Dnes som sa bol povoziť na Hradisku. Vystupový trail super. Tie zľahčujúce úseky som ani nevyužíval, ale chápem, že niekomu padnú vhod 😁 Okrem starších trailov (Vzduchovka, Paragan) sme šli aj Mad Maxa. V 3 úsekoch som radšej zosadol, strach mi nedovolil to skúsiť 😅 Možno si raz pre istotu kúpim nejaké chrániče 😁
Boli ste niekto v poslednej dobe Slepúcha? Oplatí sa? A aký to ma charakter v porovnaní s ostatnymi trailami v okolí (Anakonda, Tajpan, Vretenica)? Ešte som ho nikdy nebol tak uvažujem či ísť alebo si vybrať niečo iné. Díky.
Ja som ho bol pred mesiacom.Nie je taky udrziavany ako Anakonda,ale vsetko ok.Z vrchu je to technicke,dalej to trochu zrychli,su tam dobre switchbacky.Spodok je strmy,koniec sa straca vo vysokej trave.Pekny prirodny singlac.
Toto je úbohosť fakt,nepochopím cez niektoré miesta sa ani ináč nedá a keď ideš ohľaduplne nevidím v tom problém, skôr tie kolobežky by som riešil chodia ako .... a o tom ako sa správajú vodiči k cyklistom už nehovorím, minule ma v kruháči predchádzal , vytrúbil a ešte sa vyhrážal cez okno, či má ma zraziť, nonses toto, že tam nemám čo robiť. Kks takým zobrať doživotne papiere a nariadiť liečbu.
Mna uz dlho nik nevytrubil. Teda ak nepocitam toho jelena v ruji Skor by som povedal, ze soferi akosi makknu...Zvyknuty na ich drzost teraz dostavam prednost ked ju necakam a uplne ma to vyhadzuje z rytmu. Z ludskej stranky som rad, ak sa navzajom na ceste tolerujeme, ale ako bajker som vzdy respektoval pravidlo silnejsieho a podla toho som aj jazdil. Ked mi teraz SUV-cka budu davat prednost, tak je fakt po srande...mili moji.
Hej no, tato akcia mi pride reku tiez buzeracia. Prdstavte si ze idete cez cykolochodnik po bulvari a konci na moste za billou. Ked chcete ist smerom na vlcince, tak zacina az pri plavarni vedla pumpy. Tento "hluchy" usek co? Tiezsom nebol svedkom ziadnej zrazky, jedine kde to akceptujem je mozno chodnik vedla farskeho kde dali aj zakazovu tabulku....ist smerom na hajik napr hore cez kruhac v dopravnej spicke musi byt chutovečka teda
Je to v pláne na zrušenie, trasa pôjde iba po hrad. Už minulý rok sme to chceli, ale náš značkár to omylom znova obnovil ešte sme to teda nechali, ale na jar to už zrušíme.
cestou hore som to tade ešte neskúšal ale dolu sa to dá zísť v pohode.. myslím ale, že bežný človek tade na bike-u hore nevíde a cyklotrasy nemajú jednosmerky takže zrušenie je na mieste.. dolu som to zišiel aj s malou ktorú som mal zaháknutú na prípojnom bicykli.. dali sme si akurát pauzu v polovici lebo som sa bál že prehrejem brzdy a pustiť som to nechcel aby som ju nestratil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som ziadne kolizie nevidel a chytat za chodnik pri velkom Tescu je buzeracia