Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -21% Jagwire BOT112BJ Mosadz 4,5 mm koncovka radiaceho bowdenu utesnená, 1 ks
0,77 €
-21%
MOC 0,99 €
Výpredaj savings BBB BCB 66 ShiftEnd koncovky na bowden, 4,5 mm
0,94 €
savings
MOC 1,39 €
savings BBB BCB-151 koncovka radiaceho bowdenu, hliník, čierna
0,87 €
savings
MOC 1,29 €
Pekna praca. Vedel by si aj brzdove paky? Mam magury a som s ich vykonom super spokojny. Len ta paka mi moc nesedi na prstoch....
Shimano?! Nikdy viac. Mal som niekolko druhov shimana a uz ich nechceeem. Paka sice fajn, ale inak nic viac dobre na nich neni. Sorry osobny nazor
.... To by som mohol skusit aj paky na Shimano spravit... Dalsi chrobak v hlave.
Tiez je to otazka ceny...
.... To by som mohol skusit aj paky na Shimano spravit... Dalsi chrobak v hlave.
Tiez je to otazka ceny...
S radostou poslem fotky. Mozno v zime aj samotnu paku
Teraz mas moju pozornost
Teraz mi doplo. Nemas na mysli nahodou vymenit shimano prasa za maguru. Alebo ano? Ja chcem len packu a nie cele telo paky zo shimana
https://forums.mtbr.com/attachments/specialized/1213674d1535290537-enduro-29-saint-mt7-combo-screenshot_20180826-190018.jpg
Preberalo sa to velakrat aj tu na fore, skus pohladat. Za mna je to top kombinacia. Ja to robim hlavne teda koli ergonomii ale aj koli narastu brzdoveho vykonu. Kobinovatelne je to preto lebo aj magura aj shimano pouziva mineralny olej.