť tam ťahať horský bicykel videl som tam raz jedného chalana na e-biku a aj on ho tlačil. Nebrať horský bicykel!
Okolo sú pekné zvažnice,prípadne asfaltky. No hore na Záruby to je miestami ťažké aj peši ? teda keď myslíme turistickú trasu. Hore žiadna cesta gravel cesta nevedie. Pozri si napr mapy.cz mám od nich aj aplikáciu v telefóne. Mapy si stiahneš a potom v kľude naviguje offline.
dakujem, dost ste mi pomohli. Teraz som rozhodnuty ze pojdem do gravelu, plaste vymeniat mi nebude vadit a ta vacsia univerzalnost moze byt fajn.
Este jedna vec, vysku mam 175 cm ale podla mna relativne kratke nohy a dlhsi trup - inseam 77-78 cm aj s tretrami ale urcite nie menej ako 75 cm a tak vaham aku velkost zvolit, ci S/M.
bol som na Kouyku zatiaľ iba 4x, ale myslím, že plášte prezúvať nebudeš (maximálne tak na nejaké cestné preteky, tam by to bol hendikep, ale pri normálnom výjazde na pohodu, nevidím zmysel tam dávať 25-28 plášte)
stačí sa pohrať s tlakom... idem na cestný výjazd, tak natlač na 5 atm, pojdeš do "terénu" vypustíš na 2,5 atm pri nejakých 35 - 37čkách plášťoch... a ak by boli TR, tak už úplne v pohode "komfortné", tam by sa dal možno aj nižší tlak, neviem... (tento rok asi ešte odjazdím s dušou, uvidím či sa mi na budúci bude chcieť babrať s bezdušákmi)
PS: díky za rady so Zárubami, to ma kamoši chceli vytiahnuť, ale na Tranze som uvaril brzdy a čakám na zásielku z MTBikera 160-ky sú v kopcoch málo... (pri mojej mamiláckej váhe), tak reku že či to pojde na graveli... ale tie fialové 5217 - 2201vyzerajú OK
madbugie podla mna je dost roziel ist 200km na 28 slick a 43 gravel...to ti spravi niekolko km za hodinu a este sa aj viac narobis, podla mna to zmysel ma prehodit. Rovnako sa ten plast rychlejsie derie na asfalte..napr. Na riddlerovi mi zliezali tie bocne "stuple" uz po prvych vyjazdoch. To zrovna nie je odolny plast.
Na Ridlerovi mi skôr zliezajú stredné štuple. Rozdiel 28 slick a 37 Ridler je u mňa z Petržalky na Devín a späť, čo je cca 40 rozdiel 1,5h slick, vs skoro 2h Ridler a prídem aj výraznejšie unavený. Pokiaľ sa plánuje hýbať prevažne cesta, resp. Asfalt, tak 28c plášte majú zmysel.
Samozrejme chalani, akurat kolko z nas robi 200 km vyjazdy... do nejakých 75 - 100 km by som to neriešil... pokiaľ nejazdite čistý asfalt na rýchlosť , ja musím aj po polnych úsekoch, ak sa chcem vyhnúť hlavným cestám, takže 28 zatiaľ pre mňa nemá význam, na crosse som mal 35ky schwalbe Range cruiser taký polocestný, tie boli ok
Ten tlak na tých riddleroch ma prekvapil, na plášti nie je nič napísané... dnes som skúšal 2.5 vpredu a 3 vzadu... na asfalt
Na Ridlerovi mi skôr zliezajú stredné štuple. Rozdiel 28 slick a 37 Ridler je u mňa z Petržalky na Devín a späť, čo je cca 40 rozdiel 1,5h slick, vs skoro 2h Ridler a prídem aj výraznejšie unavený. Pokiaľ sa plánuje hýbať prevažne cesta, resp. Asfalt, tak 28c plášte majú zmysel.
Zaujímavé potvrdenie merania GCN na youtube robili na valcoch pokus 28 vs 40 plášťe a bolo treba na udržanie rovnakej rychlosti o 30% energie viac čo by j zodpovedalo 1,5 hodiny a 2 hod na rovnakú trasu...
madbugie to video som videl aj ja, na tých valcoch. Ale to bolo niečo v ideálnom svete, kde je všetko ideálne hladké. Pri skúške z toho kopca už rozdiel až taký nebol. Neviem ako ostatné Ridlery, ale na mojich je max. tlak nejak 4,5 baru a minimálny 3,2 baru, nie som istý, musel by som sa pozrieť. Za mňa, je to o osobných preferenciách. Pokiaľ ten človek dá max 20km na deň a medzitým sa zastaví 3x na pive, je to šumafuk ako sa hovorí. Pokiaľ už jazdí tak, že 40km okruh na jeden záťah, resp. s krátkou pauzou, jazdí prevažne asfalt, alebo kvalitne ujazdené hlinené cesty, tak už stojí za zváženie vymeniť gravelplášte 37+ za nejaké cestné 28, či 30. Predsa len je rozdiel, či dáte tých 40km za 1,5 hodiny, alebo za 1h a 50min a budete viac unavený. Tých 20 minút vám teoreticky predĺži dojazd o 10km a to už môže byť potencionálne zaujímavé. Bavíme sa o ceste prevažne o rovinke, nie ceste, kde vystúpa na 40km na Gerlach. V konečnom súčte, nabicykluje ten človek viac a bude po tom menej unavený. Nie každý si kupuje gravel, aby s ním jazdil v Tatrách, veľa si ich kúpilo ako cesťák.
