uz je problem vyrieseny.... 1.7. este nebolo spustene parovanie platieb na ucte a tu ..... uz je to vyriesene a vsetko funguje ako ma
mame par platieb ktore sa nesparovali (zly VS alebo nieco) preto niektory svietia ze nezaplatili..... na odstraneni problemu sa pracuje
tááákže.... vacsina trate je prejdena, je vo vybornom stave a plne zjazdna, znacenie eko rozlozitelnymi sprejmi je urobene..... zajtra zacneme s predstavenim tomboly
pokracujem v predstavovani tomboly, ktoru samozrejme mate v cene startovneho ... skusme trochu z ineho ako cyklo sudka... ceny budu rozdelene medzi obe tomboly.... detsku a hlavnu
preco potom nieje trestne predavat takyto tovar? ..... je to sponzorsky dar a detektor kovov nieje vec len na hladanie pokladov a ma urcite sirsie vyuzitie....
ste v tejto diskusii preto ze sa Vam paci styl akcie ako Castovsky cyklookruh je alebo nie? .... robime to dobre a snazime sa pre ludi urobit maximum za par penazi alebo nie? ....
dalej to nebudem komentovat
PS: detektor kovov mozes pouzit ked stratis drahocennost na svojom pozemku.... ked SHR strati drahu suciastku z 250 000 euroveho traktora... atd ...
posunme sa dalej..... chceme si predsa uzit prijemnu akciu v prirode kde bude hlavne pohoda.... dovolim si predstavit prvu cenu v detskej a hlavnej tombole...
pre mnohých mnohokrát navštívené miesto v MK.... pre nových čarovné miesto v MK pod Jelencom kadiaľ pojde trať.... Holint, byvale sídlo huncokárov .... vďaka našej tabuli sa možete dozvedieť viac
to jasne Filip4 ... preto ma to stoji kopu casu a nervov ju kazdy rok spojazdnit.... ked su tie hodiny zapojene na centrlany cas vo fabrike, cely rok idu same jak slak... kedze my ich potrebujeme raz za rok na par hodin, nastavovanie je mordor a namazanie pasky atramentom to je zazitok ... ale budu ok, teraz pojdu par dni v test mode a na okruh budu ready
Tesak to su akoze klasicke pichacky??.. Ja som tam este na pretekoch nebol, ale to ako kazdy si odstartuje sam v oznacenom case na karticke a ptom sa cvikne po prichode..?? No genialny napad...Zacinam sa tesit na tuto akciu.
Tesak to su akoze klasicke pichacky??.. Ja som tam este na pretekoch nebol, ale to ako kazdy si odstartuje sam v oznacenom case na karticke a ptom sa cvikne po prichode..?? No genialny napad...Zacinam sa tesit na tuto akciu.
presne tak... ziadne preteky, ziadny stres .....prides, zaregistrujes sa, pokial mas chut das jedno ci kofolu a medzi 9:00 az 11:00 vyrazis na trat.... cas si osobne orazis v pichackach .... aj kedy si vyrazil aj kedy si prisiel..... vsetko budes mat na "diplome" kde bude aj mapka ..... a pripominam este raz... ziadne preteky..... CYKLOTURISTIKA
PS: tvoj cas sa bude odvijat od toho kolko mastenych chlebov s cibulou zjes, kolko vinnych strikov vypijes a kolko znamych z fora stretnes na obcerstvovacke .-D
Tesak....si mi pripomenul staru slovnu hracku...
lepsie ako vinny strik... je nevinny vystrik...
A pisali ste v propozicach ze MTB ci gravel... no tento rok budete mat premieru..idem ten 44 km okruh na gravelovej kolobezke a pravdepodobne nebudem sam...nemusite sa bat, priemerku mam aj na lesych cestach celkom slusnu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mame par platieb ktore sa nesparovali (zly VS alebo nieco) preto niektory svietia ze nezaplatili..... na odstraneni problemu sa pracuje
ste v tejto diskusii preto ze sa Vam paci styl akcie ako Castovsky cyklookruh je alebo nie? .... robime to dobre a snazime sa pre ludi urobit maximum za par penazi alebo nie? ....
dalej to nebudem komentovat
PS: detektor kovov mozes pouzit ked stratis drahocennost na svojom pozemku.... ked SHR strati drahu suciastku z 250 000 euroveho traktora... atd ...
astro ... ano aj.... dakujem .-)
ROCK MACHINE
TORRENT 50-29
Hodnota: 999 EUR
Viac na: https://rockmachine.sk/2020/mountain-hardtail/torrent-50-29/gloss-radioactive-yellow-black-silver
Junior THUNDER 27 VB
Hodnota: 469 EUR
Viac na: https://rockmachine.sk/2020/junior/thunder-27-vb/dvo-green-glossy-silver-black
Ceny venuje https://www.sloger.sk
Rock Machine Torrent e90-29 B Touring Easy Entry 29 elektrobicykel, matte black/petrol
4 299 €
MOC 4 499 €-17% Rock Machine držiak prehadzovačky pre THUNDER 27/26/24/20 VB 2020
6,39 € -17%
MOC 10 €presne tak... ziadne preteky, ziadny stres .....prides, zaregistrujes sa, pokial mas chut das jedno
PS: tvoj cas sa bude odvijat od toho kolko mastenych chlebov s cibulou zjes, kolko vinnych strikov vypijes a kolko znamych z fora stretnes na obcerstvovacke .-D
lepsie ako vinny strik... je nevinny vystrik...
A pisali ste v propozicach ze MTB ci gravel... no tento rok budete mat premieru..idem ten 44 km okruh na gravelovej kolobezke a pravdepodobne nebudem sam...nemusite sa bat, priemerku mam aj na lesych cestach celkom slusnu...