nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
https://www.climbbybike.com/climb/Monte-Zoncolan/36
K tým tepom už len toľko...fakt odporúčam nejaký týždeň v Alpách, ubytovat sa niekde v 1500mnm a Kazdy deň jazdiť...a potom sa môžeme ďalej pobaviť aké hodnoty to komu ukazuje a či v tak dlhom kopci ako išli včera bola greipelova kadencia s hodnotou 60 ok
Samko má po Kwiatkovi na dojazd 40min.
K tým tepom už len toľko...fakt odporúčam nejaký týždeň v Alpách, ubytovat sa niekde v 1500mnm a Kazdy deň jazdiť...a potom sa môžeme ďalej pobaviť aké hodnoty to komu ukazuje a či v tak dlhom kopci ako išli včera bola greipelova kadencia s hodnotou 60 ok
Tak ta kadencia zodpoveda pri rychlosti, ktorou isiel to stupanie prevodu 39/25 +-. To mal zrejme najlahsi prevod.
Je to trápenie v Z2, Z3 podľa pulzov a v Z3 podľa výkonu.
skor mi to pride s prstom v nose, pohodicka vejlet
Dneska hodil uterák. Pritom mal skoro rovnakú "pohodičku vejlet" ako včera.
Nadmorská výška 700 metrov, ešte raz Greipel predvčerom
https://www.cyclingweekly.com/news/racing/tour-de-france/andre-greipel-abandons-tour-de-france-2020-468834
O včerajšej náročnosti Greiplovej jazdy som písal opak ako hovoríš. Napísal som, že to bolo trápenie pri pulzoch 138, v Z2, Z3 podľa pulzov. Ze šli včerajší posledný kopec špurtéri v pohode napísal blackseal
Samko má po Kwiatkovi na dojazd 40min.
veru, aj ja som stale cakal, co idu dnes vymysliet, ale asi ich povypinalo, ked jumbo tahal na zaciatku tempo a uz na to nemali nohy ani hlavy.
Tak. Len 143. Väčší pulz v únave po takmer troch týždňoch pretekania už nevytočil. Pritom maximálku má okolo 180 /v špurte pri víťaznej etape na TDF mal max. pulz 182/. Pri poslednej víťaznej etape na TDF v Paríži mal formu. Na konci špurtu na Champs Elisé mal vtedy pulz len 168 a priemerný v etape 96.
no...tak to asi az taka pohodickja nebola
Tak. Jedno jest - rovnako dlho trvajuci výkon 35 minut, rovnake pulzy 137 - 138 ale podstatne rozdielna hodnota výkonu 288 a 324 W v neprospech väčšej nadmorskej vysky. Takze nizsie pulzy 137 - 138 neboli sposobene vacsou nadmorskou vyskou ako tu tvrdi matt ale prave opacne. Nizsie pulzy alebo vacsi vykon je v mensej nadmorskej vyske. Neni podstatne kolko sa nastupalo metrov ale to ci vykony trvali rovnako dlho ci boli v kopci priblizne s rovnakym sklonom. Ine by bolo porovnavanie ak by bol jeden 35 minutovy vykon v 8 % kopci a druhy na rovine. Neporovnavame pocet nastupanych metrov ale narocnost dvoch rozdielnych prostredi /jedno prostredie s priemernou nadmorskou vyskou 700 m a druhe 1900 m/ na organizmus cyklistu. Napr. vcerajsie prostredie už bolo velmi narocne pre boru. Po takmer troch tyzdnoch nahanania zisku etapy, zeleneho dresu pre Sagana, po oslave Kamnovho etapoveho vitazstva, ... Pripada mi ze Denk je tam len do poctu. Placa nezmysly /Aert ide na zelenh dres, .../ a pretekari idu svoje. Neviem ci vysledky ineos na tohtorlcnej tour nemaju suvis aj s nepritomnostou Portala.