Čaute, používate niekto na gravel podobné rýchlo nahadzovacie/zhadzovanie blatníky? Pri momentálnom počasí a na jar/jeseň by sa asi aj hodili. Videl som zopár testov, vyzerá to fajn, ale zaujímali by ma reálne skúsenosti.
[tag]ci*****g] su dobre, lahko sa nahadzuju/zhadzuju..jediny problem je, ze zadny blatnik je kratky a tak ti trochu hadze vodu na clenky. V zime mi to az tak nevadi, lebo nosim zimne vysoke tretry, na jar je to horsie.
volodaj ja som ich sem peednedavnom postoval, nahodil som ich asi pred mesiacom a zatial som ich tam nechal. Ale nahodit to fakt slo raz dva a dolu to pojde este lahsie..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tým Záruby myslíš až hore na kopec ?
madbugie, kopec Zaruby si neviem predstavit vyjst/aj zist by to asi dost bolelo... na graveli
ale da sa sa gravelom skvelo ist cyklocestou 5217 zo Smolenic do rozcestia "Pod Veterlinom", a odtial sa vratit spat cez Jahodnik do Smolenic kompletne skoronovou asfaltkou 2201.
alebo pokracovat z "Pod Veterlinom" na Bukovu 047-kou a vratit sa cez Bukovu po statnej ceste do Smolenic.
3-tia alternativa (podla mna najlepsia) je pokracovat z "Pod Veterlinom" 047-kou na "Cervena hora", "Mon Repos", "Amonova luka" , na Kubalovu, vyhnut sa Klokocu (kedze bicykle tam nesmu ) po znacenej btw krasnej cykloceste az do sedla "Uhliska" . a odtial opatrne zozjazdovat dolu stale po 047 . napojit sa na 2204a udolim Parnej peknou cisto gravelovou cestou na Majdan a nasledne cez Losonec do Smolenic.
Znacenie napr na mapy.cz/outdoor verzia mapy.
Toto mam overene , v tychto smeroch som to presiel na 40 mm pneu na graveli, 37 mm urcite neurobi ten rozdiel...
dakujem, dost ste mi pomohli. Teraz som rozhodnuty ze pojdem do gravelu, plaste vymeniat mi nebude vadit a ta vacsia univerzalnost moze byt fajn.
Este jedna vec, vysku mam 175 cm ale podla mna relativne kratke nohy a dlhsi trup - inseam 77-78 cm aj s tretrami ale urcite nie menej ako 75 cm a tak vaham aku velkost zvolit, ci S/M.
V kazdom pripade tu su kandidati:
Pozri na tento:
https://www.bike-life.cz/gravel-kolo-cube-nuroad-race-2020-black-n-greyblue/d36579
stačí sa pohrať s tlakom... idem na cestný výjazd, tak natlač na 5 atm, pojdeš do "terénu" vypustíš na 2,5 atm pri nejakých 35 - 37čkách plášťoch... a ak by boli TR, tak už úplne v pohode "komfortné", tam by sa dal možno aj nižší tlak, neviem... (tento rok asi ešte odjazdím s dušou, uvidím či sa mi na budúci bude chcieť babrať s bezdušákmi)
PS: díky za rady so Zárubami, to ma kamoši chceli vytiahnuť, ale na Tranze som uvaril brzdy a čakám na zásielku z MTBikera
No ja som mal na Ridlery max 3.8 baru...
Ten tlak na tých riddleroch ma prekvapil, na plášti nie je nič napísané... dnes som skúšal 2.5 vpredu a 3 vzadu... na asfalt
Zaujímavé potvrdenie merania GCN na youtube robili na valcoch pokus 28 vs 40 plášťe a bolo treba na udržanie rovnakej rychlosti o 30% energie viac čo by j zodpovedalo 1,5 hodiny a 2 hod na rovnakú trasu...
Ten valivy odpor je sviňa...
pozerám niektoré 37 plášte a majú tlaky 4-6 atm a tieto riddlery a celkovo gravelové plášte pri tom istom rozmere 2-4 atm, to je sakra rozdiel...
a svoje spraví aj tvar dezénu určite... ide o to, kto, kde a ako jazdí...
https://www.bikeandride.cz/2019/01/sks-speedrocker-chytre-blatniky-pro-gravel-bike/
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/blatniky/cestne-a-trekking/sks-blatnik-raceblade-pro--pro-xl--matt-model-2020.html
Ale reálne skúsenosti počas jazdy zatiaľ nemám. Sedia parádne, sú minimalistické a nekričia.
SKS RACEBLADE PRO XL sada blatníkov, 29", matná čierna
44,99 €
MOC 46,99 €