nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
2016 úplne za zenitom nebol. V tom istom roku sa stal olympijskym víťazom a vyhral Strade Bianche. Čiže v niektorých z najdôležitejších pretekov sezóny vedel stále byť najlepší. Čiže tvoj argument by sa dal parafrázovať aj na:
"2016 bol stale v tych kritickych usekoch tak dobry, ze ked zabral, utiekol vsetkym. Ako musel posobit, ked pouzival mechanicky doping??"
Áno, aj Fabian sa bránil tým, že by bol hlúpy, keby tak riskoval. Bol teda hlúpy Lance alebo ďalšie množstvo športových podvodníkov, ktorí išli doživotnej hanbe v ústrety v honbe sa víťazstvom?
Tajne dúfal som, že sa nájde niekto, kto to úplne zmetie zo stola ako konšpiračnú teóriu s tým, že pre toto a toto je to napríklad technicky nemožné na tom bicykli spraviť, obzvlášť na takýchto pretekoch.
S tou prezumpciou neviny súhlasím, práve preto som sa pozastavil nad tým, že vždy sa v súvislosti s Cancellarovou kariérou spomína mechanický doping.
asi ako väčšina konšpiračných teórií, skús sa zamyslieť aký veľký je team ludí okolo a aké sú možnosti umlčať ich aby to nikto nevyniesol.. nehovoriac o tom že asi žiaden doping nepoužíval len jeden jazdec, takže skupina čo musí byť ticho narastá..
btw kolki z vas vedia kto by mal akoze vyhrat namiesto lanca? tipujem ze nik
rovnako aj pluto je pre mna stale planeta, ze dakomu sa videla prilis mala tak ju odznacil z planet je len formalita
nevie nikto
Remco je blázon!