tiež by som volil bridgedale, mám také lighty turistické a úplná spokojnosť, moja drahá napr. iné ako tieto ani nechce hľadaj na nete, objednaj hneď dva páry a máš vystarané, vykašli sa na ZA obchody.
mienim to tak samozrejme urobit po vcerajsej skusenosti
Ja ich mam tiez /Bridgedale/ a nepoznam lepsie. Nie su moc hrube, ale maju makke , hrubsie vystelky na spodku /nad kufrom/, na pate a v predu na prstoch. Super, ani po celodennom vyjazde nema noha problem. Tak isto pouzivam tuto znacku aj na turistiku.
Pozriem u nas v MT a ak by mali, dam echo do fora.
Ja ich mam tiez /Bridgedale/ a nepoznam lepsie. Nie su moc hrube, ale maju makke , hrubsie vystelky na spodku /nad kufrom/, na pate a v predu na prstoch. Super, ani po celodennom vyjazde nema noha problem. Tak isto pouzivam tuto znacku aj na turistiku.
heh, ja som prisiel ku asi 4 parom ponoziek na bike, ked som naposledy objednaval z rakuska rafky a zigovy naboj. pozeral som, ze chyba par euracov do nizsej sadzby za dopravu, tak som to dorovnal
btw, prisli uz niekomu gumove loga wiggle? take co sa papaju? boli celkom dobre... ako darcek. pakovina, ale potesi
tak som sa konecne dostal na 14. stranu temy o cyklo-obleceni dalo zabrat....akosi som nepostrehol ci si obliekat nieco pod cyklodres a kratasy s cyklovlozkou (uz viem ze coolmaxove idu naostro )
tak som sa konecne dostal na 14. stranu temy o cyklo-obleceni dalo zabrat....akosi som nepostrehol ci si obliekat nieco pod cyklodres a kratasy s cyklovlozkou (uz viem ze coolmaxove idu naostro )
pod dres - v lete urcite nie, v zime termopradlo , preco nie. pod kratasy - no tu sa ludia delia na 2 skupiny ale myslim ze vacsina chodi naostro (ak hovorime o elastakoch)
Steju: Diky, ano jedna sa o elastaky, totizto doteraz som sa prehanal v style "co skrina da" ale nie je v tom 10krat prijemne hlavne ak sa clovek zapoti, sice v tych elastakoch budem siroko daleko asi jediny (som zvedavy na tie pohaldy) ale co clovek neobetuje koli pohodliu ze?
necitim akutnu potrebu menit svoj ponozkovy arzenal.
...z potenim je to v norme a komfortny pocit citim tiez a kedze mam dvoje...jedny operiem a ak sa nevysusia beriem druhe....
...ci uz v nich turistikujem peso alebo na bajku, zvladaju...takze, ak chce niekto menej nakladne riesenie, odporucam.
...to, ze su vyssie nad kotniky beriem jednoznacne ako klad, nie zapor...kedze su vyssie, hreju a mechanicky chrania pred odledujucim strkom, porastom a silnejsim vetrom v dolnych partiach...nohy
Caute. Vedeli by ste mi poradit nejaku univerzalnu bundu - t.j. v lete pouzivana len ako zaloha a hodena do kapsicky (takze by mala byt skladna) pre pripad nahleho zhorsenia pocasia a na jar/jesen ako posledna vetru/dazdu odolna vrstva?
Ak ma niekto skusenosti s Craftom, tak uprednostnim, ale nie je podmienka. cca do 3000sk.
