Takze,moj to je cislo 1.to bolo strasne..
Robila som v jednom obchode s francuzkou kozmetikou v Poluse a tam sa robili vseliake akcie.Jedna z nich bola,ze nase slavne moderatorky predvadzali svadobne saty...
Jedna z nich bola Jana Hospodarova...Mali sme v predajni neake 2 tetusky,kolegyna im blokovala tovar a ja som im to mala zabalit...A rovno pred vykladom stala Hospodarova,obratila sa na nu kamera a to sta mali vidiet,ako sa zacala predvadzat,tak mi stupol adrenalin,ze hovorim kolegyni,ako mi lezie na nervy,takto sa umelo predvadzat a ako ju nemusim...a pekne nahlas
V tom kamera vypla,Hospodarova strcila hlavu do nasej predajne a hovori tetuske ktora stala pri pokladni"mami,pockam ta vonku"
Ja som skoro zomrela,keby som mala mysaciu dieru,tak tam skocim..
TRAPAS
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
To ťa ani nepoľutoval a nepofúkal
Ide zajko do obchodu a pyta si pani predavacky mrkvicku. Ona vravi: "nemame toto je drogeria"
Pride druhy krat a zajko si znova pyta mrkvicku. "nemame toto je drogeria. AK si prides este raz sem pytat mrkvu zavesim ta na klinec !"
Zajkovi to neda a pyta treti krat mrkvicku. A tak ho predavacka zavesila na klinec. Vedla neho visi obraz z Meciarom a zajko sa ho pyta: Aj ty si bol pytat mrkvicku ? "
Ten koniec viem inac : Mate klinec ? Nie tu je drogeria. Tak mi dajte mrkvičku.
Tak Ti to moze byt jedno,ci sa pred nim rozplestis..
A vyhnes sa mozno inemu trapasu...
Ja rada podpi*****
Slecna sa mu chcela odvdacit a tak jej on navrhol,ze sa mozu stretnut na kave..
Tak sa stretli..ale zostal v soku,ked mu prisiel podakovat spolu s nou aj jej frajer...
Rychlo ju vlial do seba,povedal jej,naco prisiel,ze si to predstavoval inak,ona zostala kukat ako sprosta a zostala pre neho pi....
Hovorim,HNUP...
Mne si pripomenul,ze na hodine ekonomie,sme mali ucitelku a prezyvali sme ju smoulinka..pisali sme pisomku a mala som tahak,ktory som si stale presuvala pre mna vzdy na bezpecnejsie miesto...a nakoniec som si ho hodila pod pisomku...vsetko islo hladko az kym spoluziacka za mnou sa neopytala ucitelky,aka bola druha otazka..
Ona uz hlucha,prisla az ku mne,ja som sedela v prvej lavici,este sa jej opytala,co sa pytala a kedze sama uz zabudla,co tu druhu otazku dala,chytila mi pisomku a chcela jej to povedat.Lenze ja pod nou ten tahak,nechcela som ten papier pustit..
Ona ho tahala k sebe,ja zas k sebe,uz som na nom pomaly lezala,az jej to bolo divne,tak mi ho vytrhla z ruky a bol pruser..Ale to si mal vidiet,ten jej vitazoslavny usmev
Kúpil som nové SPD pedále /dovtedy som mal klasické/, nahodil na kľuky,nastavil najnižšiu vysúvaciu vôlu, opretý o stenu som poriadne natrénoval vyklopnutie z pedálu..a vyrazím..prešiel som asi 10m k prechodu pre chodcov,kde bolo aj dosť ľudí..avšak išlo auto..tak zastavím..ľavá noha drží,pravá noha drží a už len sledujem,ako sa mi všetci na prechode nakláňajú na jednu stranu..no pád ako hrom,ani riaditok som sa nepustil
v prvej lavici sedavaju vzdy biflosi, fuuuuuj !!!
Inak mohla si sa rýchlo vynájsť a povedať učitelke že jej tú otázku prečítaš ty. Také ľahké...
m4rtInk4:cauko,napis daco
BobiQ:pic....
Bobiq:
m4rtInk4:Jeeej kujeeem,ukazujem ockovy ako funguje ICQ
Bobiq: Vážne???
m4rtInk4:Uhmmm idem...
Alebo ešte na tomto som sa veľmi pobavil
a:ja som zrelá žena,ty si zrelý muž,čo s tým urobíme?
b:neviem
b:dáme CS?
Proste maniak
v prvej lavici sedavaju vzdy biflosi, fuuuuuj !!!
Inak mohla si sa rýchlo vynájsť a povedať učitelke že jej tú otázku prečítaš ty. Také ľahké...
V prvej lavici sa najlepsie opisuje..preto mi hrozila dokonca z matiky jednotka..
Neboj,velice nahlas som jej zacala tu otazku citat,no smoulinke to nestacilo...
no ja som vcera pre istotu zabudol prisrobovat brzdy k pivotom
marecej (21:38:48 13/08/2008)
frajer
GaryFisher (21:38:58 13/08/2008)
cize som pred domom zabrzdil a brzdy mi vyleteli do vypletu
marecej (21:39:06 13/08/2008)
juchachaaa
takže vtedy som vyzeral takto :
ako tu uz bolo spominane SPD, tak ja som sa v Topolcanoch vysypal na semafore, nabehla cervena, auta zastavovali a ja tiez, a potom uz len pevne drziac riaditka som padol na lavu stranu a ked som sa zdvihol a presiel na chodnik, zacal som nadavat na pedale a tak, hrozne som sa vtedy hanbil, plne prechody a chodniky ludi samozrejme,...
išiel som si iba tak po ulici a zarzu vidim oproti mne nejakeho chalana (nevidel som ho ostro) ako kýva. myslel som že je to moj spolužiak nejaky kedže som ho tak dobre nevidel tak som odkýval... ked som bol bližšie pri nom tak som pochopil že je to nejaky neznamy človek ktory kyval na svoju priatelku ktora kračala zamnou