kellys soot 50 2019 rovnaky problem, akurat neviem ci som tu pasku neposunul pri obuvani, pretoze nebola zalepena potom mi to chvalabohu v izbe buchlo, diera prerezala dusu, paska isla prec dal som tam gumennu pasku do rafiku a pre istotu obtocil 2x izolacnou paskou, odvtedy 7000km mozem zaklopat, ale pri dalsej vymene pojde paska na bezdusaky, kamaratovi na soote 50 2020 rovnaky problem...
Test dopadol na výbornú 👍👍👍 z piatich segmentov štyri PR! Krásne to odvaľovalo. Veľký rozdiel oproti predchodcom. Ale cítil som každý kamienok. Ale nič na čo by sa nedalo zvyknúť. A tá tichosť... jedná báseň.
BezkaKolo Pekne si to zladil. Ked sa jazdi asfalt, treba dat nieco hladsie. A otazka, kedze som nad tymito gumami rozmyslal. Mas ich ako bezduse? Ak ano, aku mas vnutornu sirku rafika? Len ma to zaujima, lebo niektore shopy pisu, ze nepouzivat na sirsie ako 19mm.
Nahodil som ich s dušami. A rafiky by som mal mať 17mm (nemám odmerané) len podľa údajov od výrobcu. Podľa môjho skromného úsudku by zvládli aj rafiky okolo 20mm ale neviem na isto. Keď počkáš pár týždňov tak idem do nových kolies a tam by mal byť rafik 21mm. Potom budem múdrejší ale znova asi pôjdem s dušami. Zatiaľ nie som presvedčený že bezduša bude to práve pre mňa. Ale uvidíme všetko sa to vyvíja...
Caute, asi dva slidy dozadu som riešil nový Gravel bike pre moju postavu (201cm,95-96cm). Niekto mi odporučil Cube Nuroad Pro 23 veľkosť. Neskoro som sa zbadal a v Kaktuse ho už nemajú. Pokukujem teda po Canyon Grail AL 7 veľkosť 2XL. Ma s tým niekto skúsenosť? Poprípade niekto kto ma cca taku výšku ako ja a povedal mi aku velkost ma ?predsa len objednávať z netu len tak bike za 1800 euro. Dik moc. P.S.: Viem, že nemajú na sklade tie bicykle, ale som ochotný počkať si.
Ahojte, kupil som si kellys soot 30 na sade shimano cleris a aj ked je prehadzovacka dobre nastavena (overovali dva obchody) tak sme prisli na to ze pri slapani sa bud kluky alebo ram mierne krutia a tym sa retaz sucha o presmykac. Mate niekto podobnu skúsenosť? Popripade mate niekto s touto sadou skusenosti s prestavbou na 1x? Celkovo mi tie prevody vobec nevyhovujú. Viete o nejakej kombinacii horskej prehadzovacky a kazety ktora by fungovala s mojim radenim? Toto je ten bike: https://www.kellysbike.com/en/gravel-c703/soot-30-p64083
mironfs Podobnu vec sa snazim vyladit na novej Sore ? Skusal si trochu roztiahnut klietku presmykaca? Ak ti nesedia prevody, zhod to a drbni tam co potrebujes? Kompatibilita dnesneho cestneho radenia s mtb saltrom nehrozi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Paska isla do kosa a dal som tam tubeless paskua odvtedy pokoj, ziadna znicena dusa.
Keďže som tých 600km strávil väčšinou na asfalte tak som skúsil Pirelli Cinturato Velo 700x32. Teším sa na podvečerný test...😉😉😉
PS- a ako krásne mi ladia s bikom....👍👍👍
Len som musel ísť do 105-kovej kľuky lebo Ultegra mi ušla pred nosom...
presne toto som si vcera kupil aj ja
Skus Bianchi impuslo allroad alebo lacnejsi via nirone allroad. Ak ti nevadi si pockat, vies mat aj velkost 63.
-8% Kellys SOOT 30 28 bicykel, modrá
od 969 € -8%
MOC 1 099 €