uznali to ako reklamáciu? lebo modrý bol krajší
Rám je RC10 alebo RC15? celkovo rozdiel je len vo farbe.
Graveler - plášte sú podľa mna seriové 28čky a tie niesú určene na prerábku na bezduše. Kolesá su už pripravené na bezdušáky tak stačí dať druhé plášte, mlieko a ventilok a má bezdušáky. Ja to tak mám ale na 25mm
presne 28 mm sú to.....sériové, to som nemenil a je tam duša.........a áno podarila sa reklamácia, rám je RC 10 a viac k tomu pasujú tie plášte a sedlo.....k tej modrej by šli viac čierne podľa mňa A modrý no bol metalický, krásne sa leskol na slnku, tento je matný ale zhora je taká lesklá sivočierna textúra, to na slnku vyzerá parádne
Ked to bude mozne,pridam fotku aj s mojou malickostou. Nateraz ma nema kto cvaknut.
Kristina z akeho pohladu je teda lepsia fotka alebo ako to odfotit?
Takze to mas 58cku pansky ram? Neskusali damsky model Axial?😳 Kolko merias/aku mas vnut. dlzku nohy?
K fotke, ak chces spravit foto ako z katalogu, pre Kristinu, musis si skratka vziat fotak, odstupit na 5m a prizoomovat, samozrejme pozdlzna os objektivu by mala byt vycentrovana kolmo na pomyselny stred bajku 😁
Takze to mas 58cku pansky ram? Neskusali damsky model Axial?? Kolko merias/aku mas vnut. dlzku nohy?
K fotke, ak chces spravit foto ako z katalogu, pre Kristinu, musis si skratka vziat fotak, odstupit na 5m a prizoomovat, samozrejme pozdlzna os objektivu by mala byt vycentrovana kolmo na pomyselny stred bajku ?
Mám taký pocit, že sa stala obeťou "áno ten Vám je ako uliaty" presne ako môj známy no ten kupoval o niečo drahší bajk (Trek Madone na 700vkovom ráme s Ultegrou na kotúčoch) cenu si vie asi každý predstaviť a predali mu minimálne o číslo väčší rám...
ARWKG viem ze Cube malo isty cas posunute "cislovanie" a ramy sedeli pri niektorych modeloch ako o cislo mensie, ale podla geometrie to uz pri Attaine neplati. Rozhodne som zvedavy na dalsie informacie a aj ktory shop to predaval?
ARWKG viem ze Cube malo isty cas posunute "cislovanie" a ramy sedeli pri niektorych modeloch ako o cislo mensie, ale podla geometrie to uz pri Attaine neplati. Rozhodne som zvedavy na dalsie informacie a aj ktory shop to predaval?
No známy mal attain a mal 58 a bežná veľkosť pre neho je 56 takže aj tam to tak asi je... Napríklad pre mňa 198 cm by vraj možno ani nemali rám. A ešte aby som len dodal ku tomu Treku ešte mu aj nastavil asi o 3 cm vysoko sedadlo... ?? Takže asi tak profesionalita...
To sedlo, ktore dali do minusov je pravda, mne tiez nesadlo, cize este chvilu otestujem ale pravdepodobne tiez vymenim za nieco sirsie a rovne, no to je idividualne niekto si moze chvalit, co si tyka aero, predtym som mal Kellys URC50, jasne nie aerobike, ale pri tomto Giante v protivetre urcite citim rozdiel, nieje to az taka brzda a bocny vietor tak isto mam pocit ze zvlada lepsie, nakolko tu v KE fuka skoro nonstop cely rok hlavne severny vietor, celkom mi to vyhovuje ze to je lepsie
vidis to ja nie som ziaden drobcek ale naopak to sedlo mne sadlo dokonale. brzda su len tie kolesa teda naboje... nahod tam keramicke loziska a namiesto vazeliny silikonovy olej a mas raketu
Chlapci,k tomu bajku..
Mam ho sice kratko,odjazdila som na nom 490km a musim napisat,ze s nim nemam vobec ziaden problem.
Dala som si vymenit predstavec za dlhsi,vymenila podlozku a jedine co mi nesadlo bolo sedlo.To som zhodila z treku a jazdi sa mi na nom v pohode.
Apropo,mam 173cm
Vyskladaný na ráme Cervelo R3 2016 - chcel som "závodný" rám, no s pohodlnejšou geometriu, keďže mám problémy s krkom. A tento rám má vzpriamenejšiu geometriu než niektoré endurance bicykle.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Super vedieť máme doma aj 7000 105 akurát práve prešmyk z 6800 takže to som nevedel či to už majú alebo nie.
Rám je RC10 alebo RC15? celkovo rozdiel je len vo farbe.
Graveler - plášte sú podľa mna seriové 28čky a tie niesú určene na prerábku na bezduše. Kolesá su už pripravené na bezdušáky tak stačí dať druhé plášte, mlieko a ventilok a má bezdušáky. Ja to tak mám ale na 25mm
Kristina z akeho pohladu je teda lepsia fotka alebo ako to odfotit?
Takze to mas 58cku pansky ram? Neskusali damsky model Axial?😳 Kolko merias/aku mas vnut. dlzku nohy?
K fotke, ak chces spravit foto ako z katalogu, pre Kristinu, musis si skratka vziat fotak, odstupit na 5m a prizoomovat, samozrejme pozdlzna os objektivu by mala byt vycentrovana kolmo na pomyselny stred bajku 😁
K fotke, ak chces spravit foto ako z katalogu, pre Kristinu, musis si skratka vziat fotak, odstupit na 5m a prizoomovat, samozrejme pozdlzna os objektivu by mala byt vycentrovana kolmo na pomyselny stred bajku ?
Mám taký pocit, že sa stala obeťou "áno ten Vám je ako uliaty" presne ako môj známy no ten kupoval o niečo drahší bajk (Trek Madone na 700vkovom ráme s Ultegrou na kotúčoch) cenu si vie asi každý predstaviť a predali mu minimálne o číslo väčší rám...
No známy mal attain a mal 58 a bežná veľkosť pre neho je 56 takže aj tam to tak asi je... Napríklad pre mňa 198 cm by vraj možno ani nemali rám. A ešte aby som len dodal ku tomu Treku ešte mu aj nastavil asi o 3 cm vysoko sedadlo... ?? Takže asi tak profesionalita...
vidis to ja nie som ziaden drobcek ale naopak to sedlo mne sadlo dokonale. brzda su len tie kolesa teda naboje... nahod tam keramicke loziska a namiesto vazeliny silikonovy olej a mas raketu
Mam ho sice kratko,odjazdila som na nom 490km a musim napisat,ze s nim nemam vobec ziaden problem.
Dala som si vymenit predstavec za dlhsi,vymenila podlozku a jedine co mi nesadlo bolo sedlo.To som zhodila z treku a jazdi sa mi na nom v pohode.
Apropo,mam 173cm