Niekoľko ľudí tam bude asi s cyklovozíkom. Jedným z nich budem aj ja. Tak keby dačo poznávacie znamenie: Kellys na Di2XT a Chariot vozík s malým trojročákom.
Niekoľko ľudí tam bude asi s cyklovozíkom. Jedným z nich budem aj ja. Tak keby dačo poznávacie znamenie: Kellys na Di2XT a Chariot vozík s malým trojročákom.
dufam ze Ferimu beries aj jaho bajk...... lebo detsku sme urobili tak inak.... vlastne budu 2 detske ktore sa daju dat kazda zvlast aj ako jedna...
Parádna akcia, bol som na nej prvý raz a páčilo sa mi. Fajn, že to nie je ten pretekársky zhon, úplná pohoda, super atmosféra. Ja teda sádlový chleba s cibulú nemosím, ale teraz som si výnimočne dal a bol fakt dobrý. Na tombole som už nebol, tak som lístok venoval jednej rodine tak nechcem radšej vidieť víťazné čísla.
Teším sa znovu o rok, už aj otec povedal že pôjde.
super bolo, celkovo som si dal 61 km... sranda po celej trase v lesoch ništ, a keď som išiel domov, tak na asfaltke medzi Častou a Dolanmi mi spadne retiazka... nemhápal som...
opýtam sa, tento výhľad (ono nie je to moc dobre vidieť, starší mobil) tam vzadu mohlo byť vidieť záhorie, ako sú riadítka?
Attachment:
bajk.jpg
akcia parádna pohodová zašlapal som si dobre, nové brzdy sú parádne zabehnuté... občerstvovačka super, aj vínko som okoštoval...
PS: mal by som ale takú malú poznámočku, hlavne k mužským účastníkom, ktorí išli v páre a pod. naučte svoje polovičky, prípadne deti radiť prevody, hlavne pod záťažou a v kopci... tie prehadzovačky pod plnou záťažkou fakt plakali, strielali, niekde som dokonca po preradení počul kovový cinkot, ako niečo odletelo a tancovalo po kameňoch...
jo a zabudol som na "kolobežkára" s pani mangelkou na bajku... jako klobúčik dole, šlapalo mu to chalaniskovi jednému
a k tomu, že či sa to dá ísť Gravelom... no dať by sa to asi dalo, všetko sa dá, keď sa chce, ale načo trápiť seba a určite aj bajk... niektoré tie zjazdy, na blate a hlavne šutroch s tenkou gumou, neviem, neviem radšej asi nie...
Dnes som si to užil. Zastavil som si pri každej tabuľke, precital si obsah. Dozvedel som sa čosi nové. Stihol som pozdraviť Juraja a tiež si pokecať s pánom Schwarzom. Ochutnal som vínko, dal si chleba s masťou a nič mi nechýbalo. Zdržal som sa na občerstvovačke celkom dlho (asi 15 minút), ale Okrem vzduchu v zadnom kolese, ktoré mi záhadne sfuklo na celkom nizky tlak dva razy počas trate (ďakujem dvom účastníkom, ktorí okolo mňa prešli a pýtali sa či je všetko OK). Pumpa bola, takže nebol problém. užil som si prejazd blatovymi mlakami a potom boli od žien pindy, že čo som zas špinavý jak prasa.
Išiel som krátku, lebo poobede som mal ešte povinnosti, no tombolu som stihol, ale nič som nevyhral rad prídem aj na ďalší ročník!
Skoro som zabudol. Tie pichacky boli veľmi fasa, aj keď škoda, že si to nemohol každý orazit sam.
madbugie...kolobežkári sme tam boli na trati dvaja, ale ten koho spomínaš bol kamarát Oto zo Znojma s priatelkou Alenkou... a je pravda ze jazdi neskutočne bomby - hlavne v teréne to má natrénované, to maš pravdu...
Turbi uz ti to radi? 😂
Klobuk dolu, ako si si to odmakal👍
Jezkoveoci a nehovoril som ze nikomu neprezradime ze mi neradilo? Vsetky kopce sme vypedalovali ved nie sme turisti. Mali sme potom s malym pis pauzu po par kilometroch a zas sme to rozchodili. No prisli sme domov, vytiahnem bicyk z auta a zas sme neradili. Tak chaos na urovni.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dufam ze Ferimu beries aj jaho bajk...... lebo detsku sme urobili tak inak.... vlastne budu 2 detske ktore sa daju dat kazda zvlast aj ako jedna...
Teším sa znovu o rok, už aj otec povedal že pôjde.
opýtam sa, tento výhľad (ono nie je to moc dobre vidieť, starší mobil) tam vzadu mohlo byť vidieť záhorie, ako sú riadítka?
akcia parádna pohodová zašlapal som si dobre, nové brzdy sú parádne zabehnuté... občerstvovačka super, aj vínko som okoštoval...
PS: mal by som ale takú malú poznámočku, hlavne k mužským účastníkom, ktorí išli v páre a pod. naučte svoje polovičky, prípadne deti radiť prevody, hlavne pod záťažou a v kopci... tie prehadzovačky pod plnou záťažkou fakt plakali, strielali, niekde som dokonca po preradení počul kovový cinkot, ako niečo odletelo a tancovalo po kameňoch...
a k tomu, že či sa to dá ísť Gravelom... no dať by sa to asi dalo, všetko sa dá, keď sa chce, ale načo trápiť seba a určite aj bajk... niektoré tie zjazdy, na blate a hlavne šutroch s tenkou gumou, neviem, neviem radšej asi nie...
Išiel som krátku, lebo poobede som mal ešte povinnosti, no tombolu som stihol, ale nič som nevyhral
Skoro som zabudol. Tie pichacky boli veľmi fasa, aj keď škoda, že si to nemohol každý orazit sam.
Jezkoveoci a nehovoril som ze nikomu neprezradime ze mi neradilo?