nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
hej Propel, a ten prvý co mám v profile - Al Meridu ,,Titan,, z léta páne s hrdzavou retazou, ... nevidíš ? A tiež upravuješ. kiš kiš
A jeden pretek tohto roku za 100 euro mi úplne stačil.
inak povedane: "Bal som sa ze by som opat neuvidel ciel"
Výhovorky ako v materskej škôlke
Včera sa išla tvoja obľúbená disciplína, časovka na Teplom vrchu. Si sa mohol predviesť.
Anamiek išla s veľkým sebazaprením so zlomeným zápästím #hnus. Dúfam, že si bol pekne zhnusený aj keď si videl nasledovnú etapu.
[video:1eh*****https://youtu.be/_4JKItH992g[/video:1eh*****
Kristina tam uz neslo o to dotiahnut ju, to vedeli obe. Najskor jej par krat prestriedala a potom prestala lebo vedela ze ak by striedala tak v sprinte prehra. Mne sa tento princip nejak nezda fair play.
Mimochodom určite si videl ako Longo Borghini niekoľko krát nastúpila aby Anemiek ušla. To bolo fair play?
https://www.cyclingnews.com/news/electronic-gears-battery-failure-ruins-uttrup-ludwigs-medal-hopes-at-worlds-road-race/
Samozrejme. Borghini je papierovo lepšia špurtérka ako Anemiek. Ani Saganovi by nikto nestriedal.
Na druhej strane sa ti zdal ten špurt, zatváranie pri mantineli a lakťovanie pred cieľom od Borghini OK? Poznám cyklistiku, ktorého by za to minimálne delegovali až za Terezku Medveďovú.
Peter Sagan po pretekoch: S kok*tmi sa pretekám, ako prije*aný, do pi*e!Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A kolko km je o.k. a kolko uz nie? Je to uplne regulerna cestna cyklistika, hoci je to pre tahajuceho frustrujuce.
Tak to je super, ze si citil, ze ju to neboli
Nemyslis ze je to ale cyklistika o nicom ze sa staci za niekym vozit a potom ho na paske skocit a super som lepsi. Ja by som take vitazstvo nechcel, ale tak zide z oci a za par mesiacov/rokov si uz nespomenu akum sposobom.
Ano je to super, ked ta nieco boli alebo obmedzuje tak nestojis stale v pedaloch a netrhas bajkom zo strany na stranu ale sedis a tocis ako ostatne baby. To je moj nazor na to a rovnako to vcera vraveli aj na ES.
Na casovku nesla leno sa asi setrila na preteky s hromadnym, asi si neverila ako Van der Breggen.