nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Ano je to rozdiel, lebo zlty dres, hoc len na den je pre frantikov velka vec, kdezto Petrove zelene dresy ich az tak netankuju. Ani keby ich bolo 25. Len predpokladam, ze asi nie je cela rozhodcovska komisia z francuzov. Z radov byvalych cyklistickych elit sa ocividne najdu ***** aj medzi slovakmi a cechmi. Bora na to kasle, takze pochybujem o nejakom odvolani. A Sagan tiez nikoho netituluje a nevyplakava vo vsetkych moznych mediach ako to robi 'gentleman' Van Aert. Mna na tom stve, ze rozhodcovia aj teraz aj minule rozhodli behom par minut na zaklade minima materialu. V dobe, ked mas k dispozicii stovky videozaznamov a moznosti ich analyzovat.
Prave ste to v spravach poculi priamo od PS,ze ziadny mobil nevidel.
Preco Bora nebojuje za svojho jazdca, ci je v prave alebo nie, to nechapem. Tak ako pred troma rokmi, aj teraz vychadzaju nove skutočnosti na povrch. O co ide Bore? Sanca na zlty je, ale aka velka? Nakoniec ani zeleny nebudu mat? Toto je co za profi sport, kde nechce tim vyhrat?
Zlty dres na dva tri dni neni pre nich velká vec. Velká vec pre nich je 7 bodkovaných dresov v Paríži. Prvoradá v poslednej dobe je bezpečnosť dojazdov v špurtoch držaním priamej línie. Majú riešiť Aerta nie Sagana. Nebezpečnosť špurtu porušením tohto pravidla spôsobil belgičan. A v podstate k oprave opäť nesprávneho rozhodnutia jury môže dôjsť aj po tour podobne ako pred troma rokmi. Základ je dokončiť tohtoročnú najhoršie na druhom mieste v suťaži o zelený dres so stratou maximálne 42 bodov na prvého. Po pripočítaní včera odrátaných 43 bodov naspäť, získa Sagan ôsme víťazstvo vo svojej súťaži.
Také pohyby ako spravil Sagan vídame pri špurtoch bežne a neni to nič ojedinelé.
Zastávam názor že S. si bránil svoju lajnu a v špurte vybočoval práve V.A.
Odborníci sú na S. strane rozhodcovia sa unáhlili pri rozhodovaní podľa mňa.
Bohužiaľ S. to kontakt s Bennetom nevráti a pri B. forme je boj o zelený asi rozhodnutý. Nezabúdajme však na to že sa ešte môže čokoľvek prihodiť napr. diskvalifikácia kvôli korone hrozí Ineosu aj Scottu.
Dnes uvidime ako na tom realne je
A cely bol zeleny😂
O ten cas vitaza by sa mohol postarat Buchmann. Proste v nejakej etape ist na doraz - aj tak mu uz o celkove umiestnenie prilis ist nemoze. Ale zas nie az tak, aby s tym mal aj Peto problem
Inak rozmyslal som, ze preco to vcera Sagan tak silil s pelotonom? Kedze vedel ze moc bodov neuchmatne, neoplatilo sa mu skor setrit? Vsak uz pred poslednym kopcom vedel, ze tie uniky to dotiahnu, nie?
Alebo by mohla Bora ešte skúsiť taktiku FC Klaksvik..