Ahojte, kde sa da spravit servis Mavic? Potrebujem vycentrovať crossride disc + doplniť špicu a mavic Ksyrium komplet novy raf aj spice.
O pánovi Nagy viem, už som tam volal, strašne neochotný pán tak sa mu chcem vyhnúť. Viete o niekom alebo to dat k nemu? Koľko bude stáť to centrovanie? V okolí Žiliny to nerobí nikto?
Tam je tiez kontramatka, ktorou sa to vymedzuje (ako na mtbcku) ? A ked to dotiahnes tak s povoli, alebo vobec nejde utiahnut tak, aby nedrel a zaroven nemal volu ? A ako velmi to lieta ?
Skus najst manual, resp. to pdfko, kde je vsetko nakreslene .. urcite tam chyba nieco vymedzovacie. Inak to ma este tie 2 zapadky, alebo je to uz ITS-4 ?
Má to dve západky, proste celý ten náboj je taký no neni to hodno ani po psovi hodit, zlatý novatec a ano ako som uz spominal akoby tam chybala nejaka podlozka, lenze neviem ani aka a abi kde, kebo jedinú podlozku co mam tak ta je pod orechom
Ak si to mal rozlozene tak by som sa zameral napriklad na to ci je naspat vlozena alebo spravne vlozena podlozka M40067. Videl som uz aj s tymto problem "servisaka".
Podložka je naspät vložená, ale nevšimol som si že by bola smerová a ešte taká poznámka, navliekol som osku cez orech a až potom som dával tú podložku, čiže malá pravdebodobnost, že by vypadla
Jedno je iste. Ak to mas spravne zlozene + loziska v poriadku + jemne zriadene vymedzenie vôle musi to spravne fungovat. Mal som ich v paprciak niekolko....
musi ako musi, este raz to rozoberem a skusim este raz zlozit a ak to nepojde tak pojdem ja, lenze najvacsi problem mam s tym, ze ak drzim koleso v ruke a jemne vymedzim volu tak to funguje, ale akonahle to vlozim do ramu a prejdem 100m tak sa to cele povoli a uz mi lieta koleso zo strany na stranu
nickovw08L: no to si ale nenapisal .. tak to sa ti povoluje ta kontramatka. To treba zafixovat loctajtom asi ..
DrVostep: dost tazko, ale kdesik som videl este dake .. crossmax ten speci spicovy ? Obcas sa predavaju aj kolesa
tak ale je to hlupost aby tam nebola kontramatka, ale miesto toho som to lepil lepidlom, zabozruti niekde spravili chybu a miesto toho aby to opravili tak to posunuli rumunom
Nie ze nebola .. ale proste kontramatka ti nedrzi a musis ju zalepit v zavite /resp. ti lepidlo uz povypadavalo, urcite tam od novoty bolo/. Vsak som sa s tym tiez nieco natrapil. Sice s inymi kolesami a problem bol trochu aj inym, ale viem ake to je. A kontramatky na vymedzovanie vole pouzivaju asi vsetci , okrem dtswiss-u.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
DrVostep: dost tazko, ale kdesik som videl este dake .. crossmax ten speci spicovy ? Obcas sa predavaju aj kolesa