Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Pre kazdeho kto zhana nosic na tazne za auto "dodavkoveho" typu, tak Atera Strada Evo 3 je skutocne idelana volba.
Odsun je komfortny a zadne vrata sa daju bez problemov otvorit.
Ja ho mam na peugeote rifter je tam este aj asi 10cm rezerva.
Ak tu niekto zháňa thule freeride 532, tak mám dva kusy, pár krát použité, oba majú rovnaký kľúč a dám ich za 70€ oba. 4 kľúče sú k nim. V záruke už nie sú.
otazka pre tych, co maju nosic na strechu a nemaju garaz ani ohradeny pozemok:) davate to dole? alebo to mate cele leto na aute? prezije to v pohode lejaky a pod? a uz ste poculi o niekom, komu by nosic ukradli?
ja to tiež mávam, na jesen vymením za držiak na lyže sem tam mávam aj držiak na lyže aj na bajk
A to mám držiaky na bajk menabo bike pro ktoré sa nedajú zamknúť a ľahko sa odmontujú.
prispejem aj ja teda. pri kupe noveho auta som sa rozhodoval ci nosic na strechu alebo na tazne. Dobre som si pamatal ake som mal nervy(10r dozadu), ked som nakladal este na mojej prvej Octavii bicykle na strechu, ci nedoskriabem auto, ci mi nespadnu na hlavu pri nakladani.A mozno som gramblavy.... Vkuse som nato myslel ci biky niekde neodpadnu, ci sa nieco neuvolni. Doba sa ale posunula tak verim ze s nejakymi novymi thule stresnymi nosicmi by to bola ina kava. A to boli este 26ky s vahou ~13kg. Teraz mame 1xe-bike ~23kg a jeden full ~15kg.
Rozhodol som sa ze dam namontovat tazne a kupim Bosal Traveller 2. Kedze som nemal tazne tak to pre mna znamenalo naklady navyse(cez tazargroup pre moje auto komplet za 399eur - skladatelna tazne,zasuvacia elektricka pripojka,montaz) + Bosal Traveller2 za 290e + SPZ tusim ~16eur. Nie kazdy ma samozrejme take financne moznosti, stresny nosic je urcite lacnejsou alternativou.
Montaz tazneho a kupu Travelleru nelutujem, je to naozaj pohodlnejsie. Gulu nosim v kufri auta, zacvaknem ju na auto za 5s. Dalsich 40s mi trva nahodit/poskladat nosic a dalsie 4min nalozit a upevnit bicykle. Ked dam gulu dole a zasuniem elektricku pripojku tak nik nespozna, ze auto ma moznost pripojit tazne.
Nosic mam 1,5r a najazdene do 5000km(2xchorvatsko) + rozne horske prechody a svoju jazdu nosicu neprisposobujem. Nosic sa mierne pohupuje zo strany na stranu, no celkovo mam v neho doveru, vypracovanie je solidne.
Kazdemu samozrejme moze vyhovovat nieco ine, aj vzhladom na financie, resp nema priestor skladovat nosic atd.(Trvaleller je skladatelny, mame ho v byte v skrini).
Ci uz trva kratsie nahodit 2xbicykle na stresny nosic,to uz neviem,pre mna to ale nehralo rolu.
Ja by som napr. tazne nechcel, hrozne neprakticke ... stresny nosic je to najlepsie riesenie 😉
...
Hm, take zovseobecnovanie je smiesne, kazde riesenie ma svoje pre a proti a je vhodne v inych situaciach
Pisu, ze je sklopny. V kazdom pripade si to treba overit a kupit vyhradne sklopný. Inak na taznom je to najlepšie riešeníe.
Ano sklopny bude a na vacsine osobnych aut u ktorych sa dvere do kufra otvaraju viac smerom hore ako do priestoru za autom to bude v poriadku. Ale VW Touran ma vysoke kolme 5-te dvere a vzadu preto potrebujes viac miesta medzi autom a nosicom. Tiez som to riesol pri podobnom aute a zopar nosicov som mal na taznom nasadenych. Ako som uz vyssie pisal kupil som Ateru EVO 3.
Ja by som napr. tazne nechcel, hrozne neprakticke ... stresny nosic je to najlepsie riesenie ?
...
Hm, take zovseobecnovanie je smiesne, kazde riesenie ma svoje pre a proti a je vhodne v inych situaciach
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Odsun je komfortny a zadne vrata sa daju bez problemov otvorit.
Ja ho mam na peugeote rifter je tam este aj asi 10cm rezerva.
Ja osobne by som ale nad tým radšej ani nešpekuloval.
Hmotnosť 19,6 kg + 3,1 kg batéria
A to mám držiaky na bajk menabo bike pro ktoré sa nedajú zamknúť a ľahko sa odmontujú.
Rozhodol som sa ze dam namontovat tazne a kupim Bosal Traveller 2. Kedze som nemal tazne tak to pre mna znamenalo naklady navyse(cez tazargroup pre moje auto komplet za 399eur - skladatelna tazne,zasuvacia elektricka pripojka,montaz) + Bosal Traveller2 za 290e + SPZ tusim ~16eur. Nie kazdy ma samozrejme take financne moznosti, stresny nosic je urcite lacnejsou alternativou.
Montaz tazneho a kupu Travelleru nelutujem, je to naozaj pohodlnejsie. Gulu nosim v kufri auta, zacvaknem ju na auto za 5s. Dalsich 40s mi trva nahodit/poskladat nosic a dalsie 4min nalozit a upevnit bicykle. Ked dam gulu dole a zasuniem elektricku pripojku tak nik nespozna, ze auto ma moznost pripojit tazne.
Nosic mam 1,5r a najazdene do 5000km(2xchorvatsko) + rozne horske prechody a svoju jazdu nosicu neprisposobujem. Nosic sa mierne pohupuje zo strany na stranu, no celkovo mam v neho doveru, vypracovanie je solidne.
Kazdemu samozrejme moze vyhovovat nieco ine, aj vzhladom na financie, resp nema priestor skladovat nosic atd.(Trvaleller je skladatelny, mame ho v byte v skrini).
Ci uz trva kratsie nahodit 2xbicykle na stresny nosic,to uz neviem,pre mna to ale nehralo rolu.
https://www.autodachtrager-whispbar.at/sk/p/10712/modula-e-roica-2
...
Ano sklopny bude a na vacsine osobnych aut u ktorych sa dvere do kufra otvaraju viac smerom hore ako do priestoru za autom to bude v poriadku. Ale VW Touran ma vysoke kolme 5-te dvere a vzadu preto potrebujes viac miesta medzi autom a nosicom. Tiez som to riesol pri podobnom aute a zopar nosicov som mal na taznom nasadenych. Ako som uz vyssie pisal kupil som Ateru EVO 3.
...
Na tážký e-bike "určite" ????