Kurnik tych kliestov je tuto sezonu naozaj akosi vela. Xy krat som uz chytil, dnes na vretenici ďaľsi traja... ale asi to bude tymi 3metrovymi travami co su na zaciatku 🙄 asi zacnem aj ja repelent pouzivat. Pouzivate? Ake mate skusenosti tuto sezonu?
Úraz cyklistky v doline Kúr
V popoludňajších hodinách 23.7.2020 bola HZS požiadaná slovenskou 45-ročnou cyklistkou o pomoc. Pri cykloturistike na zvážnici v doline Kúr v Malej Fatre ju zasiahlo drevo a poranilo jej hlavu v tvárovej časti a pádom aj chrbticu. Po príchode záchranárov HZS bola žena na mieste ošetrená, boli jej zmerané vitálne funkcie a následne ju zafixovali do vákuového matraca. Terénnym vozidlom HZS ju záchranári transportovali do nemocnice v Žiline na ďalšie vyšetrenie.
Tiež som ju bol teraz dva krát v týždni a super dúfam, že už nebudú lesníci ťažiť v tých miestach .... akurát som sa smial že tá vysoká tráva, keď som bol spotený ma ináč vyšľahala
vysoka trava, ktora o.i. pada do chodnika a nie je vidiet poriadne na korene a kamene je aj na chodnicku do kempu v porubke a potom pod lezeckými skalami.
Nešli ste poslednú dobu niekto trail Medzihorskou dolinou popri potoku? Neviem či má aj názov. Nemáte tušenie, ako sa dostali na ľahšiu časť trailu tie šutre? Či to splavila voda (nezdá sa mi, boli veľké ako detská hlava), alebo to tam nahádzal nejaký dobrák. Bolo to tak na viacerých úsekoch. Bohužiaľ som si ich všimol až keď som vpálil medzi ne a ako inak jeden chytil a hodil ukážkového tigra. Ja som skončil len mierne orajbaný, ale rozmlátil som hodinky a na biku čo som len v pondelok vybalil z krabice som ohol pätku. Ani neviem či sa mám tešiť že ja som OK, alebo zúriť nad škodou :/
Čaute, včera pri návrate z Chaty Pod Suchým, som neveril vlastným očiam, smer na Varín čo ide od smerovníka to prvé klesanie, tak dolu na ceste dva kamióny s návesom kks som kukal jak puk, že to čo sa ako ide diať nechápačky veru. Najprv jeden a o 2 min som stretol druhý, tak som sa zastavil a rozmýšľal, že kde to vlastne som a čo idú ako robiť.
Hore je štiepkovačka na drevo po ťažbe. Nahádžu do nej a tá to nafúka do týchto kamiónov. Ja som zas ako som sa mu vyhýbal stratil kvôli nemu 15 sekúnd. 🤔😎
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V popoludňajších hodinách 23.7.2020 bola HZS požiadaná slovenskou 45-ročnou cyklistkou o pomoc. Pri cykloturistike na zvážnici v doline Kúr v Malej Fatre ju zasiahlo drevo a poranilo jej hlavu v tvárovej časti a pádom aj chrbticu. Po príchode záchranárov HZS bola žena na mieste ošetrená, boli jej zmerané vitálne funkcie a následne ju zafixovali do vákuového matraca. Terénnym vozidlom HZS ju záchranári transportovali do nemocnice v Žiline na ďalšie vyšetrenie.