ako co sa tyka kvality znamena co, ide o to akymi komponentami ten ram ovesas. Si povedal, ze taka merida nic nevydrzala lebo kazeta a retaz. Pri tom to nijak nesuvisi s tou meridou.
Tie komponentu su skoro vzdy od tych istych vyrobcov a pouzivaju ich vsetky znacky. Triban ma kvalitnejsie komponenty pri rovnakej cenovke, nenajdes lepsiu cenu, ak pozries co stoja tie komponenty separatne tak ten ram stoji 0. Ten ram ma povedzme menej vyladenu geometriu a je tazsi (teda v pripade ze nema ocelovu vidlu jak ten specialized). Takze mozme povedat, ze Specialized ma kvalitnejsi ram maybe, ale pri tej istej cenovke by som si fakt nebol isty. Musia platit dealerom, pro tymom, marketing atd. Triban nerobi nic z toho lebo je to decathlon.
Planujem na gravel druhý set kolies na cestu, ale v predu mám vidlu s TA 15*100 vzadu TA 12*142, čo ma obmedzuje viacmenej na MTB kolesá, keďže väčšina cestných kolies pouziva osky 12*100. Nejaké tipy na kolesá, prípadne či sa to dá vyriešiť nejakým adaptérom?
Má zmysel kúpiť špeciálnu sedlovku na zvýšenie komfortu? Rozmýšľam nad Canyon VCLS 2.0 alebo Syntace P6 hiflex. Obe tak okolo dvoch stoviek.
Jazdím viac po ceste, ale každé zvýšenie pohodlia sa mi pozitívne prejaví na rýchlosti na dlhších výjazdoch.
VCLS 2.0 určite funguje, pre mňa dokonca až moc, tak som ju vymenil za normálnu (ale mám 82kg a bola vysunutá skoro na max.). Neskôr som ju vozil na hliníkovom graveli, kde bola viac zasunutá v ráme a bolo to super. Len ju treba pravidelne čistiť, lebo ak sa medzi tie dva listy dostane bordel, začne to po čase vŕzgať.
Zlomit sa ti moze aj "znackova" . Sedlovku z Ali (BXT) jazdim uz cca 2 roky, zatial bez problemov. Hmotnost sa mi hybala 70-78kg, plus sem-tam mam batoh s extra kilami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.decathlon.sk/bicykel-triban-rc500-flatbar-id_8548314.html
ako co sa tyka kvality znamena co, ide o to akymi komponentami ten ram ovesas. Si povedal, ze taka merida nic nevydrzala lebo kazeta a retaz. Pri tom to nijak nesuvisi s tou meridou.
Tie komponentu su skoro vzdy od tych istych vyrobcov a pouzivaju ich vsetky znacky. Triban ma kvalitnejsie komponenty pri rovnakej cenovke, nenajdes lepsiu cenu, ak pozries co stoja tie komponenty separatne tak ten ram stoji 0. Ten ram ma povedzme menej vyladenu geometriu a je tazsi (teda v pripade ze nema ocelovu vidlu jak ten specialized). Takze mozme povedat, ze Specialized ma kvalitnejsi ram maybe, ale pri tej istej cenovke by som si fakt nebol isty. Musia platit dealerom, pro tymom, marketing atd. Triban nerobi nic z toho lebo je to decathlon.
Napriklad: https://www.bike24.com/p2335673.html
Napriklad: https://www.bike24.com/p2335673.html
Diki, nasiel som tam dtswiss 1600 aj na 15*100
Mám pocit že 42 alebo až 45. Môžem ti zmerať šírku pri vzperach.
Jazdím viac po ceste, ale každé zvýšenie pohodlia sa mi pozitívne prejaví na rýchlosti na dlhších výjazdoch.
https://www.planetx.co.uk/i/q/TYPARP/rolly-poly-folding-tyre