Nakoniec som nešiel na anakondu, ale šiel som pozrieť tie rsky spen čo bolo nedávno a som celkom sklamaný. Na 4 a 5 už sú popilene stromy a konáre, 3 je celkom fajn, 1 a 2 som nebol a tak neviem či sa tam oplatí vlastne ist. Pripadá mi to ako naschvál alebo dohodnuté, že po pretekoch hneď trate znicit.
ja som sa chcel z RS3 vratit hore cez indočinu ale tam je druha Tunguska
to bajkovanie popod strecno sa nejako rozbehlo, v sobotu smerom zo ziliny bikepackova tetuska v slamenaku nabalena ako keby zila na ceste zopa rokov. v smere od vrutok dvaja nalahko bikepackeri na cestakoch, miestami sli vedla seba co uz bolo aj na mna dost nepochopitelne (typek suvereno bez prilby) ono sa neda na tom mieste fakt dat zakaz?
Ako je to zákazom v Kúrskej doline? Včera som tam bol po tretí krát, ale zákaz pri vstupe do doliny som si všimol až včera. Tiež hore pri rampe je na strome napísané Zákaz vstupu/Prebieha ťažba dreva. Boli tam aj naložené dva kamióny dreva, pri nich nejaký 3 páni. Slušne sme sa pozdravili, ale keď som prešiel kúsok vyššie, počul som ako sa rozprávajú, že tam nemám čo robiť, že tam je zákaz, kvôli ťažbe.
Ako je to teda s tým zákazom v praxi, lebo nikdy som tam žiadneho bikera nestretol.
však si sa ich mohol opýtať...ten pozemok je síce súkromný, ale zákaz vstupu tam nemá čo robiť...však tam ide turistická značka a zhora to isto nemajú označené...
? ja som tam včera prišiel podľa mapy ako na hotovú vec a pozerám že to čo je. ?. Je tam taký drevený rebrík. Dal by sa tam vyniesť bicykel, ale keď som videl v akom stave je tá drevená podlaha tak som šiel naokolo radšej. Inak dosť škoda toho mostíku. Ja ozaj neznášam chodiť po cestách kde jazdia autá.
Heh...veď som na to pozeral, že by som to aj dal, ale neviem ako je riešená mostovka na tejto lávke. Keby som vedel, kde sú pod tými doskami oceľové priečniky, tak idem do toho Ako je napríklad pod straníkom taký oceľový mostík..tiež krásna vec a tiež dosky celkom na hranici životnosti Inak ale tak ľahký zas nie som...na cyklistu skôr ťažšia váha .....A neviete či sa s touto lávkou ide niečo robiť? Si to vezmite..Luxusná spojnica medzi Hlbokým,Hričovom a Kotešovou..a netreba toľko cez hlavný ťah pomedzi autá kľučkovať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som sa chcel z RS3 vratit hore cez indočinu ale tam je druha Tunguska
Zaujímavá alternatíva, vôbec som o nej nevedel...
Ako je to zákazom v Kúrskej doline? Včera som tam bol po tretí krát, ale zákaz pri vstupe do doliny som si všimol až včera. Tiež hore pri rampe je na strome napísané Zákaz vstupu/Prebieha ťažba dreva. Boli tam aj naložené dva kamióny dreva, pri nich nejaký 3 páni. Slušne sme sa pozdravili, ale keď som prešiel kúsok vyššie, počul som ako sa rozprávajú, že tam nemám čo robiť, že tam je zákaz, kvôli ťažbe.
Ako je to teda s tým zákazom v praxi, lebo nikdy som tam žiadneho bikera nestretol.
Ďakujem za info
preto tomu zrusili schody ...
mam pocit, ze je to tu :