Ja som mal taku akusenost s FSA klukami, pri silnom zabere mi suchala retaz o presmyk a nedalo sa to vyladit. Kupil som si GRX 2x10 a problem vyrieseny
keby si mal jedno prevodnik tak to krutenie nebude vadit pokial nebudes mat nejaky vodic retaze namontovany namiesto prehadzky. pozor vsak aby si si kupil kompatibilne paky a grx 11 prevodove. podla mna sa neboj ani hydro brzd to ti otvori svet. pokial mas flat mount na rame tak urcite chod do toho..aj ked to trochu viac stoji tak budes spoko
Keby mam kupovať komplet grx sadu som si mohol kúpiť rovno drahšiu verziu. A tento bike je pre mna len na preckanie kym mi pride mtb ram takze to chcem co najlacnejšie
Pani, čo viac orientujete. Pokiaľ sa žiaľ nebude dať zachrániť môj Koyuk 1.0 z 2019 od neustáleho praskania, tak hľadám vhodnú náhradu. Veľkosť 58, prevody aspoň 2x9 (teraz mám Soru, vpredu 50/34, vzadu 11-32, plne mi to postačuje). S brzdami na ňom nemám problém, som spokojný. Takže buď podobne dobrá alternatíva, kľudne aj mechanika, alebo hydraulika. Jazdím dosť cestu, resp. spevnené lesné cesty, žiadne zabijácke stúpania. Pneu tak 35-37 mi bohate stačia. Cena tak do 1500€ max.
Ahojte, kupil som si kellys soot 30 na sade shimano cleris a aj ked je prehadzovacka dobre nastavena (overovali dva obchody) tak sme prisli na to ze pri slapani sa bud kluky alebo ram mierne krutia a tym sa retaz sucha o presmykac. Mate niekto podobnu skúsenosť? Popripade mate niekto s touto sadou skusenosti s prestavbou na 1x? Celkovo mi tie prevody vobec nevyhovujú. Viete o nejakej kombinacii horskej prehadzovacky a kazety ktora by fungovala s mojim radenim? Toto je ten bike: https://www.kellysbike.com/en/gravel-c703/soot-30-p64083
Ja mám Soot 30 2019 a za 3000km sa mi to nestalo ani raz. Ja si na Claris sťažovať fakt nemôžem. Len mi asi slabo dotiahli lanko na prešmyku. Tak sa to časom uvoľnilo a rozladilo. Tak som to musel doladiť.
Kamarát to prerabal a musel kúpiť GRX kľuky, prehadzovačku a 105 páčku. Plus 10 rýchlostnú zadnú kazetu. Celkom ho to vyšlo 300€
Keby mam kupovať komplet grx sadu som si mohol kúpiť rovno drahšiu verziu. A tento bike je pre mna len na preckanie kym mi pride mtb ram takze to chcem co najlacnejšie
Pre istotu sa spýtam či vieš o tom že páčka má 4 polohy,sú tam akoby micro polohy na úplne doladenie.
predpokladam, ze toto ti aj terminovo nesedi vzhladom na Castu:) - kazdopadne ta Kanada byva super, uvidime co spravi ten presun na september - posledny junovy vikend tam vzdy prsalo:)
Aj ked je fakt, ze aj tam sa pomerne intenzivne "bojuje" proti korovcovi, tak tie lesy mozu byt uz trosku menej huste ako byvali... ale inak je to tam velmi prijemne, skoro ziadna civilizacia a krasne pohranicne cesticky:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rozmyslam ze ci keby kupim leb 1x prevodnik ci to krútenie bude vadit (pochybujem)
Ja mám Soot 30 2019 a za 3000km sa mi to nestalo ani raz. Ja si na Claris sťažovať fakt nemôžem. Len mi asi slabo dotiahli lanko na prešmyku. Tak sa to časom uvoľnilo a rozladilo. Tak som to musel doladiť.
Kamarát to prerabal a musel kúpiť GRX kľuky, prehadzovačku a 105 páčku. Plus 10 rýchlostnú zadnú kazetu. Celkom ho to vyšlo 300€
-8% Kellys SOOT 30 28 bicykel, modrá
od 969 € -8%
MOC 1 099 €Pre istotu sa spýtam či vieš o tom že páčka má 4 polohy,sú tam akoby micro polohy na úplne doladenie.
https://www.facebook.com/events/325272025045437?active_tab=about
Aj ked je fakt, ze aj tam sa pomerne intenzivne "bojuje" proti korovcovi, tak tie lesy mozu byt uz trosku menej huste ako byvali... ale inak je to tam velmi prijemne, skoro ziadna civilizacia a krasne pohranicne cesticky:)