Včera mi prišlo toto svetlo a hneď som ho aj otestoval na nočnom preteku Fun bike int Night riders. Ma to 4 režimy svietenia (ak rátam aj boost) a na druhom móde som pre mňa úplne neznámy trail odjazdil s prehľadom. Trať som mojim amatérskym tempom prešiel za necelú hodinu a ubralo 10 percent baterky.
Aaa, novinka .. ok, budem na to mysliet nabuduce, zatial mam este zasobu
Inak este k tej vlozke .. da sa, odizoluje sedlo, ale neni nejak moc sava, na nejake velmi dlhe vyjazdy uz velmi nie je, v porovnani s tymi lepsimi (co mam). Musim este sa poobzerat po specialized.
Ale skor ma trapi , ze ked som chcel kupit novsie volne kratasy, tak endura sa nedali .. stary model v pohode, novy siju na ludi, co maju velke brucho a palicky miesto noh. Mko bolo ok, ale neprevliekol som nohy skrz (no prevliekol,ale to sa nedalo v tom ani sadnut). Lko boli nohy ok, ale pas siroky jak velryba Inak ale endura veci su super, co sa vydrze tyka. Jeden z mala veci, kde sa mi neparali nitky. Uvidime, ci v tom nebudu nasledovat "moderne" trendy
Trochu si tu priživím polievočku - neskĺzavajú vám tie gate pri jazde? Mám Endura Singletrack a ešte Overland, ale oboje sa mi pri šlapaní hore kopcom zošmyknú na pol rite. Pritom su mi celkom tesné, neviem čo s tým. Jaydím preto radšej cestné bibsy.
Trochu si tu priživím polievočku - neskĺzavajú vám tie gate pri jazde? Mám Endura Singletrack a ešte Overland, ale oboje sa mi pri šlapaní hore kopcom zošmyknú na pol rite. Pritom su mi celkom tesné, neviem čo s tým. Jaydím preto radšej cestné bibsy.
nie tento problem nemam. Jazdy mam vacsinou po lese v Malych Karpatoch cca 50-70km.
Mam Endura Singletrack II aj s touto vlozkou a nesklzavaju sa, ale myslim ze vdaka tej vlozke, teda drzia na nej tym ich clickfast systemom. Bez toho by sa asi sklzavali. Mam XL na pase OK, ale na stehna mam permanentne otvorene vetranie (aj v zime) inak by boli natesno. Inak su super.
ja mam Šortky Force Storm, sortky su super, aj pre pupkatych aj pre chudych.. mozno nie zrovna pre extremne velke stehna.
ale ta vnutorna vlozka je pekna tragedia. vlozka je mozno dobra, problem je, ze na nej nesedim, lebo ju nemam na sedacich kostiach, ale sa derie niekam na chrbat. nepomoze ani zastavit a upravit.
Ja som cital aj pozitivne aj negativne nazory. Zatial neviem ku ktorym sa priklonit. Cakam na dobru akciu, nech si ich mozem sam vyskusat. Zatial su v cenovej relacii, ktoru nie som ochotny dat. Kazdopadne je dobre, ze sa pracuje aj na alternativach k sucasnym rieseniam.
milos21 Kedysi boli ramy bicyklov len z ocele a hlinika, a potom prisiel karbon. Znamena to, ze aj on je mackopes?
Ale karbón je aspoň ľahší, pevnejší a pružnejší ako oceľ a hliník. Táto duša neprináša zlepšenie oproti bezdušiam a oproti dušiam je to podľa recenzií diskutabilné...
Mne sa vidi Tubolito ako cistejsie a lahsie riesenie v porovnani s bezdusakmi. Hlavne netreba liat mlieko.
Otazna je spolahlivost, ktoru mu mnohi vycitaju. Moze to vsak byt aj nesetrnym zaobchadzanim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aaa, novinka .. ok, budem na to mysliet nabuduce, zatial mam este zasobu
Inak este k tej vlozke .. da sa, odizoluje sedlo, ale neni nejak moc sava, na nejake velmi dlhe vyjazdy uz velmi nie je, v porovnani s tymi lepsimi (co mam). Musim este sa poobzerat po specialized.
Ale skor ma trapi , ze ked som chcel kupit novsie volne kratasy, tak endura sa nedali .. stary model v pohode, novy siju na ludi, co maju velke brucho a palicky miesto noh. Mko bolo ok, ale neprevliekol som nohy skrz (no prevliekol,ale to sa nedalo v tom ani sadnut). Lko boli nohy ok, ale pas siroky jak velryba
https://www.endurashop.sk/home/721-kratasy-singletrack-lite-ss20.html
Ale zase ja mam brucho a palicky urcite nie, takze sa pohybujem v XL sferach
nie tento problem nemam. Jazdy mam vacsinou po lese v Malych Karpatoch cca 50-70km.
ale ta vnutorna vlozka je pekna tragedia. vlozka je mozno dobra, problem je, ze na nej nesedim, lebo ju nemam na sedacich kostiach, ale sa derie niekam na chrbat. nepomoze ani zastavit a upravit.
Vyhra na fb stranke fb/Traildeer.
Kamoš ju dával na výjazde a pokiaľ viem, tak ju po 2 mesiacoch ešte stále má
Ale karbón je aspoň ľahší, pevnejší a pružnejší ako oceľ a hliník. Táto duša neprináša zlepšenie oproti bezdušiam a oproti dušiam je to podľa recenzií diskutabilné...
Otazna je spolahlivost, ktoru mu mnohi vycitaju. Moze to vsak byt aj nesetrnym zaobchadzanim.