Ja mam 10sp radenie tiagra,8sp kazetu a 7sp prehadzovacku.Vpredu 3 pilu,ale pouzivam len 2. A funguje to,neviem ako,ale funguje Akurat posledne 2 kliky idu samozrejme naprazdno. Buduci tyzden ocakavam balik,tak vymenim komplet cely pohon na 2x10sp.
RANDAL podla mna ti sucasna 10 speed tiagra/grx prehadzovacka nebude fungovat s tymi pakami co mas teraz, nevidim presne aky mas model ale myslim ze vsetky s vonkajsim vedenim bowdenu mali este stary cable pull
Doteraz som tam mal kompaktné prevodníky a nebolo to ono, v kombinácii z kazetou 11-28
Tá 50 ka moc ťažká a zbytočne myslím že toto bude to pravé orechové.
Tiež som po prvých km kupoval 46z prevodník, lebo sa na tom nedalo jazdiť a na najväčšom prevodníku som využival len hornú polovicu kazety. Teraz na 46z využijem väčšinou stred kazety a pri dobrých podmienkach aj 11z či 12z pastorok. Pri bežných rýchlostiach 30-40km/h ideálne, do 50km/h bez problémov. 60-70km/h idem len z veľkých kopcov
Tiez mam problem ze mi sucha retaz o presmyk. Najhorsie je ze na najcastejsom prevode. Vpredu 48 vzadu asi 13. Ked dam vzadu viac alebo menej tak to nie je tak pocut. Mimo zaberu tiez nepocut v servise. Presmyk ma 2 polohy. Viem o tom. Skusal som oboje.
Presmyk 105, kluky FSA.
Len chcem ist rychlejsie ale teda u mna je to na cestaku samozrejme
A k comu je to ako dobre sa v teme cyklokros/gravel hrdit tym ze mas vacsiu pilu, ale na cestaku? To aj gravelisti maju ako teraz pisat do galerie nasich cestakov, ze jazdia kazety 11-36....no ale na graveli?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://s3.amazonaws.com/jwhance/bikes/Deore-XT.jpg
Preco si neubral radsej 4z z maleho?
Tá 50 ka moc ťažká a zbytočne myslím že toto bude to pravé orechové.
Preco si neubral radsej 4z z maleho?
46x11 vytocis zarucene cez 50km/h. Na gravele teraz vozim 46x14🙂 Z 34z na tych klukach uberies 4 zuby asi iba ovalnym prevodnikom Absolute Black.
To mas dobre, ze ti staci vacsia pila a si rychlejsi ?
len sa teraz tazsie chodia kopce na 36x28
Presmyk 105, kluky FSA.
A k comu je to ako dobre sa v teme cyklokros/gravel hrdit tym ze mas vacsiu pilu, ale na cestaku? To aj gravelisti maju ako teraz pisat do galerie nasich cestakov, ze jazdia kazety 11-36....no ale na graveli?