nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
😒
ale bernal bol dost zlomeny na konci, nevyzera to s nim ze by mal vyhrat
Myslim, ze etapa s takymito parametrami tam nie. Kopce su, aj tazke, ale zvycajne aj plno roviny, kde sa nepreteka a vela kilometrov. Cize tie limity budu pohodove, ako dnes - 49minut. Dufam, ze ma niekto vyvedie z omylu.
A hlavne v tejto korona sezone zrejme nie je u pretekárov na celkové poradie dostatočná kondícia na to, aby urobili takéto horské etapy nedokončiteľné /rýchle/ v časovom limite pre špurtérov.
Aert nech sa najprv naučí bicyklovať. Rovno.
Horner to videl ako ja
https://sport.pravda.sk/cyklistika/clanok/562465-legenda-vysvetluje-preco-sagan-nemohol-pri-bariere-brzdit/
princip rovny a rovnejsi plati stale
Mozno 17. kralovska etapa s dvomi HC alebo 18. s HC, 1, 1, 2, 3 kopcami. Tam by limit.mohol chytit
Edit: tak sa pozna fanusik cyklistiky od len fanusika PS
Limit patrí k cyklistike, odohráva sa na trati..
Či už v prípade časového limitu ako aj "nebezpečných" manévrov pri špurte.
Benetovi bude chutiť zelený dres keď vyhrá iba kôli tomu že Sagana o body obrali "rozhodcovia" ???
Pred tromi rokmi detto.
Edit: tak sa pozna fanusik cyklistiky od len fanusika PS
Sú to zmiešané pocity, ale rozhodcovia nedali inú možnosť - ak by Peter takto vyhral tričko, tak by to bolo zadosťučinenie a tešil by som sa
Všetci vedia že Matthews v 2017 vyhral zelený len vďaka Saganovmu vyradeniu. A netešil sa snáď zo zeleného dresu? Po poslednej etape sa vyjadril že to je jeho najväčší úspech kariéry.