chcem všetkým čo sa mi ešte chystajú zavolať či napísať či nebude povedať že bude,ved on je súčasťou toho "cyklofestu".Ozaj,čestné slovo.Ked si kliknete www.cyklofest.sk a posuniete sa dolu,pod cyklocestu zdravia,zbadáte to. dakujem za pozornosť.
jakub023, mňa poučovať nemusíš, ale mám svoje informácie o pánoch cyklofest aj CHOSE, môžem ti napísať aj ich mená ak by si chcel, keďže existuje istá cyklopredajňa v PB, kde...........
kludne sa mi moze vyjadrit (moj email so ziadostou o vyjadrenie ma) a ja to tu zverejnim, par ludi na to caka.. pokial sa nechce vyjadrit, nech nepise, ze mu to nie je umoznene (naozaj to tu vyzera ako v Kocurkove)
kludne sa mi moze vyjadrit (moj email so ziadostou o vyjadrenie ma) a ja to tu zverejnim, par ludi na to caka.. pokial sa nechce vyjadrit, nech nepise, ze mu to nie je umoznene (naozaj to tu vyzera ako v Kocurkove)
saldi, mylis sa. myslim, ze uz si kazdy vytvoril svoj nazor a hodil to za hlavu
.
na vyjadrenia je oficialna stranka maratonu, nie forum
Len tak mimochodom, keď už teda preberáme presun balíka po cestnej komunikácii, voľakedy bolo vo vyhláške niečo o tom, kde sa má cyklista na ceste nachádzať (naľavo, ak je to možné tak aj napravo od krajnice, jednotlivo za sebou atď.). Pri preteku so sprievodnými autami vpredu a vzadu platili isté výnimky. Nejdem sa nikoho zastávať, viacerým možno pri tejto skutočnosti a znalosti predpisov nebolo úplne jasné v akej miere sú "výnimoční"
omyl,všetky vozidlá oproti išli obvyklou rýchlosťou a tu snád nikto nechodí menej ako 90.to že šoféri pleštia oči a idú pri zvodidlách je následok.pridávam k ip adrese aj reálnu tu to taždému môžem pustiť,je to z videa.OD BANCO,šport servis pov.bystrica.K tým čo sa im to zdá v pohode alebo to dávajú za vinu org. sa nevyjadrujem.
sorry, ale tie auta isli naozaj krokom. naschval som sa na ne pozeral a vravel som si, ze sa mi to paci, ze su taki ohladuplni a idu fakt pomalycky, ked vidia taky dav. isli max 10km/h
ked balik prichadzal z ul. Moyzesova na I/61 v strede cesty stal policajny golf a policajt, ktory zastavil premavku, ale len v smere od TN do ZA! V opacnom smere auta premavali az kym sa zopar magorov nepustilo na bicykloch do protismeru. Az potom sef ODI zastavil aj druhy smer a auta stali uz od P. Teplej. Balik bol pusteny na cestu za asistencie policie, takze myslim, ze v tomto pripade to bolo zvladnute dostatocne.
áno giro,chlapík zo spravodajstva največšiej TV na slovensku,točí dokument.chlapci čo toteraz pozerali odhadujú tú rýchlosť na minimálne 60-ku.viem,nemal som sa púštať do debaty s niekym čo tvrdí že čierna je len tmavšia biela.
Čo keby si už namiesto tých trapných drístov napísal to na čo som sa ťa pýtal už včera? Pýtal som sa všetkých moderátorov anikto žiadny cyklofestov príspevok nemazal ani nevidel, mne to pripadá len ako ďalšia obviňovanie iných namiesto priznania si vlastnej chyby.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mne je to jedno
ale tiez zdielam tvoj nazor
BTW, daju sa niekde kuknut vsetky?? Diky
saldi, mylis sa. myslim, ze uz si kazdy vytvoril svoj nazor a hodil to za hlavu
.
na vyjadrenia je oficialna stranka maratonu, nie forum
Len tak mimochodom, keď už teda preberáme presun balíka po cestnej komunikácii, voľakedy bolo vo vyhláške niečo o tom, kde sa má cyklista na ceste nachádzať (naľavo, ak je to možné tak aj napravo od krajnice, jednotlivo za sebou atď.). Pri preteku so sprievodnými autami vpredu a vzadu platili isté výnimky. Nejdem sa nikoho zastávať, viacerým možno pri tejto skutočnosti a znalosti predpisov nebolo úplne jasné v akej miere sú "výnimoční"
no neviem, si pamatam, ze vozidla stali - policajne auto automaticky, ci uz fyzicky alebo psychicky, zastavilo celu premavku
Ale azvald má pravdu, chlupatí to tam veľmi dobre zvvládli.
Inak: ja vidím modrú a červenú