user_id Celokarbonovu vidlu mam na gravely a ta dostava slusne zabrat. Za vyse 20000km po ceste aj terene ziadny problem. Delaminacia skor vznikne chybou uzivatela alebo nevhodnym expanderom. Momentak pouzivam rovnako aj na kovove komponenty.
user_id diky za rozsirenie obzorov ale myslim ze veci co si napisal su irelevantne v pripade ze jej manze mal 2 karbonove cajgle. Nepredpokladam ze zena co doteraz nemala bici si bude z dlhej chvile rozoberat a premazavat hlavove zlozenie..
Dotahovanie skrutiek s momentakom, castejsia kontrola na prasklinky, delaminaciu..urcite si vyzaduje viac pozornosti ako trebars hlinikova, ocelova..
Sorry, ale toto je pekny blud. Okrem toho, dnes sa davaju karbonove vidly aj na lacne modely uz okolo 700-800€ s nizkymi vybavami Tiagra atd. To uz by som musel hladat v Tescu za 200€ aby som nasiel s hlinikovou.
Mam celokarbon a na miment si to akurat skontrolujem 1-2x za sezonu, moc ma to teda nevycerpava
Mozno tu uz bol ale pochvalim sa aj ja, moj novy Giant Propel Advanced 2 do buducna plan prejst na karbonove kolesa a na moje citlive ruky ITckara perfektne sedia ploche riaditka, konecne ma tak pri jazde nebolia
To sedlo, ktore dali do minusov je pravda, mne tiez nesadlo, cize este chvilu otestujem ale pravdepodobne tiez vymenim za nieco sirsie a rovne, no to je idividualne niekto si moze chvalit, co si tyka aero, predtym som mal Kellys URC50, jasne nie aerobike, ale pri tomto Giante v protivetre urcite citim rozdiel, nieje to az taka brzda a bocny vietor tak isto mam pocit ze zvlada lepsie, nakolko tu v KE fuka skoro nonstop cely rok hlavne severny vietor, celkom mi to vyhovuje ze to je lepsie
Zacala som koketovat s myslienkou,ze chcem prejst z hard na trek.Tak som kupila trek.Velmi ma to nakoplo. Zapacilo sa mi to natolko,ze som cyklistiku zacala viac studovat a venovat sa tomu.
No a teraz mi uz ani trek nestacil.Tak nova idea,cestny.
Velmi sa tesim,ze si to slapanie uz budem moct vychutnat naplno a nejak sa postupne priucat a nebyt stale len za laika
Zacala som koketovat s myslienkou,ze chcem prejst z hard na trek.Tak som kupila trek.Velmi ma to nakoplo. Zapacilo sa mi to natolko,ze som cyklistiku zacala viac studovat a venovat sa tomu.
Velmi sa tesim,ze si to slapanie uz budem moct vychutnat naplno a nejak sa postupne priucat a nebyt stale len za laika
Ten extremne kratky predstavec je vysledok bikefittingu v obchode?
Velkost nemoze byt pohode. Jedine, ze mas uplne nepomer rozmerov koncatin, alebo co. Alebo ti vlastne prerobili cestak naspat na trek.
Ja som teraz skracoval na cestaku predstavec zo 100mm na 80mm a to sa uz povazuje za dost kratke. Citit, ze jazda je menej stabilna.
Ten tvoj na foto tipujem na 60mm. Ale sedlo je vycentrovane, tak mi to prislo velmi cudne. Ram je z tohto pohladu velky minimalne o dve velkosti. Skor to vyzera, ze ta na to nasilu dopasovavali, lebo bol skladom na predajni. Kazdopadne je to poriadne mimo. Snat ti to nebude prilis skoro sposobovat tazkosti alebo bolesti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V zivote som tieto veci neriesil
Sorry, ale toto je pekny blud. Okrem toho, dnes sa davaju karbonove vidly aj na lacne modely uz okolo 700-800€ s nizkymi vybavami Tiagra atd. To uz by som musel hladat v Tescu za 200€ aby som nasiel s hlinikovou.
Mam celokarbon a na miment si to akurat skontrolujem 1-2x za sezonu, moc ma to teda nevycerpava
Pri lacnych bajkoch nebyva celokarbonova, skor mix karbonovych noh, hlinikoveho krku.
to je legenda
https://www.cyclist.co.uk/reviews/8278/giant-propel-advanced-2-disc-2020-road-bike-review
Ten extremne kratky predstavec je vysledok bikefittingu v obchode?
Ale necham sa poucit
Ja som teraz skracoval na cestaku predstavec zo 100mm na 80mm a to sa uz povazuje za dost kratke. Citit, ze jazda je menej stabilna.
Ten tvoj na foto tipujem na 60mm. Ale sedlo je vycentrovane, tak mi to prislo velmi cudne. Ram je z tohto pohladu velky minimalne o dve velkosti. Skor to vyzera, ze ta na to nasilu dopasovavali, lebo bol skladom na predajni. Kazdopadne je to poriadne mimo. Snat ti to nebude prilis skoro sposobovat tazkosti alebo bolesti.