Nová bundička už došla. (vaude men's moab rain/10000mm vodný stĺpec) Trochu nevýhoda že nejde kapucňa cez prilbu,no na starej bunde som ju nemal a prežil som ? ale zas za 70€ za mňa dobrá kúpa ? uvidíme ako dlho vydrží.
A takto po prvom obutí ?
Ale našťastie bez obavaneho úrazu
Držím palce. Je to skvelé. Musíš to mať v hlave. Stačí že trochu polavíš z ostražitosti a v momente zažiješ stretnutie blízkeho druhu so zemou. Ver mi, tiež som si myslel že som zvíťazil nad démonom pádu v tretrach. U mňa to odniesla iba pätka prehadzovaca, lak, panvova kosť, rameno a čelo ?...
Maj sa na pozore, príde to v najmenej očakávanej chvíli. Ale zasa, potom sa to už hlava naučí ?.
Ja som prešiel z 5 seasion a tiež brutál rozdiel. Akurát som musel prejsť z prilby na hruď kvôli váhe. Inak 9 ešte neohlásil ? však 8 už jazdím vyše roka a pol.
lebo pôjde dopredu 17 zub chcem trošku rýchlejšie po rovinkach ale zase v kopcoch nepoužívať pohon viac ako by bolo treba.+ pôvodná už mala čo to za sebou. hádam to prehazka prežije, keď ne budem nadávať sám na seba
hmmm asi som to nejako nedomyslel... bude dovod na novy salter:P hadam to nerachne tak skoro, resp v najnevhodnejsej chvili. iked ta nieje vhodna asi nikdy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zbytočnosť sú tvoje príspevky.
A takto po prvom obutí ?
Ale našťastie bez obavaneho úrazu
Držím palce. Je to skvelé. Musíš to mať v hlave. Stačí že trochu polavíš z ostražitosti a v momente zažiješ stretnutie blízkeho druhu so zemou. Ver mi, tiež som si myslel že som zvíťazil nad démonom pádu v tretrach. U mňa to odniesla iba pätka prehadzovaca, lak, panvova kosť, rameno a čelo ?...
Maj sa na pozore, príde to v najmenej očakávanej chvíli. Ale zasa, potom sa to už hlava naučí ?.
Ten rozdiel tych par generacii je ohromny
Este cakam na polarpro dome a moze sa ist na mallorcu
Pojdem o rok.
8-mička je už brutalna, hlavne stabilizacia
Pojdem o rok.
8-mička je už brutalna, hlavne stabilizacia
Zatial vsetko plati
to ti je naco na elektrike taka kazeta? inac toto ked zatazis na tom fule, tak ti na 90% nieco casom povoli, ten salter chudak krici pomoooc
Tiež som sa chcel opýtať.