Mám otázku
Existuje asfaltová cesta zo Štiavnika cez Buntovú dolinu na Kasárne pre cesťák ?
Alebo existuje nejaká asfaltka na Kasárne okrem cesty Bytča - Makov?
Mám otázku
Existuje asfaltová cesta zo Štiavnika cez Buntovú dolinu na Kasárne pre cesťák ?
neviem, ci je to cez buntovu dolinu, ale je tam cca 2-3 roky asfaltka az hore, takze tlacit na cestaku by si musel max 50 metrov a aj to dole kopcom ...
ja ho mám radšej smerom hore, lebo je to jeden z mála trailov, ktorý má zmysel ísť do kopca a ktorý sa aj celý dá vyšľapať. teda nie že by som ho celý dával, je tam asi 10 miest ktoré neprejdem, ale sú krátke a z dôvodu, že to technicky nezvládam, sklon je ale všade v pohode. nesmiem byť ale rozbitý, inak je to fakt trápenie
min. rok som to išiel s jedným kolegom tutok a ten dokonca dával dokopca o dosť viac ako dolu
naposledy som ho išiel hore v nedeľu, potme, po daždi, tak mám v čerstvej pamäti
Ok tak Žilina nie jeďaleko, ak by chcel niekto iný z okolia? kvakob vieš mi poslať gps tých trailov? Alebo nejaký popis ako to dobre nakombinovať? Lebo bol som tam asi pred 3 rokmi, takže si to vôbec nepamätám
Ok tak Žilina nie jeďaleko, ak by chcel niekto iný z okolia? kvakob vieš mi poslať gps tých trailov? Alebo nejaký popis ako to dobre nakombinovať? Lebo bol som tam asi pred 3 rokmi, takže si to vôbec nepamätám
zajtra ideme podla vsetkeho Panosinu, Lipovec a Vinicko, keby sa ti hodilo, kludne sa pridaj
MageZ dik za pozvanie, Klačianskú Maguru a okolie som šiel v lete. Parťák sa mi tiež neozval, tak sa asi len povozím doma Ale pekné od teba, ak budeš chcieť niekedy prísť pojazdiť Vtáčnik, Sekaniny, prípadne niečo v okolí tak sa ozvi, môžem spraviť sprievodcu ale až začiatkom októbra, samozrejme podľa počasia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dá ale od Polomu to moc zábavné nieje
neviem, ci je to cez buntovu dolinu, ale je tam cca 2-3 roky asfaltka az hore, takze tlacit na cestaku by si musel max 50 metrov a aj to dole kopcom ...
Da sa to. Zdola ak nie si makac, tak budes casto tlacit a nechapat, co na tom kto vidi. Zhora je to krasny, narocny trail.
min. rok som to išiel s jedným kolegom tutok a ten dokonca dával dokopca o dosť viac ako dolu
naposledy som ho išiel hore v nedeľu, potme, po daždi, tak mám v čerstvej pamäti
zajtra ideme podla vsetkeho Panosinu, Lipovec a Vinicko, keby sa ti hodilo, kludne sa pridaj
https://www.trailforks.com/trails/panosina-hrebe/
https://www.trailforks.com/trails/lipovec/
https://www.trailforks.com/trails/vinicko/