zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
ta zlta paska je lacna a aj tak funguje, ved preco neusetrit par e po tom ako som dal par 1000e za bike
takze ano - preco neusetrit? hlavne ked poskodis pasku pri vyzuvani plasta a lepis ju tam 2x rocne.
16e za 10 metrov pasky dt swiss mi nepride ako horibilna suma, to je akurat na 4 kolesa https://www.bike24.com/p2132641.html
Aj keď človek vytláča bubliny tak koľkokrát sa neprilepí k ráfiku a nacucne tú bublinu späť. A to nehovorím ako je tuhá...natiahnúť 40mm pásku na 35mm profil bol pôrod a prsty som si necítil dva dni.
No je pravda že ide naťahovať s tuha a na určitom rafiku treba pritlačať aj s prstom alebo handrou:)
Niektorú ked som chcel po 1roku odlepiť tak držala perfektne a niekde išla ako po masle..
Nieco podobne ako tu tvoju gorila tape som kupil v OBI za 6 eur.. Úžasne jednoducha robota s nou, som sa citil jak sikovny majster sveta v robení bezdusakov. Dal som dve vrstvy. A najlepsie na tom, ze vyzera to, ze to funguje. Kašlem na ine pasky. Táto "Macgyverovska" páska bude asi najlepsia pre moj 19mm rafik.
Takže moja otázky sú:
1. Musím lepiť na tento ráfik pásku? Lebo čo som pozeral, tak nemá žiadne diery.
2. Musím meniť ventilky za iné?
3. Koľko tmelu mám dať asi do jedného kolesa? Plánujem dávať Stan's Race.
4. Aké približne tlaky používať? Mám okolo 80kg. Môžem ísť aj pod minimum napísané na plášti?
5. Mám ten defekt radšej najprv opraviť. Nebude to asi nič veľké, alebo to nechám už na tmel?
Ďakujem za rady, fakt sa v tom nevyznám a nechcem niečo pokašlať.