nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Mínusový bod pre kotúče #alaphillipe
Na druhu stranu by som chcel vidiet ako by im v tom lejaku brzdili rafkove brzdy na tych karbonovych kolesach.
Ten prvý mu práveže brzdil až príliš a nechcel pustiť ?
Ineos to dnes asi aj zabali
George Bennett 58kg, Nairo Quintana 59kg, Dayer Quintana 58kg, Emanuel Buchmann 59kg , Miguel Ángel López 59kg, Jan Polanc 59kg Adam Yates 58kg, Guy Niv 58kg, Esteban Chaves 54kg, Guillaume Martin 55kg, Sergio Higuita 54kg, Bryan Coquard 58kg
David Gaudu 53kg 1,73m presne ako som mal ja, lenze ja som nizsi, takze je vacsi chrt ako ja.
Domenico Pozzovivo 53kg 1,65m
Kenny Elissonde 52kg 1,69m
Maximilian Walscheid 92kg 1,99m, to je riadny slon
Ty si ešte asi nejazdil vo francúzskych Alpách za dažďa, že? Garantujem ti že rafkove brzdy + karbón nebrzdia vôbec
Vuk George Bennett by ti teraz vedel povedat ako sa mu pacia tie rafkove brzdy na mokrych cestach ?
Nizzolo, Kristoff alebo Ewan?
Ale vsetci to samozrejme prajeme Petrovi 😀
Do zeleného ide asi aj tak, nie? Kristoff žltý a Pedersen bude biely alebo dúhový. Bennet ak Bol by mali mat menej bodov.
V pelotóne žien by som skôr tipovala, že je to otázkou oveľa nižšieho rozpočtu ako preferencie.
Zaujímavý článok o skutočných dôvodoch pre Jumbo jazdí Bianchi na ráfkových brzdách.
https://cyclingtips.com/2020/08/whats-up-with-jumbo-vismas-all-black-bianchis-its-all-about-the-grams/
"Some have speculated that Jumbo-Visma riders have been on rim brakes because they prefer them over disc brakes. However, the team has confirmed that many of the equipment decisions – including the one surrounding the brakes – have been motivated solely by weight. The team will be on Cervelo next year, however, and given the substantially lighter weights of those bikes across the board, it seems like a safe bet that the team will switch to disc for 2021."