zdravim v sobotu 25 chceme spachat vyjad z tn cez brezinu do mnichovej , na inovec a po hrebeni pod pansku javorinu na bezovec a pokracovat dalej po cervenej a odbockou po modrej do piestan..tam vecer na vlak do TN... start cca o 8h na stanici TN aby bolo dost casu aj na jedlo na inovecej chate a na bezovci asi v 3/4 trasy.... cele to bude mat cca 70km terenom http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=48.67963|17.91733|11
Palo TT tak myslim ze v tomto smere som to este nesiel. musim niekedy skusit no celkovo ist hreben Inovca v smere od Havrana na Inovec nieje zrovna stastny smer. z Panskej na Inovec som to siel len raz a uz nepojdem. nema to zmysel.
v opacnom smere je to ako pisal LukeBike.... pekny technicky vyslap a paradny zjazd dolu
Tak ale podla seba nemozes sudit ostatnych. Keby si mal super kondicku ako zena s malym chlapcom, alebo starsi nabaleni cykloturisti iduci natazko, tak by si si to urcite aj smerom hore vychutnal
Inak od Izby ku krizu a potom hrebenom na Inovec si obcas dam aj tymto smerom. Tam sa to obcasne tlacenie da vydrzat.
ved som aj dopisal ze skoda toho farebneho znacenia - lebo keby oznacovalo obtiaznost mozno by sa tam ta mamina s malym chlapcom ani nevybrali. nabalenych cykloturistov som tam uz stretol - tlacili z Javoriny dolu kopcom na cervenu - ak sli dalej hreben na Inovec tak si asi dobre zaturistikovali. stretol som aj mlade baby bez prilieb na pozicanych lacnych bikoch na Kecke - tak som sa ich pytal ako sa slo - mali dobru turistiku.
ja som na slovenskych c-kach zazil uz vselico - uz si davam pozor, no nie vzdy sa podari a dobre si zanadavam.
vela spravi aj problem to vyznacit - povolenia ... - preto sa to casto buchne po turistickej alebo po asfalte - pricom by sa to pytalo znacit uplne inakade.
Dakujem pani, ze ste tu rozprudili temu "obchadzky". Dnes som to cele pospajal a absolvoval, musim povedat - moc pekna varianta, taka alpsko-zvaznicova, pohodova, s vyhladmi, cela slapatelna, no nie je zadarmo. Trasa TN - HC, Inovec som obisiel zo zapadu, z Hornej Lehoty cez Dominove Lazy, od solarnej el. uz klasika po cervenej az do HC.
Ta cast "podhrebena" ma ca. 300 vyskovych menej, vhodna pre menej technicky zdatnych bajkerov. Urcite odporucam skusit...
PS. v Lehote maju sochu "hovna" v strede dediny... to je co za fekalny humor??? take typicke slovenske?
Na to hovno sa chodí pozrieť kopec ľudí. Pocas korony museli aj dedinu zavrieť pred nimi tolki chceli vidieť hovno:)kultúra národa:) ako keby tých hovien nebolo na Slovensku dosť:)
este stale sa to nataca. v piatok boli hore zasa SBS-kari a triedili to tam. no presiel som v pohode. tocili zrovna v jednej bocnej ulicke mimo moju trasu. len ma upozornili nech tam necumim.
Dakujem pani, ze ste tu rozprudili temu "obchadzky". Dnes som to cele pospajal a absolvoval, musim povedat - moc pekna varianta, taka alpsko-zvaznicova, pohodova, s vyhladmi, cela slapatelna, no nie je zadarmo. Trasa TN - HC, Inovec som obisiel zo zapadu, z Hornej Lehoty cez Dominove Lazy, od solarnej el. uz klasika po cervenej az do HC.
Ta cast "podhrebena" ma ca. 300 vyskovych menej, vhodna pre menej technicky zdatnych bajkerov. Urcite odporucam skusit...
PS. v Lehote maju sochu "hovna" v strede dediny... to je co za fekalny humor??? take typicke slovenske?
ja som raz šiel do Lehoty z opačnej strany z Bojnej, vyrútil som sa z lesa zadrbaný od blata a prešiel im krížom cez záber, Sklár a spol. na mňa pozerali jak telce
akože ešte dnes? lebo od zajtra už má byť pekne
Inovec sa dá aj za mokra, málokde je hnusné lepivé blato a samotný hrebeň je minimálne po Bezovec v pohode vždy, potom bude záležať, či to pred tebou niekto nestihol prejsť autom, ale všeobecne je to lepšie ako v Strážovských, alebo Javorníkoch
netusim co je serial Horna Dolna... zijem na Marse, ale bez ohladu na to... pride turista a vidi hovno... hm ja neviem...
Ty nevies, co je serial Horna Dolna ??? Ved to ziskalo pred par rokmi takmer vsetky slovenske OSKARY. BTW, to, co vidia turisti na podstavci vyjadruje aj kvalitu tohto umeleckeho diela.
Ja sa chystám ísť v piatok smer z Trenčína. Ak by si náhodou išiel daj info ako to tam vyzerá a či sa dá po ceste v prameňoch nabrať voda alebo treba brať viac zo sebou. Ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v opacnom smere je to ako pisal LukeBike.... pekny technicky vyslap a paradny zjazd dolu
inac je dost zle ze sa zacali c-cka farebne znacit ako turisticke znacky. lepsie by boli farby podla obtiaznosti ako na trailoch.
Inak od Izby ku krizu a potom hrebenom na Inovec si obcas dam aj tymto smerom. Tam sa to obcasne tlacenie da vydrzat.
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/361359/lto-vyjazd-hradokjavorinaostry-mtb-sucho-47km-4h-1610m.html
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/354615/lto-vyjazd-hradokjavorina-mtb-sucho-70km-6h-2288m.html
po vychodnej strane aj ebikeri jazdia
ja som na slovenskych c-kach zazil uz vselico - uz si davam pozor, no nie vzdy sa podari a dobre si zanadavam.
vela spravi aj problem to vyznacit - povolenia ... - preto sa to casto buchne po turistickej alebo po asfalte - pricom by sa to pytalo znacit uplne inakade.
Nemáš k tomu náhodou GPS ako si išiel?
Inovec sa dá aj za mokra, málokde je hnusné lepivé blato a samotný hrebeň je minimálne po Bezovec v pohode vždy, potom bude záležať, či to pred tebou niekto nestihol prejsť autom, ale všeobecne je to lepšie ako v Strážovských, alebo Javorníkoch
Ty nevies, co je serial Horna Dolna ??? Ved to ziskalo pred par rokmi takmer vsetky slovenske OSKARY.