Dik
Problém však mám s rukavicami, uvažoval som nad týmito, Gore Xenon Gloves http://www.wiggle.co.uk/p/Cycle/7/Gore_Xenon_Windstopper_Winter_Gloves/5360038696/ Len neviem, či nebudú moc teplé pre teploty 5-10C. Má s nimi niekto skúsenosti alebo videl ich niekto naživo? Prípadne môžte poradiť nejaké iné, pre takýto rozsah teplôt v podobnej cenovej relácii. Dík
No ako tak čítam pre chlapov sa vyrába všetko, ale čo taká žena????? Kde si žena má kúpiť volné gate??? na toto by som rada dostala odpoveď, lebo hľadám a hľadám a ešte sa mi nestalo, že by som našla nejaké ženské "gate". Asi mi nezostáva nič iné len si kúpiť chlapské!!!
zatial mi v zime zatial vzdy stacili flysove rukavice od BBB bez membrany (aj pri -10) ... nie su ani nejak extra drahe copyrightwww.cyclelink.com.au www.cyclelink.com.au
..a zas pri tych 10 stupnoch som si vystacil aj s letnymi dlhoprstymi... copyrightwww.manuma.cz www.manuma.cz ... len tie sa mi uz skoro rozpadli...
No ako tak čítam pre chlapov sa vyrába všetko, ale čo taká žena????? Kde si žena má kúpiť volné gate??? na toto by som rada dostala odpoveď, lebo hľadám a hľadám a ešte sa mi nestalo, že by som našla nejaké ženské "gate". Asi mi nezostáva nič iné len si kúpiť chlapské!!!
Otazka znie preco chces volne gate ? S dlhymi a volnymi je taky litlle problem a ten sa vola spinava retaz na chladnejsie dni si kup normalne elasticke dlhe najlepsie s nejakou membranou, urcite v nich ti bude teplejsie.
Otazka znie preco chces volne gate ? S dlhymi a volnymi je taky litlle problem a ten sa vola spinava retaz na chladnejsie dni si kup normalne elasticke dlhe najlepsie s nejakou membranou, urcite v nich ti bude teplejsie.
no ja som skor myslela take pod kolena, neviem ako sa to spravne vola ale priatel take volnejsie ma ked ide zjazd, je to podla mna pohodlnejsie......a mas pravdu dlhe by bodli, bo ja mam len kratke
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mienim to tak samozrejme urobit po vcerajsej skusenosti
...budem ti vdacny...
čau, zbehni na KVP do Jump Sportu, tam predávajú českú značku Dexter, možno kúpiš aj za menej než 1500,-Sk
btw, prisli uz niekomu gumove loga wiggle? take co sa papaju? boli celkom dobre... ako darcek. pakovina, ale potesi
http://treksport.eu/sk/produkty.php?sku ... produkt=75
necitim akutnu potrebu menit svoj ponozkovy arzenal.
...z potenim je to v norme a komfortny pocit citim tiez a kedze mam dvoje...jedny operiem a ak sa nevysusia beriem druhe....
...ci uz v nich turistikujem peso alebo na bajku, zvladaju...takze, ak chce niekto menej nakladne riesenie, odporucam.
...to, ze su vyssie nad kotniky beriem jednoznacne ako klad, nie zapor...kedze su vyssie, hreju a mechanicky chrania pred odledujucim strkom, porastom a silnejsim vetrom v dolnych partiach...nohy
Otazka: jazdili by ste v podkolienkach na biku ?
To radšej tie smradľavé ponožky
protiotázka:
a pedálovať v kruhu tie zázračné podkolienky nevedia?
v podkolienkach jazdím bežne, od novembra do apríla ... pod cyklo nohavice
Ak ma niekto skusenosti s Craftom, tak uprednostnim, ale nie je podmienka. cca do 3000sk.
Dik
Problém však mám s rukavicami, uvažoval som nad týmito, Gore Xenon Gloves http://www.wiggle.co.uk/p/Cycle/7/Gore_Xenon_Windstopper_Winter_Gloves/5360038696/ Len neviem, či nebudú moc teplé pre teploty 5-10C. Má s nimi niekto skúsenosti alebo videl ich niekto naživo? Prípadne môžte poradiť nejaké iné, pre takýto rozsah teplôt v podobnej cenovej relácii. Dík
..a zas pri tych 10 stupnoch som si vystacil aj s letnymi dlhoprstymi...
no ja som skor myslela take pod kolena, neviem ako sa to spravne vola ale priatel take volnejsie ma ked ide zjazd, je to podla mna pohodlnejsie......a mas pravdu dlhe by bodli, bo ja mam len kratke